in

Útok na Jana Bendiga na Českém slavíkovi

Útok na zpěváka Jana Bendiga, který se stal před zahájením Českého slavíka, vyšetřuje policie. Ve chvíli, kdy stál Bendig před fotografy na červeném koberci, totiž z publika vyběhl jakýsi muž, který Bendiga zasypal moukou a křičel na něj „cikáne.“ V tu chvíli si řada lidí myslela, že se jedná o předem domluvenou scénku nebo show, což však sám zpěvák vyvrátil a nemyslí si to ani policie, která velmi rychle zareagovala a přijela na místo činu.

Jan Bendig byl rozhořčen a měl zkažený večer, na který se dlouho připravoval, ale po odvetě nevolal. Útočníkovi později dokonce vzkázal: „To, co jsi udělal, byla fakt blbost. Ale jak už jsem psal. Nebudu ti nadávat. Možná někoho následující větou překvapím, ale zvu tě na některý z mých koncertů. Ať vidíš, že nejsem takovej, jakej si asi myslíš, že makám, snažím se v životě něco dokázat a být pro spoustu mladých lidí, kteří se v životě teprve rozkoukávají, inspirací. Třeba budu inspirací i pro tebe, že to, co jsi udělal, byla fakt blbost a klukovina…”

K útoku se vyjádřili i některé známé osobnosti: „Póvl,” napsal na svém Ingstagramu například hudebník a zpěvák Jordan Haj a ozvala se i Lucie Bílá. „Měli jsme po půlnoci krásný telefonát od Lucie Bílé, která mi řekla tolik krásných slov, až mi to vehnalo slzy do očí,” řekl Bendig.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Zítra nás čeká úplněk ve znamení Blíženců

Z domu Big Brothera vypadl Andrej!