in

Reality show Líbánky k nepřežití? Hned první den nahoře bez!

Obvykle je běžné, že dva lidé vstoupí do manželství až na základě dlouhodobého poznávání, kdy již vědí, co je ten druhý zač a co od něho mohou očekávat…Jak je pak ale asi těžké vzít si někoho, koho budete teprve poznávat a říct mu okamžitě své ano? A to ještě na opuštěném ostrově, v tropických podmínkách ostrova Palawan? To poznali ti, kteří se rozhodli vstoupit do experimentu reality show Honeymoon! Ještě před zahájením se dvacet naprosto cizích mužů a žen sešlo v rámci takzvaného speed datingu, tedy minutového rande, kde si vytipovali několik lidí, se kterými by si dokázali představit vztah. Posléze bude postupně přijíždět pět vybraných dvojic na exotických ostrov, kde jednoho z těchto vytipovaných potkají u oltáře! 

Pilotní díl této reality show pak mohli diváci sledovat včera na Prima+ a vidět tak, jak se probíhalo seznamování mezi prvními dvěma dvojicemi. “Natáčeli jsme na magických Filipínách, nachází se zde i takový spirituální oltář, kde si dva lidé, kteří se neznají, řeknou ano. Naše páry jsou samozřejmě často nervózní, jsou dojemní, jsou roztomilí, jsou stydliví. Ale pokouší se ve svém životě něco změnit a najít spřízněnou duši,” prohlásila oblíbená moderátorka Tereza Pergnerová, která účastníky celou show provází. A čím tedy první díl reality show Honeymoon, ve které se páry poznávají bez civilizace, pohodlí a v obtížných podmínkách, diváky překvapil? 

Jako první se na ostrově vzali Simona Kadlecová (25) a Michal Kubec (24). A jak bylo o Simoně napsáno v medailonku pro TV Prima: “Miluje rodinu, domov a své blízké. Kvůli lásce je ale nyní připravena žít dočasně i jako Robinsonka a najít konečně toho pravého. Za sebou má totiž ošklivý rozchod, ze kterého se dlouho dostávala. Na lásku ale nezanevřela a je rozhodnuta ji hledat dál.”  

Michal je naproti tomu vášnivým sportovcem a ve vztazích se zatím učí vzájemné komunikaci a toleranci: “Přihlásil jsem se, protože jsem chtěl nové dobrodružství, nasbírat nové zážitky. Primární důvod byl ale ten, že jsem otevřený najít si zde partnerku.”  Z prvního setkání a z toho, že byli propojeni zrovna oni, byli oba nadšení, přičemž při obřadu proběhla i první pusa. “Je tam něco navíc,” prohlásil Michal a jak se zdálo, Simona to viděla stejně. 

Dvojice následně vyskočila z lodi vstříc novému dobrodružství a jejich prvním úkolem se stalo doplavat na ostrov ve svatebním oblečení. A že to Simona ve svatebních šatech neměla tak úplně jednoduché, o tom není pochyb…Na ostrově na ně pak čekala manželská postel přímo na pláži, svatební dort s jejich jmény, venkovní sprcha se záchodem, křesadlo na rozdělání ohně a základní potraviny, jako jsou olej, těstoviny, rýže, anebo sůl…Doufám, že to bude na celý život, ale také doufám, že na ostrově budeme jenom ty tři týdny. Celkově nemám ráda hmyz, ale snad to zvládnu…,” svěřila se se svými obavami Simona. A jelikož bylo hmyzu na ostrově opravdu hodně, pokusili se společně, a to i z části svatebních šatů, omotat postel alespoň moskytiérou. “Míša je takový ochranářský, tak jsem ráda, že je to on,” dodala ještě Simona…A druhý den bylo z Michalových slov víc než jasné, že dvojice si v noci vyměnila i nějaké ty něžnosti a dotyky: První noc byla super a padla i nějaká ta pusa, což byla paráda.” Oproti druhé dvojici, tedy Janě a Zdeňkovi, se však Michalovi do rozdělávání ohně příliš nechtělo a nechal tuto práci na druhý den, kdy se přesto, že s tím zřejmě ještě neměl moc zkušeností, brzy zadařilo.

