in

Agáta a Ornella: V dnešní době je už Prague Pride zbytečný!

Agáta Hanychová má s Ornellou Koktovou nejen podcast na platformě Herohero, ale v poslední době tyto kamarádky hodně času tráví společně i v soukromí. A stejně tak tomu bylo i nyní, kdy vyrazily, a to i se svými rodinami, do tzv. Andělského dvora, což je ubytování pro milovníky přírody a klidu na rozhraní Jižních Čech a Vysočiny.

A jelikož jsou živá vysílání Agáty a Ornelly jejich sledujícími a fanoušky velmi žádaná, přislíbily ho svým “holčičkám” i nyní. Tentokrát se však jednalo o skutečně výživné vysílání, neboť byla zmíněna řada témat, jež by mohly být rozbuškou na české showbyznysové scéně…Jako například napadení zpěváka Miraie, který minulý týden skončil se zlomenou čelistí a musel podstoupit operaci.Sebastian a Andrea,” prohlásila Agáta a začaly se s Ornellou smát. Jo, to je o tom, jak Mirai dostal přes držku. My jsme to vůbec neřekly…,” řekla na to Ornella. A myslíš, že za to může Sebastian? Já jsem to někde slyšela?” pokračovala Agáta. Ode mě jsi to slyšela. To víme všichni, co jsme byli v Survivoru. Je to takové malé, velké tajemství…,” odpověděla jí tajuplně Ornella. Agátě však takové vysvětlení nestačilo a pokračovala dál: “Myslíš, že s ní Sebastian spal, když byl v Survivoru?” Načež Ornella prohlásila: “Nebudu to komentovat, já jsem jim u toho nesvítila…”

 

A jelikož v průběhu včerejšího dne probíhal také Prague Pride, dostaly se obě kamarádky i ke komentování této události. “A vůbec, teď ta gay pride, ty v*le…Já jsem byla ostrá a někde jsem to teď komentovala. A já nevím…,” zakroutila hlavou Agáta. “Já hlavně nevím, proč se to dělá. A plno gayů mi dá za pravdu. I třeba Filip Vaněk to říkal veřejně a i jiní známí homosexuálové. Že jako v dnešní době se máme všichni v podstatě dobře, kromě té svatby, ke které podle mě stejně dojde, protože všichni se budou brát, jak chtějí…A vůbec nechápu, proč by nemohli! Ale prostě nikdo není šikanovaný v práci…Naopak! Gayové mají kolikrát daleko lepší pozice než hetero lidi, kteří mají rodiny, protože gayové mají čas makat a budovat kariéru. Takže mně přijde, že mají jako ještě výhodu, takže nechápu, proč to dneska dělat, když se to vůbec neřeší…,” řekla na to Ornella. Agáta s jejím názorem souhlasila a následně dodala: To je pravda, to je jako kdy jsme se my heteráci oblékli a šli a chodili centrem jako heteráci…Tuto debatu pak Ornella uzavřela slovy: Jo, všichni se p*serte, já jsem hetero, hůůů!! Proč jako? Zbytečný! Kdyby to udělali třeba v padesátých letech, tak to pochopím, ale v roce 2024 mi to přijde úplně mimo.”

Prague Pride je festival pořádaný od roku 2011, přičemž jeho součástí je každoroční průvod Prahou a cílem podpoření sexuálních menšin a rovných práv pro všechny. Dle pořadatelů se akce tentokrát účastnilo zhruba 60 000 lidí a na akci také, kvůli informacím o plánování útoku na nedávné akci v Bratislavě, dohlíželo více policistů než dříve. V čele průvodu, jehož účastníci měli pestrobarevné oblečení, druhové vlajky, kostými a masky, bylo možno zahlédnout i některé politiky, kteří údálost podpořili. A to například místopředsedkyni Poslanecké sněmovny PČR Olgu Richterovou či vládní zmocněnkyni pro lidká práva Kláru Laurenčíkovou Šimáčkovou a na Letné, kde akce vyvrcholila, pak také místopředsedu vlády pro digitalizaci Ivana Bartoše. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Stane se Zbyněk Vlček nejkrásnějším mužem světa?

Lulu: Chci mít největší prsa v České republice!