in

Sugar Denny o Tadeášovi: Ten člověk můj život strašně poznamenal!

Denisa Kouřílková alias Sugar Denny, jedna z neznámějších českých influencerek a bývalá kamarádka influencera Tadeáše Kuběnky, se po delší době vyjádřila k tomu, jak vnímá přátelství s Tadeášem a jak to s ním vlastně v současné době má!

Sugar Denny se na české internetové scéně pohybuje již hezkou řádku let…S platformou Youtube totiž začala na už základní škole, kde své sledující pravidelně informovala o vlastním životě, o tom, co prožívá, a prostřednictvím tzv. storytimů i o svých prvních láskách.

V roce 2022 se Denisa dala dohromady s Tadeášem Kuběnkou, který měl tehdy za sebou vítězství v reality show Like House, a vznikl podcast Kontroverzní, kterému předcházela ještě částečná účast Denisy na projektu Ikony z Moravy, který Tadeáš vydával se Simonou Tvardek.

 

Podcast Kontroverzní se stal velmi úspěšným, a to zejména proto, že v něm docházelo k vytahování kauz, které se týkaly nejen osobností českého showbyznysu, ale i známých influencerů…Podcast fungoval necelé dva roky a ukončily ho až neshody mezi Tadeášem a Denisou, které vyústily v době, kdy Tadeáš strávil nějaký čas s toxickou psychózou na klinice mentálního zdraví.

Poté, co se Tadeáš vrátil, tak již spolupráce a ani přátelství nepokračovalo a Kuběnka vydal o vztahu s Sugar Denny několik vyjádření v rámci vlastního podcastu, který vydává pod svým jménem na platformě Herohero. Jistá vyjádření vydala i Denisa, a to nejprve z účtu Kontroverzní a posléze prostřednictvím nového podcastu Catnip, který má se Simonou Tvardek, jejíž přátelství s Tadeášem také skončilo.

V poslední době se ale již Sugar Denny k Tadeášovi příliš nevyjadřuje a možná i proto, že má zcela jiné starosti…Do jejího života totiž vstoupila láska a zdá se, že je Sugar Denny s novým přítelem spokojená a šťastná. Zůstává však pravdou, že Tadeáš se zmiňováním jejího jména tak úplně nepřestal, což mohli zaznamenat zejména ti, kteří pravidelně sledují Tadeášův podcast či instagramový účet.

A právě to zřejmě přimělo Denisu k další reakci, kterou vydala prostřednictvím instagramových stories a také v rámci podcastu Catnip…Já si myslím, že se tady všichni shodneme na tom, že není zapotřebí mu dávat ještě víc pozornosti, protože vím, že je to něco, co ho prostě jako člověka pohání. On to totiž potřebuje k přežití! To, aby se o něj lidi zajímali a aby o něm mluvili…A já mu nechci tu pozornost dávat, protože on mi jako napíše – nemluv o mně, k*rva…Ale přitom sedí a říká si – konečně se o mně zase mluví! Ale pro mě je tohle reálný život…Není to nějaký internetový beef, protože já jsem s tímhle člověkem strávila poslední dva roky…A on se mě snažil vykreslit jako strašně zlého člověka, který mu přebral všechny kamarády, vzal mu podcast a peníze…Já mám tendence ty věci vytěsňovat a dostatečně se jim nevěnovat…Ale mám také potřebu mluvit o svých pocitech, protože jsem třeba úplně vytěsnila to, že mi domů poslal h*vno, žalobu a že mi vyhrožoval tím, že ví, kde bydlím…Nemyslím si, že jsem to byla já, kdo způsobil ty jeho stavy…To mu způsobilo to, že fetoval a hulil osm brk denně…A když to nedělal, tak to prokládal chlastem…Jako já to chci nechat být, ale tenhle člověk můj život strašně poznamenal…,” svěřila se sledujícím Sugar Denny a rovněž přiznala, že od doby, co se již s Tadeášem nestýká, a kdy je se svým přítelem, jí je mnohem lépe. 

 Tadeáš celý ten problém vnímá jako to, že jsme se na něj v*srali… Ale vůbec nevnímá, co tomu přecházelo…To, jak nás šikanoval, jak si z nás dělal prdel…Ze mě, ze všech…Že nás pomlouval a způsoboval mezi námi problémy…A že ho to nějakým způsobem uspokojuje, že to dělal. My ale vidíme, že nyní se chová úplně stejně, ne-li hůř…A on se cítí ublíženě, že mu furt někdo ubližuje, ale ty si prostě ubližuješ sám! Ty jsi měl úplně perfektní příležitost, aby ses očistil a byl hodnej kluk! Ale ty jsi tak nespokojený a úplně prohnilý, že to nezvládáš…A tu svoji smutnost ze života zapíjíš chlastem a chodíš do feťáckých klubů…A to sotva vylezl z léčebny! Když jsi šel do té léčebny, tak jsme ti všichni fandili, včetně mě! Ale ty se furt snažíš hrát na nějakou oběť…Ne, p*čo, my všichni jsme byli tvoje oběť! A když vezmete, kolika lidem on ublížil a kolik lidí se s ním teď nebaví…To nejsem jen já a Simona…To jsou desítky dalších lidí…,” dodala ještě Denisa. 

V rámci podcastu Catnip se k celé záležitosti vyjádřila i influencerka Simona Tvardek, která prohlásila, že Tadeáš bohužel není schopen přiznat vlastní chybu a že tak bude zřejmě do konce života žít s tím, že mu Simona s Denisou ukradly podcast Kontroverzní. A není to jen Sugar Denny, které se vyjadřování Tadeáše k její osobě evidentně nelíbí…Denisa totiž prostřednictvím stories sdílela i to, že její přítel by to Tadeášovi nejraději vytmavil ručně, má však obavy z možné deportace, neboť pochází z Turecka. Yunus, jak se přítel Sugar Denny jmenuje, tak zřejmě zvažuje i případný zápas v kontroverzní sportovní organizaci Clash of the Stars, kde by se Tadeášovi rád postavil tváří v tvář.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Veronika Žilková předvedla postavu dvacítky!

Pavel Novotný odtajnil, jak porazí Aleše Bejra!