in

Angie Mangombe: Dětství v Ústí bylo strašný! Posměšky, nadávky a přezdívka uhlí!

V červnu tohoto roku překvapil influencerský pár své sledující sdělením, že namísto plánované svatby přichází rozchod! “Čím víc se blížila svatba, tím víc jsem se ptala sama sebe, jestli je to opravdu to, co chci. Je to přece jen velký krok v životě. Na cestě za tímhle vším jsem zjistila, že tohle vůbec není můj sen, že tohle není moje představa toho, jak být šťastná. A ačkoli bych si moc přála mít pro Rafa úplnou rodinu, musím se rozhodnout opět sobecky…Je to pro mě mnohem důležitější, aby mě viděl šťastnou, silnou a plnou energie a hlavně, aby mě viděl být mnou! Chci být sama sebou a na nic si nehrát,” vysvětlila tehdy konec vztahu s Josefem Kurkou Angie Mangombe. 

Přesto ale, že se nejednalo o snadné rozhodnutí a oba si prostřednictvím sociálních sítí vyměnili i nepříjemné vzkazy, nyní se spolu snaží vycházet alespoň kvůli společnému synovi. “Narozeniny Rafa jsme strávili spolu. Myslím, že i Vánoce a další rodinné záležitosti budeme kvůli malému trávit spolu. Teď to máme na střídavou péči, týden mám Rafaela já, týden Pepa. A když ho jeden z nás chce vidět během toho týdne, tak ho vidí. Neděláme si vůbec problémy,” uvedla počátkem srpna pro Super.cz Angie.

Střídavá péče, práce a každodenní příprava na zápas v kontroverzní sportovní organizaci Clash of the Stars, to není nic tak úplně jednoduchého…A zvlášt nyní, kdy po kauze s hajlováním Hany Gelnarové, přišla o některé spolupráce také Angie, která jednání Gelnarové tvrdě odsoudila. 

Kvůli skandálu Gelnarové totiž Mangombe, která proti Haně nastoupí 7. září 2024 v zápase deváté řady Clash of the Stars, nemůže sehnat sponzory. A to za tyto peníze plánovala zářijovou dovolenou se svým synem v Řecku…“Nepodařilo se mi překecat ani jednu firmu, protože firmy absolutně nesouhlasí s tím, co se nyní v Clashi děje. Nikdo s tím nechce mít nic společného…Takže jsem přišla o velkou spoustu peněz a pojedeme leda tak do hajzlu a nikoliv k moři…Nemám tady nějakou firmu, která se toho nebojí a chtěla by být na mé plachtě? Sice se směju, ale takhle řeším stresové situace…Přišla jsem o sponzory a ještě o spolupráci. Přiznávám, jsem momentálně influencer bez peněz,“ svěřila se svým sledujícím na Instagramu Angie. 

„Můj život, ty vole, to je naprosto neuvěřitelné…,” dodala ještě na Instagramu tato žena, se kterou se život opravdu příliš nemazlil, což nedávno přiznala i v Youtube podcastu Herna, anebo v rámci vlastního podcastu A.W_ZPRAVODAJ na platformě Herohero. Když se jí totiž moderátorka Herny zeptala, jaké bylo její dětství v Ústí nad Labem, Angie odpověděla: “Strašný! Mě třeba cikáni nadávali černá hubo…Takže když se nad tím teď zamyslím, tak to bylo hrozný…Tam byl rasismus od bílých, od tmavých a vlastně i od učitelek…” Ve vlastním podcastu na Herohero pak přiznala, že její přezdívkou na základní škole bylo uhlí a že byla neustále šikanována, a to zejména ze strany chlapců: “Kluci…Holky se se mnou bavily úplně v pohodě. Tam vůbec nebyl problém! Ale kluci, ti se mnou nechtěli mít nic společného. Nikdy jsem se ale nedostala do fáze, ze by mě opravdu mlátili…Nejvíc mě fascinovalo, protože na škole bylo strašně moc tmavých, že se do mě nejvíc obouvali právě oni…A říkali, že jsem černoška. A vůbec nejlepší je, když mi lidi píšou, ať se vrátím, odkud jsem přišla. A to jako kam? Do Ústí?”

A co tedy Angie Mangombe plánuje do budoucna? “V Ústí chci být ještě tak tři roky a pak bych chtěla pryč. Není to úplně město snů…Chtěla bych mít někde poblíž Prahy baráček se zahradou. Kvůli malému. Máme teď střídavou péči, ale staráme se s Pepou oba, pořád! Dělat všechno pro něj, aby byl šťastný! Ze začátku jsem na sebe byla naštvaná, že jsem ten vztah neudržela. Ale myslím, že lidi spolu nemusí být za každou cenu, když spolu nejsou šťastní. Když jsme si pořídili dítě, tak jsme spolu nebyli ani rok. A hlavně, my jsme se rozešli a já zjistila, že jsem těhotná. A pak jsme se dali zase dohromady a mysleli jsme, že to napodruhé bude lepší, ale nebylo. A když jsem byla těhotná, tak byl Pepa tři měsíce na ostrově, takže u toho moc nebyl…,” prohlásila Angie v podcastu Herna, kam byla pozvána jako host. Zde se diváci také mohli dozvědět, že to, že je Angie těhotná, zjistila až ve Výměně manželek, přičemž v druhém měsíci těhotenství ještě zápasila v Clash of the Stars…“Já jsem cítila, že mi je blbě, ale myslela jsem, že budu jen nemocná. A ptala jsem se doktorky, jestli si myslí, že bude s malým všechno v pořádku, protože Klára mě tenkrát docela kopala do břicha…Ale nakonec je to krásnej kluk!” uvedla Angie.

Angie Mangombe vstoupila do povědomí širší veřejnosti zejména účastí v jedné z řad reality show Like House. Se svým bývalým partnerem Josefem Kůrkou také přijali výzvu do Výměny manželek a Josef se ůčastnil i druhé řady oblíbené show Survivor. 

Nyní tedy Mangombe čeká již třetí zápas v rámci kontroverzní sportovní organizace Clash of the Stars a jak to tak vypadá, je možné, že i poslední. Každodenní příprava je pro ni totiž velmi náročná, jelikož se špatně kloubí s prací a péčí o malého syna. A existuje ještě nějaká reality show, do které by Angie Mangombe ráda vstoupila? Je to prý Too Hot to Handle, jež je natáčena v Mexiku a od roku 2020 vysílána na platformě Netflix, anebo boj o přežití v reality show Survivor!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Sugar Denny: I tlustá holka může mít sexy chlapa!

Agáta Hanychová: Od září budu v televizi!