Jak již bylo řečeno, druhou dvojicí, která v prvním díle Honeymoonu přistála na ostrově, byla Jana Boháčková (35) a Zdeněk Řehoř (45). 

A z medailonku TV Prima se pak čtenáři mohli dozvědět, že Jana je pekařka, která nedá dopustit na své čtyři jezevčíky a pro drsnější výrazy rozhodně nejde daleko…A přesto, že Jana tak úplně nevěří, že by v této reality show mohla najít lásku, láká ji dobrodružství a také touha posunout se ve vlastním životě jiným směrem…

A i ajťáka Zdeňka, který v současné době starostuje na vesnici, kde si po rozvodu spravuje vlastníma rukama domek, láká dobrodružství. A když ho pak Jana na lodi uviděla, s úlevou prohlásila: “Mám takový pocit, že mu jde z očí něco, co je hrozně uklidňující. A když jsem ho chytla za ruku, tak jsem cítila, že je také nervózní.” A Zdeněk? Ten byl z Jany nadšený a ještě víc tehdy, když již druhý den chodila po pláži nahoře bez: “Je to nádherná ženská a teď budu opravdu rád, když poznám, co má v sobě. Myslím, že si to s Jančou užijem!” 

Přesto ale, že se z počátku zdálo, že je Jana ze Zdeňka nadšená, bylo zřejmé, že pro ní vystoupení z komfortní zóny nebude tak jednoduché, jako pro něho…Nejvíc se obávám, že tady není úniku…,” řekla Jana, která byla rozmrzlá i z toho, že na ostrově nenašla zubní kartáček. Zdeněk byl ale ve svém živlu! Bez problémů rozdělal oheň a společně se rozhodli uvařit hrníček rýže, neboť skromné zásoby by mohly být na celý tři týdny…Po noci, kterou rovněž strávili pod moskytiérou, vyskočil Zdeněk z postele jak ranní ptáče a okamžitě se vydal na obhlídku ostrova, aby Janu překvapil čerstvou kokosovou šťávou.Ta voda, když není vychlazená, tak to je takový sladký nic,” prohlásila Jana, která přiznala, že má velmi komplikovaná rána…A jelikož je pro Janu čištění zubů téměř jako závislost, sehnal ji Zdeněk coby náhradu větývku...“Lepší než drátem do oka,”  poděkovala mu Jana a ráno ji zlepšil jen fakt, že na ostrov připlul kufr, jehož obsahem byly dva zubní kartáčky a pasta! Neboť i produkce musela uznat, že bez čištění zubů je poznávání kohokoli a vůbec jakákoli romantika téměř nemožná…

A i když se zdálo, že první díl a prvotní poznávání proběhlo v rámci možností a bez problémů, v ukázkách druhého dílu to již tak idylicky nevypadalo…Ba naopak, vypadalo to spíš, že zejména mezi Janou a Zdeňkem začíná být trochu dusno! “Dlouhé vlasy na chlapech mi přijdou trochu nehygienický. Nesnáším to na chlapech! Já se omlouvám, ale jak vyleze z toho moře a ještě to má rozpuštěný a ještě kudrnatý, tak si říkám ne! Nejdřív si to dej do culíku a pak se přibliž…Ale to jsou ty druhotný věci, co mě serou…On je totiž někdy tak intenzivní, že je to až trapný! A já fakt přemýšlím, jestli nejsem fakt hrozná…Oni mi prostě na ostrov strčí nějakýho chlapa a já furt nejsem spokojená…Kdychom se potkali normálně, tak s ním jdu na jedno rande a tím to končí…,” uvedla Jana, kterou zřejmě prvotní nadšení velmi rychle přešlo! A i mezi Simonou a Michalem se, dle ukázek, objevily první neshody…A to v tom smyslu, že Michal zřejmě rozhodně nestojí o to, aby ho kdokoli, koho teprve poznává, jakýmkoli způsobem předělával.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Monika Binias: Sledování porna ničí vztahy. Je to závislost!

Agáta: Gelnarové bych zablokovala sociální sítě! Je úplně debilní!