in

Velký milovník žen Felix Slováček: Jako chlap pořád stoprocentně funguju!

Felix Slováček je bývalý člen legendárního orchestru Karla Vlacha, sólistou Orchestru Ladislava Štaidla, šéfem vlastního Big Bandu a jeho fenomenální hudební talent zahrnuje nejen vlastní skladby, ale i hru na saxofon či klarinet.

Již řadu let ale Felixovo jméno plní titulní stránky bulvárních deníků i v jiné souvislosti. Felix Slováček je totiž vyhlášeným milovníkem žen! A to i přesto, že je více než čtyřicet let ženatý s Dagmar Patrasovou, jednou z nejznámějších a také nejkrásnějších českých hereček.

A že láska k ženám Felixe neopouští ani s věkem? S tím se tento vášnivý milovník nijak netají ani před širokou veřejností. Vzpomeňme například nedávný mnohaletý poměr s o několik desítek let mladší milenkou, který Felix zcela bez okolků probíral s bulvárními médii…A dokonce ani Dagmar Patrasová tehdy nešetřila veřejnými urážkami, na základě kterých si posléze všichni tři vyřizovali účty v novinách.

Je tedy evidentní, že Felix moc dobře ví, jak si užívat života! Neustále koncertuje, účastní se společenských akcí, cestuje a bez problémů si čas od času zajede i k moři, nebo na ochutnávku kvalitních italských vín. „Strašně rád cestuju za zážitky. Miluju to. Ty mi nikdo nevezme. Užívám si toho, že jeden den hraju v jižních Čechách a druhý den už se může válet na pláži v Itálii,“ svěřil se Felix oblíbenému serveru eXtra.cz. „Fouká mi to, ze života mám radost a i jako chlap pořád stoprocentně funguju,“ dodal ještě s potutelným úsměvem, ze kterého bylo zřejmé, že se svou vášní k ženám rozhodně nekončí!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Nela Slováková: Clash? Chce se mi brečet, když to vidím. To je největší bizár!

Barbora Mlejnková: Chlapi jsou teď zženštilí. Chlap má lovit „mamuty“!