in

Agáta Hanychová: Prachař i Soukup mě stále milují!

Je to již čtyři roky, co bylo oficiálně ukončeno manželství bývalé modelky a influecerky Agáty Hanychové a známého herce Jakuba Prachaře! Agáta se Jakubem se seznámili už v dětství, neboť se díky svým rodičům pohybovali v hereckém prostředí, dlouhá léta však byli pouze kamarádi. To se ale změnilo a bývalí přátelé se do sebe nakonec zamilovali. „Oni spolu chodili tolikrát a tolikrát spolu různým partnerům zahýbali! Já jsem se tomu vždycky smála,“ prozradila kdysi deníku Blesk Agátina matka Veronika Žilková. 

Jednoho dne roku 2013 se ale nudili a když leželi po probdělé noci na hotelu v Mariánských Lázních, tak se rozhodli, že se vezmou. Svatby se účastnili pouze svědci a mladý pár svatbu ještě zopakoval pro početné příbuzenstvo, a to v únětickém kostele…„Poprvé to bylo narychlo, taková punkerská svatba. V šest ráno jsme si to řekli a v sedm jsme se brali. Jenže rodina z toho pak byla posmutnělá, že jsme ji vynechali, tak jsme to udělali ještě jednou,“ prohlásil Jakub Prachař v roce 2013 pro deník Blesk.

Jelikož však měla Agáta v té době již syna z předchozího vztahu s Miroslavem Dopitou a Mirek žil dlouhodobě na Bali, stal se tehdy Jakub v podstatě otcem i jejího syna. Manželství ale nakonec nevydrželo, a to i přesto, že nějaký čas před rozvodem Agáta Jakubovi porodila dceru Miu. „Myslím, že oficiální rozvod je důležitý. Něco ve vás se uzavře a začnete dýchat. Dělím se s vámi o svoje soukromí, tak vám to musím říct. Bolelo to dlouho a myslela jsem si, že tím končí vše. Není to tak. Je těžké začínat v 35 letech znova, ale vše se dá,“ napsala v září 2020 na svůj Instagram Hanychová. 

Prachař na rozvod s Hanychovou ale reagoval odlišně, neboť na sociálních sítích tehdy zveřejnil rozesmátou fotografii s advokátem a napsal, že šťastnější výraz by těžko hledal…A co bylo vlastně důvodem tehdejšího rozvodu? Údajné oboustranné nevěry, žárlení a hádky…První krizi pár zažil již dva roky po svatbě, kdy Agáta odletěla za oceán na nákupy, ve skutečnosti se ale setkala s hokejistou Jiřím Tlustým. „My nemáme krizi, ale Agáta mi lhala,“ uvedl Jakub v roce 2015 pro deník Blesk. V roce 2017 se pak na veřejnost dostala zpráva o údajném Agátině románku s fotografem Dereckem Hardem a jelikož ji zveřejnila brzy po oznámení svého druhého těhotenství, vyvolala na sociálních sítích velké spekulace…Jakuba tato zpráva zasáhla, mluvil o rozvodu a svůj žal utápěl v alkoholu…„Ano, občas jsou situace na hovno, občas děláte věci na hovno, ale důležité je říct si, proč a jak…Prostě všechno,“ uvedla tehdy Hanychová. 

Od té doby již ale uplynulo hodně času a Jakub Prachař je od roku 2021 ve vztahu s herečkou Sarou Sandevou, se kterou se seznámil při společném natáčení seriálu Dvojka na zabití. „Sara je strašně klidná a to je hrozně důležité. A dodává člověku pocit, že se nemusí ničeho bát. To na ní oceňuji,“ řekl Jakub Prachař v červnu 2024 o své partnerce pro Extra.cz. 

