in

Stane se Zbyněk Vlček nejkrásnějším mužem světa?

Velká část lidí zná Zbyňka Vlčka z oblíbené reality show Love Island, kde se společně se Sabinou Karáskovou dostal až do finále! Vztah však nakonec nevydržel, neboť Sabina se brzy po ukončení show zamilovala do známého MMA bijce Makhmuda Muradova, se kterým nejen, že dosud tvoří pár, ale nedávno si nechali udělat i stejné tetování! 

Zbyněk měl již od dětství blízko ke sportům. Věnoval se judu a kromě červeného pásu získat dvakrát i sedmé místo v Evropském poháru. Stal se také trojsnásobným mistrem České republiky v tomto bojovém sportu a cizí mu rozhodně není ani MMA, kde v rámci amaterů bojoval například s Adamem Dvořáčkem, jedním z členů Oktagonu Underground. Nad tímto mužem se mu sice zvítězit nepodařilo, přesto má ale na svém kontě již několik vítězství.

Nyní se ale Zbyněk, který před nedávnem ukončil bakalářské studium na Policejní akademii České republiky, řadu lidí překvapil tím, že stal mužem, který bude reprepzentovat Česko na mezinárodní mužské soutěži krásy Mister World! Je třeba připomenout, že na začátku července 2024 reprezentoval Českou republiku na světové soutěži Mister Supranational i další účastník Love Islandu, a to Adam Sedro, který se nakonec probojoval do finálové dvacítky!

 

Mister World, kterého se ale ve Vietnamu bude účastnit Vlček, je mezinárodní soutěž krásy, která byla založena organizací Miss World v roce 1996 a účastníci zde soutěží i v různých sportovních aktivitách, jako je například vodní lyžování, jízda na kole či maraton.Zbyněk bude reprezentovat skrze sebe a své projekty Českou republiky na prestižní soutěži Mister World v září ve Vietnamu,” oznámila na Instagramu Taťána Makarenko, prezidentka Miss Czech republic. 

Na instagramovém profilu organizace Miss Czech republic také stojí, že Zbyňkovi je 23 let, věnuje se modelingu, běhu, fitness a bojovým sportům a je i tvůrcem obsahu na sociálních sítích. Pod oznámením se, jak už je zvykem, rychle rozjela diskuze, ve které sledující neváhali projevit svůj názor, a to jak pozitivní, tak negativní…Jedna z žen například napsala: “Zbyněk má hodně zajímavé rysy, dobrá volba,” přičemž jiná žena tento výběr naopak neschvaluje: Nejsem si úplně jistá, zda to byl dobrý výběr. Vzhled super…Ale přijde mi, že se Zbyněk neumí pořádně vyjadřovat v češtině, natož v angličtině. Takže hezký kluk, to ano, ale to je tak vše.” Jestli se jedná o dobrý výběr, anebo ne, rozhodnou ale nakonec porotci světové soutěže, a to v období od 17. září do 5. října 2024, kdy bude Mister World probíhat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Sámer Issa Charlottině vztahu nevěří a Monika Binias vrací úder!

Agáta a Ornella: V dnešní době je už Prague Pride zbytečný!