in

Agáta: Gelnarové bych zablokovala sociální sítě! Je úplně debilní!

Zhruba před týdnem zveřejnila influencerka Hana Gelnarová na svém Instagramu video, ve kterém s přáteli pochoduje se zdviženou pravicí, přičemž tento výstup doprovázela píseň Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein, jež byla hojně využívaná propagandou NSDAP, a v televizi se objevil také symbol železného kříže…Jelikož však video vyvolalo na sociálních sítích doslova smršť negativních reakcí, Gelnarová ho ze svého Instagramu rychle smazala… 

Případem se ale začali zabývat pražští kriminalisté a dostal se dokonce i do televize, a to i díky tomu, že Gelnarovou podpořila influencerka Anita Bittnerová, kterou rovněž na Instagramu sleduje velké množství lidí.To jsme tak ublížení, že někdo někde zahajluje?” zeptala se prostřednictvím videa svých sledujících Bittnerová. Později se pak svá slova snažila bagatelizovat a shodit na tzv. černý humor…

“Nevím, kde vzniklo, že jsem toho neznalá, protože sama zmiňuju, že to vše znám už od základní školy. Neztotožňuju se s tou ideologií, ani s ničím s tím spojeným. Zmiňovala jsem černý humor, protože se toho taky dotýká, ale je mi jasný, že to pro někoho může být přes čáru, a proto jsem i řekla, že to na sociální sítě nepatří. Každopádně, podle představ mnohých…Ne, opravdu nevstávám a nechodím spát se zdviženou pravicí…,” uvedla ještě Bittnerová, která rovněž přiznala, že navštívila i Osvětim a danou historii tak zná velmi dobře. 

 

To, co však řadu lidí zvedlo ze židle, bylo i to, jak Hana Gelnarová celou situaci omluvila…Tedy tím, že vůbec nevěděla, co nějaké zvednutí pravice znamená…”“Já jsem se přidala k ostatním. Jela jsem si tam mažoretky a vojáčky. Bohužel jsem to neznala. Můžete si myslet, jaká jsem hloupá, že neznám tyhle věci…Když jsem se dozvěděla, co to znamená, okamžitě jsem storýčko smazala, ale bylo už pozdě a bylo jasné, že se to potáhne. Kdybych věděla, co to znamená, je jasné, že bych to tam nedala,” hájila se Hana. 

Gelnarová se v současné době připravuje na další zápas v rámci kontroverzní sportovní organizace Clash of the Stars, do kterého nastupuje proti Angie Mangombe. A byla to právě Mangombe, kdo hajlování Gelnarové tvrdě odsoudil. Angie rovněž přiznala, že zvažovala, zda vůbec do zápasu nastoupí a bylo i značné množství lidí, kteří volali potom, aby Hana v Clash of the Stars skončila. 

Nebyla to ale jen Angie Mangombe, která proti nepochopitelnému chování Gelnarové vystoupila…Ozval se například i Aleš Psychopat Bejr či promotér Clash of the Stars Tomáš Le Sy. S Anitou Bittnerovou pak rozvázaly spolupráci i některé firmy, jako například Gym Beam…Vystupování, které zahrnuje jakoukoli formu podpory nacistických symbolů a gest, je pro nás zcela nepřijatelné,” vzkázala společnost.

A nyní, kdy již největší vlna hejtu na adresu Gelnarové a Bittnerové proběhla, vytáhly téma znovu na povrch Agáta Hanychová s Ornellou Koktovou, a to v jejich podcastu na Herohero, s názvem Agáta a Ornella. Zde se Ornella Agáty zeptala, jestli byla v reality show Like House s Gelnarovou? S tou, co hajluje?” zareagovala okamžitě Agáta. “Jo, s tou hajlovačkou…,” odpověděla jí Ornella. “Mě by zajímalo, kolik tý holce je? Jako jestli už měla zemák nebo dějepis? Protože jestli má základku, tak by měla vědět, kdo byl třeba Hitler…,” řekla na to Agáta.

“Přijde mi spíš smutný, že ještě dneska vidíš, jak někteří lidé dělají takové píčoviny. Opravdu by měli dostat expres jízdenku do Osvětimi, aby viděli, co se tam dělo,” prohlásila Ornella. “Mě přijde smutný, že jsou někteří lidé takhle hloupí…Kdyby tohle udělal můj syn, tak jdu a rozbiju mu držku. Ale on by to neudělal, protože to ví, protože čte a protože chodí do školy a Gelnarová nemá ani základku…Nevím, jestli má Gelnarová mámu a tátu, ale možná by jí to měli vysvětlit. A možná je to vaše chyba, že jste jí to zapomněli vysvětlit. Jako já jiné vysvětlení nemám, než že má úplně debilní rodiče a ona je úplně debilní,” dodala ještě Hanychová. 

Ornellu však, snad ještě více než Gelnarová, překvapila Anita, kterou prý osobně velmi dobře zná…Znám ji už plno let a šokovalo mě to. Ony prostě mají na těch sociálních sítích hodně lidí, podle mě je to i jejich živobytí a hodně je sledujou děti a teenageři…A ta témata z tý historie, i když jsou hrozná a morbidní, tak by se těm dětem měla vysvětlovat i mimo školu…Nějaké větší firmy s nimi ale rozvázaly spolupráce a postavily se k tomu tak, že takové věci by se neměly opomíjet. Tak jsem si řekla, že aspoň ty firmy se zachovaly tak, že mají nějaký morálně čistý kompas…,” řekla Ornella. Naproti tomu Agáta nerozuměla tomu, jak je možné, že tyto dvě ženy nedostaly na sociálních sítích blok: “Já bych jim zablokovala sociální sítě. To si myslím, že by byl pro tyhle krávy ten největší trest!”

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Reality show Líbánky k nepřežití? Hned první den nahoře bez!

Sugar Denny: I tlustá holka může mít sexy chlapa!