in

Ornella a Rachel v Survivoru

Přestože se TV NOVA neustále snaží před diváky utajit, kdo se známých tváří skutečně odjel bojovat do reality show Survivor, některá jména jsou již známa! 

Jedná se například o Ornellu Koktovou, která se kdysi na stránky bulváru dostala díky menším skandálům a zveřejňováním svých fotografií, ale zejména vztahem s Josefem Koktou, se kterým má tři děti a od roku 2015 tvoří manželský pár. Ornella s Pepou se také například účastnili kontroverzní show Štikovi, anebo divácky oblíbené reality show Výměna manželek. O Ornellině účasti v Survivoru se sice spekulovalo již více než před měsícem, nejvíc ji ale „propálila“ až její kamarádka Agáta Hanychová v pořadu Taky názor, kde vystupuje s Vincentem Navrátilem. A je to tedy skutečně již několik dní, co Ornella odjela do Dominikánské republiky, kde se natáčely i předchozí řady této show.

Principem Survivoru je přežití skupiny lidí na izolovaném ostrově, kde si sami musí obstarat jídlo, vodu, oheň a přístřeší. Poté jsou postupně vyřazováni ze hry na kmenových radách, a to v tajné volbě a následném duelu…A to do té doby, než na ostrově zbyde jen několik hráčů, ze kterých ti hráči, kteří ze soutěže vypadli po sloučení kmenů, vyberou vítěze, který získá 2 500 000 Kč. Jelikož je ale Ornella i maminkou tří dětí, o děti se v současné době stará jejich tatínek Josef Kokta. Je ale nutné uznat, že Pepa je Ornellu schopen zastat přímo ukázkově a jako málokterý otec. Současně se stará i o její Instagram, kam v poslední době často přidává příspěvky, jak vaří, uklízí i pere.

Další známou tváří, jejíž účast je v tuto chvíli již stoprocentní, je Rachel Karnížová. Mladá influencerka, která se do povědomí diváků dostala zejména díky nedávné účasti v reality show Love Island. V této show se Rachel podařilo nalézt i lásku, a to s Claudem Lhoteckým, se kterým ještě donedávna tvořili pár. Ano, donedávna, neboť těsně před Racheliným odjezdem oznámili, že jejich vztah skončil. Shodli se totiž na tom, že přesto, že jim spolu bylo dobře, mají přeci jen trochu rozdílné názory a jiný životní směr. Na sociálních sítích se tak objevily spekulace o tom, zda rozchod Rachel a Clauda i trochu nesouvisí se Survivorem, kde by Rachel přeci jenom mohla strávit až tři měsíce…Nyní je ale nepochybné, že známá influencerka již na svůj instagramový účet příspěvky nepřidává a že se jí o něj stará někdo jiný. Před časem ale ještě své sledující stihla informovat, a tím i rozvířit další domněnky: „Právě jsem si byla dát tři vakcíny. A řekli mi, že mám mít klidový režim,“ napsala Rachel…A později přidala i další nápovědu: „Poslední laserová epilace předtím, než se nebudu moct nějaký čas holit.“

A jméno Ivany Jirešové, které je v souvislosti se Survivorem zmiňováno? Jelikož bylo známou herečku potřeba zastoupit ve hře Román pro ženy v pražském Divadle na Fidlovačce, „proflákla“ se i její účast. V roli ji tak prozatím nahradí divadelní herečka Pavlína Kafková, známá rolí soudkyně Barbara na TV Barrandov.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Jaromír Soukup: Nedělá se spousta věcí, co dělá paní Dopitová

Agáta Hanychová: Ani kůň by to nevydržel! Soukupovi jde o ego!