in

Natálie Kočendová: Koho si Alagia ve vile vybere? Je na starší!

Zažili spolu mnoho společných zážitků a také zkušenost, která většině z nich změnila život…O kom je řeč? O čtyřech bývalých účastnících třetí řady reality show Love Island. Konkrétně pak o Natálii Kočendové, Adrianě Brabencové, Adamu Sedrovi a Sandro Jandejskovi. 

I když je potřeba říct, že Natálie Kočendová byla nejen účastnicí také druhé řady této show, ale byla již známá dávno předtím. Jedná se totiž o Miss Czech republiic 2020 a vítězkyni Top Model of the World, tedy světové soutěže krásy, roku 2022. 

Po návratu z Love Islandu začala Adriana Brabencová vydávat na platformě Youtube a Herohero úspěšný podcast s názvem Hodina pravdy, do kterého si již pozvala celou řadu známých osobností české internetové scény. Dosavadní díly moderovala tato influencerka a milovnice sportu a fitness sama. To se však zahájením nové řady Love Islandu změnilo a Adriana tak bude následující díly, věnované této show, komentovat společně se svou kamarádkou Natálií Kočendovou.

A jako první hosty si obě bývalé účastnice pozvali již zmíněného Adama a Sandra. A jak se po skončení natáčení (na podzim minulého roku) těmto mužům vede? Adam se v Love Islandu dostal až do finále, a to s Venis Dao, se kterou se však nějaký čas po ukončení show rozešli. Sedro se ale potenciál, který získal prostřednictvím Love Islandu, snažil využít na maximum a stal se dokonce Misterem Czech republic a Českou republiku tak reprezentoval na světové soutěži mužské krásy Mister Supranational, kde se umístil v první dvacítce nejkrásnějších mužů světa. “Já si dovolím říct, že mě se život po Love Islnadu změnil asi nejvíc ze všech účastníků. Všechno se změnilo. Stěhoval jsem se po sedmi letech z Austrálie…Ale beru to pozitivně. Můj život byl super, ale byl to spíš takový stereotyp a nyní se děje neskutečně moc věcí, kterých bych asi nedosáhl, kdybych nešel do této reality show. Teď mám plnou hlavu fightu, který mě čeká 26. října a když to dobře dopadne, tak budu mít na konci roku první zápas také v Česku,” prozradil sledujícím podcastu Hodina pravdy na platformě Herohero Sedro. 

A jak se vede Sandrovi? Muži, kterému se nedávno podařilo porazit, v rámci zápasu v kontroverzní sportovní organizaci Clash of the Stars, bývalého profesionálního zápasníka MMA Václava “Babu Jagu” Mikuláška? “Já jsem dělal špatné kroky. Určitě bych změnil ten medailonek a určitě bych víc hrál. Za mě to byl ale super zážitek. Kamkoliv jdete, tak vás lidi zdraví, protože vás znají z Love Islandu. Mně Love Island otevřel dveře do Clash of the Stars a v listopadu budu mít zápas v Brně. Soupeře ještě nevím, ale to se brzo dozvím. Do ringu bych chtěl Davida Vitáska a i oni mi to navrhli, ale podle mě by do toho nešel, i když s nimi měl už čtyři schůzky,” prohlásil o bývalém příteli Natálie Kočendové Sandro, který je stejně jako Adam, oproti šťastně zadaným děvčatům, stále single. “Já jsem strašně vybíravý, takže je to těžké. A lepí se na mě takové zajímavý holky…Některé jsou v pohodě, ale mně pak třeba vadí nějaká maličkost. Třeba když zjistím, že s ní už spali moji kamarádi…,” svěřil se s nepříjemnými vztahovými zkušenostmi Jandejsek. Naproti tomu Adam Sedro se v současné době raději soustředí na zápas, i když nevylučuje, že možnost, že se člověk potká s někým, s kým si bude sedět, může přijít kdykoli…

 

Na platformě Voyo.cz byl v tuto chvíli odvysílán již třetí díl reality show Love Island, takže diváci již byli seznámeni s novým osazenstvem vily a rovněž viděli, jak se základní desítka spárovala. Ještě předtím, než však byla show zahájena, přijeli někteří bývalí účastníci, jako například právě zmíněný Sedro, anebo Rachel Karnížová či Lu Jambor, do vily, aby s novými soutěžícími natočili úvodní a pořad propagující rozhovory. Adam tak měl příležitost nahlédnout do zákulisí této řady více než kdokoli z nás a měl také možnost seznámit se s jednotlivými účastníky. “Poznal jsem je všechny osobně a bude to dobré, bude to zajímavé! Mým favoritem je Dušan, se kterým se potkávám ve fitku a myslím, že to bude velký hráč. Pavel je takový divný, ale pro show to bude dobré a Tomáš je známá tvář na Slovensku, protože chodil s influencerkou. Erik má dobré názory a dobře komunikuje a Tadeáš taky,” uvedl Sedro.

A kdo je pro účastníky předchozí řady favoritem nebo tím, kdo je nejvíc sexy? Natálii Kočendové se líbí Tadeáš, Adrianě Tomáš, anebo Tadeáš, Sandrovi Kerol nebo Anet a Adamovi Kerol.

Nebudu lhát. Bylo to zajímavé setkání. Má ale malou holčičku a účinkující to neřeknou. Ona měla neskutečně příjemné vystupování, ale zároveň je z ní cítit takový ten spicy temperament. A podle mě to bude největší tahák,” prohlásil Adam. 

Podle TV Nova a platformy Voyo.cz je ale nepochybně největším tahákem jedna z nejznámějších českých influecerek Dominique Alagia, která se v show objevila na konci prvního dílu, a to jako bombshell! 

“Ta tam zamíchá kartama! Akorát je jí devatenáct…,” řekl Sandro a Adam pokračoval: “Mě zajímá, jestli jí to pomůže, protože v Česku je to zvíře! Každý ji pozná a může to pro ni mít i opačný efekt…A je strašně mladoučká…A také případný vztah s Domi bude velká challenge! Pro show je to ale super a nepochybně to přiláká spoustu lidí!” S těmito názory souhlasila i Adriana, která prohlásila, že Dominique je velká ryba a také Natálie, která si myslí, že lidé budou chtět poznat, jaká je tato známá influecerka ve skutečnosti. A ke komu by se podle vás hodila? K Tadeášovi?” zeptala se ještě ostatních Adriana. “Vždyť je na starší…,” poznamenala Natálie a Sandro pokračoval: Vždyť už měla staršího přítele. Vždyť kolik mu je, 36?” Jandejsek tak narážel na to, o čem se v průběhu konce minulého roku a v počátečních měsících letošního na sociálních sítích tak hojně spekulovalo. Tedy o tom, že Dominique Alagia randila několik měsíců se známým rapovým zpěvákem Benem Cristovao. 

No, Benovi je 38, myslím…, řekla Natálie. “Ona přidala na close friends video, kde se líbali na dovolené,” dodala ještě Adriana. A když pak Adam se Sandrem dostali od děvčat otázku, zda by si uměli představit vztah s Dominique Alagiou, Adam odpověděl slovy: Jako takhle, na zkoušku ano. Já rád zkouším. Určitě bych si jí vybral ze zvědavosti. Ale reálně si to neumím představit…Mít vedle sebe devetenáctiletou babu…”

 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Robert Rosenberg: Monogamie neexistuje! S manželkou to děláme až osm hodin!

Agáta Hanychová: Dominika je zlatokopka, Soukupovi to vrátí za nás všechny!