Hanychová si naproti tomu prošla od rozvodu s Prachařem mnohými vztahy, z nichž většina byla krátkodobých… Nakonec ale v roce 2022 skončila v náruči tehdejšího majitele TV Barrandov Jaromíra Soukupa a velmi brzy otěhotněla. Společná dcera se jim narodila v dubnu 2023, partnerství však bohužel opět nevydrželo…

„Je něco, co vám, jako své instarodině, dlužím říct jako první. Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál,“ napsala Agáta v září 2023 na svůj Instagram a brzy poté se vrátila ke svému bývalému příteli Mirku Dopitovi, se kterým má syna Kryšpína a kterého si koncem prosince stejného roku také vzala. 

Jaromír Soukup se ale z rozchodu s Agátou oklepával dlouho…„Agáta oznámila rozchod, s Agátou netvoříme pár. S údivem jsem sledoval, kolik nenávisti kolem mě je. Jak jsem byl Agátě nevěrný…Nevím, co to má znamenat. Někdo si to vymyslel, aby mi ublížil a také Agátě. A to mě štve,“ prohlásil v září 2023 pro deník iDNES.cz. Popichování, narážky a nevraživost však pokračovala a brzy se rozjely i dlouhé soudní tahanice v rámci péče o společnou dceru, které čtenáři bulvárních deníků sledovali celé měsíce téměř v přímém přenosu. Agátu ale netížily jen soudy s Jaromírem Soukupem, neboť se začala řešit i péče o dceru, kterou má s Jakubem Prachařem. V období Velikonoc pak Agáta bývalé partnery žádala prostřednictvím sociálních sítí o ukončení bojů: „Plaťte výživné, jaké si myslíte, že si vaše dcery zaslouží. Respektuji vaše přání dcery nefotit. Píši vám veřejně, stejně jako veřejně probíhá spor. Všichni zúčastnění potřebujeme klid. Děkuji.“ 

Spory se však táhly dál a v nějaké míře pokračují dodnes…A je také možné říct, že tyto skutečnosti zůstavají pro řadu lidí nepochopitelné, a tak v nich hledají možné skryté úmysly…A i Agáta se k tomuto tématu vyjádřila opakovaně… Naposledy pak nyní, a to v podcastu Agáta a Ornella na platformě Herohero, kde prohlásila: „Moje první září bylo takové, že jsme se sešli před základní školou, kam nastupuje Mia, já, můj manžel, Mii tatínek Jakub se svou přítelkyní a celá moje rodina a bylo to hrozně hezký. A pak jsme šli na třídní schůzky já a Jakub, což už bylo méně hezké…Já se tak divím, že ti chlapi, po tolika letech, co už spolu nejsme, a vlastně jsem mu porodila krásné dítě…Tak se chová jako úplnej trotl, což se zase potvrdilo! Jeho chování bylo opravdu velmi nepříjemné, ale s tím už nic neudělám…Holt je vidět, že mě stále miluje, což mě těší,“ řekla Agáta. Načež jí Ornella odpověděla: „Ale on tě přece slovně nějak osočil! A jaká byla vůbec reakce těch lidí? Dělali, že tam nejsou?“ 

„Všichni tak dělali. Ale to se pak ukáže charakter toho člověka…Nic, mně jen přijde zvláštní, že tě někdo miluje po tak dlouhé době…,“ vysvětlila Agáta. Ornella to zřejmě vnímala obdobně a dokonce prohlásila, že si myslí, že Agáta stejně jednou skončí s Jakubem…I kdyby to mělo být třeba za deset, patnáct let…A to z důvodu, že ji miluje od dětství…„Nikdy! Mě by ale zajímalo, proč jsem pro oba dva taková femme fatale, když s nimi ani nespím. A to jsem ještě nepříjemná a hezká tak normálně…Ale co oni na mně furt vidí, že se s tím nemůže ani jeden smířit???“ řekla o Prachařovi a Soukupovi Agáta. „Jednou za uherák, ale o to větší zážitek…Ono se říká, že známé holky ji mají pozlacenou,“ odpověděla jí zozesmátá Ornella.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Eva Feuereislová: S Jaromírem už mluvíme o společném bydlení!