in

Reality show Big Brother vyhrál Stanislav

V sobotu večer, 13. ledna 2024, se uskutečnilo finále reality show Big Brother, ve kterém diváci prostřednictvím aplikace rozhodli o tom, kdo se stane konečným vítězem. O výhru soutěžilo celkem šestnáct spolubydlících, přičemž do finále se dostalo pět, a to Stanislav, Katrin, Barbara, František a Zoe. Výhercem se nakonec stal Stanislav Liška z Čelákovic (27), který před vstupem do Domu Big Brothera pracoval jako rekvizitář.

Když moderátor Míra Hejda, který spolubydlící i diváky provázel po celou dobu show, vyhlásil, kdo získal nejvíce hlasů, byl Stanislav velmi překvapen: „Jsem v šoku jako nikdy v životě. Myslím, že mi to úplně docvakne až zítra. Je to neuvěřitelné a jsem za to moc vděčný. Bude velká oslava.“

A jak naloží s výhrou 2,5 milionu korun? O tom se diváci mohli dozvědět již v průběhu show: „Poměrně značná část by připadla na nějakou oslavu, nebudu lhát. Potom bych docela rád zrekonstruoval svůj byt. Určitě by také proběhla nějaká investice, nějaký krypto. A něco bych si určitě nechal našetřeného, abych si mohl žít, jak se mi zlíbí. Také bych si koupil nějaký pěkný oblečení.”

Soutěžící strávili v Domě Big Brothera dlouhých devět týdnů, neboť reality show začala 13. listopadu 2023. Během celého pobytu je sledovalo celkem 58 kamer, a to 24 hodin denně. Zvítězil tedy Stanislav, který o sobě říká, že má specifický smysl pro humor, což mohli během soutěže poznat i samotní diváci, a mezi jeho koníčky patří skateboard, hudba a tanec.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Soud dal za pravdu Soukupovi. Agáta nesmí ukazovat dceru

Agáta Hanychová nesmí s dcerou vycestovat z republiky