in

LOLLOL OMGOMG SuperSuper WTFWTF SmutekSmutek MilujuMiluju

Agáta Hanychová: Dominika je zlatokopka, Soukupovi to vrátí za nás všechny!

Zhruba před šesti dny zveřejnil bulvární deník Expres.cz fotografie Jaromíra Soukupa, který se vracel s dcerou z dovolené ve španělské Marbelle. Jednalo se o noční let a stejným letadlem přiletěla i bývalá modelka Dominika Mesarošová, která o výletu do Marbelly na sociálních sítích napsala: „Jsme tu s přáteli a potkala jsem tu spoustu známých. Jsem tu poprvé a je to tu fajn. Určitě bych se sem ráda někdy vrátila. Je to spíše takové pařící místo. Je to o dobrém jídle, dobrém drinku, beach party a podobně. Je fajn to zažít, ale není to tak, že bych to vyloženě vyhledávala. Je ale hezké se takhle bavit. Poslední dobou jsem vyhledávala spíše klidnější místa. S Eliánkem jezdíme do akvaparku a podobně. Tohle bylo dovolená pro mě.“

Rychle se ale vyrojily spekulace, že se rozhodně nejednalo o žádnou náhodu a že Jaromíra Soukupa a bývalou playmate rozhodně nespojuje jen společné letadlo. A ani jeden z nich nebyl schopen tyto spekulace vyvrátit a natož ty, že se Jaromír staral Dominice na letišti o zavazadla. Divné bylo i to, že byli na nočním letišti vůbec novináři vyfoceni a vznikly tak dohady, jestli si tyto novináře na letiště nezavolal sám Soukup. To, že mě spojujete s touto krásnou ženou, mi lichotí. Rozhodně bych se tomu nebránil,“ odpověděl Soukup na otázky deníku Blesk.cz. 

A mlžila také Dominika, která prohlásila, že jsou oba svobodní a nezadaní a tak se k tomu dále nebude vyjadřovat. Dnes však prostřednictvím Instagramu vydala story, ve kterém napsala, že se omlouvá a že je velmi pracovně vytížená…„Přesto mi samozřejmě nemohlo uniknout to, co se dnes vlastně děje. Své vyjádření dám. Mezitím prosím všechny své sledující, aby nepsali nenávistné sms s názory, aniž by někdo tušil, jak se věci mají,“ dodala ještě Mesarošová.

Nenávistné názory pak bezesporu vzbudila i skutečnost, že Dominika je dlouholetou a velmi blízkou kamarádkou Agáty Hanychové. Tedy bývalé přítelkyně Jaromíra Soukupa a matky jejich společné dcery Rozárky…A bohužel to není poprvé, kdy Hanychová řeší situaci, že si některá z jejích blízkých kamarádek začala s Jaromírem Soukupem…Není to totiž tak dávno, kdy Agáta řešila podobnou situaci s redaktorkou Gabrielou Wolfovou, u které jí vadilo, že jí o vztahu s Jaromírem Soukupem neřekla a když se jí na tento vztah zeptala, popřela ho.

A jelikož dnes ráno převzaly téměř všechny noviny informaci o novém vztahu Jaromíra Soukupa, a to s právě se zmíněnou Dominikou, vyjádřila se na svém Instagramu i Agáta. „My jsme dnes chtěly točit další díl podcastu a přemýšlely jsme jaké téma…A ono se nám tady cestou do studia zrodilo…Takže dnešní díl bude o Dominice Mesarošové a Jaromíru Soukupovi, protože já vím hodně věcí a myslím, že i Orny bude čumět,“ uvedla v rámci instagramového story Agáta.

A jak Hanychová prohlásila, tak se také stalo. Dnes v podvečer totiž vyšel další díl podcastu Agáta a Ornella na platformě Herohero, kde se Agáta s Ornellou pokoušely dovolat jak aktérům nově vznikajícího vztahu, tak i Gabriele Wolfové, anebo novináři z Expres.cz. 

Mě se to vůbec netýká, takže je mi to úplně jedno, prohlásila Gabriela a Mesarošová se Soukupem raději telefony nezvedli vůbec. „Bylo zvláštní, že mi Domča volala, že potkala na letišti Jaromíra s Rózou a pak jsme si psaly, protože jsme se předtím pohádaly. Protože mě naštvalo, že se Domča baví s Gábinou a s tou plastikovou zrůdou…Je to moje kámoška a známe se od patnácti, takže jestli je to pravda, tak mě to opět zasáhlo. Protože Domča ví, jak mě zasáhlo, když byla s Jaromírem Gábina a neřekla mi to…Takže jestli je to pravda, tak je Dominika prase. Řekla mi, že je na letišti a že je tam Jaromír s Rózou a pak mi napsala, že je malá v pořádku a že Jaromír a Róza spolu letí sami a že je vše ok. A taky mi napsala, že on má pro ni i hračky a v tašce sunar a že ať se nebojím, že se mi o malou postará. A dneska jsem jí psala, že jsem to četla v novinách a že jí budu volat z podcastu a ona si to přečetla a bez odpovědi, což je dost divné. A je také divné, že jediný, kdo je tam nafotil je Expres, který s Jaromírem spolupracuje a jde mu na ruku. Takže si myslím, že to bylo objednané,“ svěřila se Ornelle Agáta. 

„Jasný, Jaromír prostě chce být teď vidět, když už nemá to místo na Barrandově…Takže nová mušlička do sbírky, nová kauzička a nový všechno. Pozornost prostě… A proč on vůbec ty vztahy tají? Pepa říkal, že on jich musí mít na telefonu víc. Podle mě tě tajně miluje a chce ti ublížit. Vím, že je tam ta shrzenost a že ti někdy píše, když má záchvat dobroty, že jste jeho holky a pak je zase obrat o stoosmdesát…,“ odpověděla Agátě Ornella.

„Jestli je to pravda, tak mě zase posrala další kamarádka…Ale brutálně posrala! Ale ve finále budu ráda, že to je Dominika, protože dohlídne na to, jak se má Róza. A jestli se někdo Jaromíru Soukupovi pomstí za všechny holky a jestli někdo opravdu umí být zlatokopka, tak je to Dominika! A jestli někdo umí s chlapama cvičit, jestli někdo umí něco z chlapů vytáhnout, tak je to Dominika. Takže Dominiko, já ti držím palce, no…Vrať mu to za nás za všechny! Myslím si, že spousta žen kvůli němu plakalo a myslím, že Dominika kvůli chlapům nepláče, takže mu to dá sežrat…A on si zaslouží takovou, která s ním zacvičí. Ale tohle já neodpouštím! Jsem ale už odevzdaná a nic mě nepřekvapí. Mohl by ještě sbalit mojí mámu, anebo tvojí,“ zasmála se Agáta.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Natálie Kočendová: Koho si Alagia ve vile vybere? Je na starší!

Soukup je na roztrhání! Hlásí se i Lauberová, hvězda filmů pro dospělé!