in

SuperSuper OMGOMG SmutekSmutek LOLLOL WTFWTF VztekVztek MilujuMiluju

Monika Binias: Soukup a Agáta? Vrána k vráně sedá!

Monika Binias se do povědomí české veřejnosti dostala nejen díky účinkování v několika reality show, ale také svým výrazným mediálním vystupováním! Její život totiž provází řada změn a kontroverzí, jež přitahují jak pozornost médií, tak i sledujících!

V roce 2015 byla Monika hlavní postavou pořadu Tchyně, který vysílala TV Barrandov. Jelikož byl tento formát úspěšný, objevila se následně i v reality show Štiky, a to společně se svým prvním manželem a dcerami Ornellou a Charlotte. Show byla zaměřena na každodenní život rodiny a jejich vzájemné vztahy, které však byly často napjaté a plné konfliktů. Diváci pak Moniku Binias mohli v televizi vidět i nedávno, a to v oblíbeném pořadu Prostřeno, kterého se účastnil například i známý zpěvák Sámer Issa.

Po rozvodu s Michalem Štikou, tedy Moničiným prvním manželem, se Monika začala objevovat po boku mladého hokejisty Petra Biniase, kterého si v roce 2020 vzala a přijala tak příjmení Binias. Pár žil poté nějakou dobu v Německu, kde hrál Petr Binias hokej za tým Salzgitter Icefighters a nyní společně žijí ve Švýcarsku, kde se Petr živí jako hokejový trenér. 

A čemu se ve Švýcarsku věnuje Monika? „Pracuji v baletní škole jako recepční. Musím se sice učit jazyk, protože tady to ani není klasická němčina. Je to ovlivněné tím, v jakém je člověk kantonu, ale všichni jsou moc milí a tolerantní. Navíc mám skvělé kolegy, a tak mě to moc baví,“ svěřila se před časem serveru Kafe.cz.

V dnešní době, kdy se stává zcela běžné, že známé osobnosti působí na platformě Herohero.co, se počátkem března rozhodla s kamarádkou založit svůj podcast i Monika. Podcast dostal název Nevím no a hned v prvním díle začaly kamarádky pěkně zostra, neboť byl věnován složitým vztahům Moniky s dcerou Ornellou. V prozatím posledním díle pak společně rozebraly některé z článků, které obě zaujaly v českém bulváru! Vybrán tak byl například článek eXtra.cz, a to názvem – Televizní maniak Soukup přijde o svou drogu, TV Barrandov ho vymaže z obrazovky, který Monika okomentovala slovy: „Ze svých nočních můr ho nikdy nevymažeš, ale musím říct, že jsem si dřív myslela, že je Agáta chytrá holka! Poslední dobou jsem se ale přesvědčila, že to tomu tak úplně není, že je to trošku rozmazlený spratek…A není normální, že máš každé děcko s někým jiným…A že mezi těmi otci, se kterými máš děcko, je ještě miliarda dalších lidí a všechno to taháš domů, aby to viděly děti. To je pro mě úplně nepřijatelný!“

Jelikož byl však článek primárně věnován Jaromíru Soukupovi, zapřemýšlela Monika i nad tím, jak je vlastně možné, že se zrovna tito dva lidé dali dohromady… „Vrána k vráně sedá. Prostě by spolu nevyšli, kdyby neměli něco společného. Nějakou tu promiskuitu, nějakou tu hádavost…Ale nicméně, co dělá Soukup s tím děckem, to je nechutnost. To je tak strašně nechutný, protože to je taková psychická újma na tom děcku, co on dělá…A ještě si jde zkontrolovat, jestli má dítě teplotu a jiný věci…Humus…,“ prohlásila Monika.

Současně se Monika Binias vyjádřila i k otázce, která trápí nejednu matku a nejednoho otce, a to, zda je vůbec střídavá péče prospěšná pro zdravý vývoj dětské psychiky…Tedy, jestli by natolik malé dítě nemělo být raději více u své matky, než neustále měnit zaběhnuté návyky a prostředí. S tím však nesouhlasila její kamarádka, která zastává názor, že i muž chce být tátou, takže je vlastně pochopitelné, když svá práva brání…„Máma je víc. A pakliže nějaký otec miluje své dítě, neměl by trvat na střídavé péči. Není dobré mít dva domovy, dvě školy, dvoje kamarády… Stát má pro to dítě udělat to, jak to bylo dřív, že máma je hlavní…Pokud to není feťačka, k*rva a nevím co všechno, nebo mlátí dítě….Dítě má být u mámy, tak to zařídila příroda. Fungovalo to tisíce let a chlapi mají prostě hlídat nějaký víkend nebo o prázdninách,” nenechala se ve svém přesvědčení zviklat Monika. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Komentář

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Je to doma, burácel dav na Staroměstském náměstí!

Miluje vás? Otestujte svůj vztah!