in

Agáta: Mesarošová a Soukup? Nechápu, čí je to hra!

Před několika dny byl na platformě Herohero vydán další díl podcastu Agáta a Ornella, kde se obě ženy vyjádřily k informaci, které po nějakou dobu plnily hlavní stránky bulvárních deníků…A to informace, zda Dominika Mesarošová je, anebo není, novou přítelkyní Jaromíra Soukupa! Agáta a Ornella vycházely z toho, že Mesarošová byla vyfocena novináři na letišti v blízkosti Jaromíra Soukupa, neboť se vracela stejným nočním letem, jako bývalý majitel TV Barrandov.

V rámci podcastu pak bylo Mesarošové Agátou a Ornellou telefonováno a vyžadováno, aby se k celé situaci vyjádřila, neboť se jedná o blízkou kamarádku Hanychové…https://www.bizzar.cz/2024/09/05/agata-hanychova-dominika-je-zlatokopka-soukupovi-to-vrati-za-nas-vsechny/ Dominika však telefon nebrala a s vyjádřením si, stejně jako Jaromír Soukup, dala na čas a několik dní v dané záležitosti mlžila…Zmíněný podcast mezitím strhl další lavinu negativních komentářů na sociálních sítí a následných článků, které Dominiku Mesarošovou s Jaromírem Soukupem nadále spojovaly…

Poté však Jaromír Soukup mnohé překvapil tím, že se na galavečeru Clash of the Stars, kam přišel oznámit zápas s Karlosem Bendou, objevil ruku v ruce se známou plastikovou kráskou Evou Feuereislovou, alias Plastic Queen.

I tuto situaci ale Agáta na svém Instagramu okomentovala slovy, že se jedná o dno, neboť s Evou není v dobrých vztazích, a zajímalo ji také, kdo vlastně hlídá její dceru Rozárku. Tedy dceru, jež má Agáta z bývalého vztahu s Jaromírem Soukupem. To, že podcast Agáta a Ornella spekulace o Soukupově vztahu s Dominikou Mesarošovou podpořil, přičemž Dominika se mezitím vyjádřila, že se skutečně jednalo pouze o náhodný let, ale jen rozvířilo obrovské množství negativních reakcí ze strany sledujících…https://www.bizzar.cz/2024/09/09/vyjadreni-dominiky-mesarosove-k-soukupovi/ Neboť jen díky této informaci si podcast koupilo zhruba tisíc nových odběratelů, a to za 6 Euro…Agáta tak svým sledujícím slíbila, že se ke zmíněným otázkám vyjádří v dalším díle placeného podcastu, což již ale bylo zřejmě příliš i na Agátiny fanoušky…A proto se obě nyní rozhodly podat vysvětlení svého jednání raději dřívě, a to v dnešním živém vysílání na Agátině Instagramu…

A co se zde sledující dozvěděli? Nejdříve se vyjádřila Agáta, která prohlásila: “Reagovaly jsme na články, které vyšly na titulcích Blesku a natočily jsme o tom díl…Všem zúčastněným jsme psaly předtím, než jsme ten díl točily…Já jsem ráda za jakoukoli holku, která se objeví kolem Jaromíra. A za Dominiku bych byla vlastně nejradši, protože je dobrá máma! Největší problém je ale to, že my jsme Dominice předtím volaly! A ještě po natáčení jsem jí napsala, protože Dominika tvrdí, že jsme kámošky od patnácti…Takže nechápu, čí je to hra a s kým je to hra…A ano, mně to přijde prasárna, že mi nezvedla telefon a nezavolala a je to celé divné…Zajímavé ale je, že si zamkla profil, aby jí přibyli sledující…Kamarádky si zvednou telefon, obzvlášt kamarádky, které žijí bulvárem a obzvlášt kamarádky, které si dají do storýčka titulku Blesku, takže moc dobře vědí o co jde….”

Obdobně pak celou situaci vidí i Ornella: “Tohle se týkalo života Agáty, protože má s Jaromírem dítě, takže jí to zajímá. S kým ale Jaromír chodí, to Agáta neřeší! A že Agáta řekla, že je Dominika prase, tak to bylo součástí něčeho…Neviděli jste to celé…Dominika mohla prostě říct, holky neblbněte…Mě to drama prostě přijde uměle vyvolané a úplně zbytečné! Žádná kauza přece nemusela být, kdyby Dominika odpověděla. A že říkáte, že není povinnost zvedat telefon…Ne, není to povinnost, ale kamarádka dá vědět, že třeba nemůže nebo něco…A ona kamarádce nereagovala dva dny a mezitím si točila storýčka? My si můžeme komentovat naše životy a těch, co do nich patří. Není to o tom, že jsme na tom chtěly vydělat, protože sledovat nás je dobrovolné.” Co se pak týče Evy Feuereislové, obě ženy prohlásily, že tuto ženu vůbec komentovat nebudou…“Plastic Queen neokomentujeme, protože to není moje kamarádka,” dodala ještě Agáta.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Lulu: Mít největší prsa v Česku je ta nejlepší investice!

Tadeáš Kuběnka: Chci jít znovu do léčebny!