in

MilujuMiluju

Lulu: Chci mít největší prsa v České republice!

Silikonová kráska Lulu, alias Zdeňka Černá, se před časem objevila na jednom z galavečerů kontroverzní sportovní organizace Red Face, kde se utkala v kleci s Alexou Throat, která se v poslední řadě postavila Lucii Droběně Kotlárové.

Na tehdejším galavečeru, který se konal v červnu 2024 v Pardubicích, ale Lulu bohužel prohrála, neboť ji Alex velmi rychle dostala k zemi a uštědřila jí i několik nepříjemných ran…Později se však Zdeňka Černá bulvárnímu deníku Super.cz svěřila, že zprávu o tom, že turnaj proběhne v rámci pravidel MMA, dostala až několik hodin před zápasem… Původně se totiž mělo jednat o tzv. Booty slap, neboli plácání po zadku, a i to byl jeden z důvodů, proč zápas tak rychle skončil, neboť Zdeňka se bála o silikonová prsa a upravený nos: “Dneska ráno jsem dostala zprávu, že to bude MMA a vždycky jsem říkala, že to dělat nebudu, protože nechci kvůli nosu a prsům riskovat. A nebyl ani žádný čas na trénink. Kdybych na to tvrdě trénovala, tak bych byla zklamaná. Ale jak to bylo narychlo, tak za mě je to v pohodě. Já se po operacích bojím a ten honorář mi za to nestojí, abych pak musela všechno předělávat…” Lulu ale v organizaci Red Face rozhodně není žádným nováčkem! V plácání přes zadek se totiž již například utkala s Claudií, kterou porazila, a to na podzim minulého roku.

A je tedy něco, co se Zdeňka, která je milovnicí plastických operací, chystá v budoucnu ještě na svém těle předělávat, jelikož je známo, že není spokojená s plastikou svého nosu?Operace se nepovedla, protože mi při prvním zákroku doktor Urban zkrátil přepážku až moc, takže to nezachránila ani respirace. Špička nosu teď není ničím vyztužená, a proto mi padá dolů a do strany, čímž mi nos ohýbá a prodlužuje. Byla jsem s tím u všech plastických chirurgů v Česku i v zahraničí, ale všichni mě odmítli,” uvedla Lulu v únoru 2024 pro server eXtra.cz. Nepochybně ano, protože nejen, že již delší dobu plánuje zvětšení prsou, neboť se chce stát ženou s největším poprsím v České republice, ale jak se před rokem svěřila v rozhovoru pro deník Blesk, člověk si na větší velikost brzy zvykne a po nějakém čase mu to přijde nudné. 

A jaká by tedy měla být velikost prsních implantátů, aby se prsa skutečně mohla stát největšími v České republice? Nyní se fitness trenérka a bývalá milenka Karlose Vémoly pyšní velikostí sedm, a to i přesto, že se ve spojitosti s ní často píše o tom, že má velikost deset a plánuje až velikost dvacet. Ze současných 1050 ml by je tedy Lulu chtěla zvětšit až na velikost 2000 ml! 

Možnost zvětšení na tuto velikost však byla údajně v některých evropských zemích zakázána a podstoupení takové operace je tak nyní možné například na území Spojených států, kde by to však, vzhledem ke vzdálenosti, bylo velmi nákladné. “Našla jsem kliniku v Belgii, která nabízí implantáty o velikosti nad 1000 ml…Nejedná se ale o klasické silikonové implantáty, nýbrž o plněné fyziologickým roztokem. Tzv. expandery, které se dají postupně, podle potřeby, doplňovat injekčně, a to až do velikosti 3000 ml. S touto metodou zatím nemám žádné zkušenosti, ale domluvila jsem se na konzultaci. Čekací doba je ale celé tři měsíce a další tři měsíce na samotnou operaci. Není to levná záležitost, protože to stojí až čtvrt milionu korun. Ale myslím, že do toho půjdu, pokud vše klapne! Jedná se o stejnou kliniku, na které byla loni Katie Price, která si tam nechala udělat svoje dosud největší prsa o velikosti 2200 ml,” prohlásila o svých přetrvávajících plánech pro Bizzar.cz Lulu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Komentář

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Agáta a Ornella: V dnešní době je už Prague Pride zbytečný!

Hvězda Sexu ve městě: Muži ve mně hledali Samanthu. Až nyní je to ten pravý!