in

Sámer Issa Charlottině vztahu nevěří a Monika Binias vrací úder!

Sámer Issa se s Charlotte Štikovou před časem nečekaně objevil na veřejnosti v rámci Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, a to na přehlídce módní návrhářky Debbie Brown. Slíbili společný projekt a ti, kteří spekulovali, zda spolu náhodou netvoří pár, byli nakonec zklamáni…Ne ale nadlouho, neboť Charlotte se ve Varech sblížila s mužem jménem Martin Štefan a zhruba po třech týdnech oznámilaže chystají svatbu a plánují miminko. “S Martinem jsme leželi v posteli a najednou z něj vypadlo, jestli si ho vezmu. Ani jsem nad tím nemusela přemýšlet a hned jsem řekla, že ano,” uvedla tehdy Charlotte pro deník Blesk. Mně je padesát, tak není čas otálet. Takže když se zadaří, tak budu moc rád,” odpověděl Martin na otázku Blesku, zda je již připraven na společného potomka.

 K Charlottinu příteli a jejímu dřívějšímu vztahu k drogám se pak pro Prima Ženy vyjádřila i její matka Monika Binias: “Já jsem přišla do nějaké komunikace s tím Martinem a přišel mi jako férový člověk, který to má v hlavě srovnané. Je fakt, že to člověk za tak krátkou dobu nemůže poznat. Ale přijde mi, že se nechce zviditelnit a myslím si, že to s Charlotte myslí opravdu dobře, že se zamiloval…Přijde mi, že když člověk ty drogy vnitřně nesnáší a pak se zamiluje, tak ho láska může z těch všech sraček dostat!”

Před časem se ale na stránky bulvárních deníků dostaly zprávy, že má Martin Štefan za sebou problematickou minulost a že snad jde i o bývalého kriminálníka. Je ale potřeba říci, že se v jeho případě nejednalo o žádnou násilnou činnost, ale o trestný čin z důvodu maření výkonu úředního rozhodnutí. Nadšení Moniky Binias ale tak úplně nesdílí Charlottina sestra Ornella Koktová, která pro stejný server uvedla, že se svatby účastnit nebudou a v červenci o tomto vztahu na sociální síti Instagram také napsala: “Potkali jsme se 1. 7. 2024, začala jsme spolu chodit 2. 7. 2024, zasnoubili jsme se druhý týden v červenci a vzali jsme se ?. 9. 2024. A děti?” Na což následně zareagovala i Monika:“Proč, Ornello, kopeš do Charlotty, nechápu a je nás asi víc. Vždyť jste s Pepou od sebe 36 let, tak drž tu svoji pusu a nech, ať je Charlotte šťastná.” A tak svatba, kterou chtěla Charlotte Štiková pojmout jako příležitost k narovnání nepříliš dobrých rodinných vztahů, asi příležitostí k přípravě nápravě zrovna nebude…

A nebyla to jen Ornella, kdo si rýpl do rychlého vzplanutí Charlotte a Martina a kdo má o jejich vztahu jisté pochybnosti. Byl to například i již zmíněný Sámer Issa, který byl tehdy  seznámení páru přítomen. Nyní známý zpěvák oslavil své devětatřicáté narozeniny a při této příležitosti připravil v centru Prahy oslavu, na kterou prý údajně pozval i Charlotte s Martinem. 

Ti ale nakonec nedorazili, a to i přesto, že Sámerovi údajně několikrát psali, že jsou již na cestě. Sámerovi to oslavu nezkazilo a serveru eXtra.cz se svěřil, že chápe, že má Charlotte hodně starostí a současně také přiznal, že nedorazila ani na natáčení jejich společného klipu… “Pokud chce mít pompézní svatbu, protože mi volala, že chce prodat svou svatbu a že jí volají sponzoři…Tak já jí říkal, že to je super, ale že musí fungovat…” a co se týče jejího snoubence prohlásil:“Vůbec nevím, co to je za člověka…Ale když jsme se loučili, tak jsem mu řekl, že by bylo dobré, aby měla Charlotte telefon, abych se jí mohl dovolat. On mi slíbil, že na ni fakt dohlídne a že bude všechno fungovat tak, jak má. A stejně to prostě nefunguje. Nevěřím v to, že to dopadne dobře…”

Na oslavě Sámerových narozenin v LemonyBody, kde se specializují na holení intimních partií a který patří Monice Zolotarev, zpěvák pokřtil i nový podcast, který se Zolotarev chystá a který se bude jmenovat Lemonybody 902 10. A ano, jedná se o stejnou ženu, o které mluvila Ornella Koktová v podcastu s Agátou Hanychovou jako o někom, kdo údajně držel její sestru v otroctví a zejména pak v blízkosti drog. 

A jak včera napsala vzkaz Sámeru Issovi na svém Instagramu i Monika Binias: “Karma, křiváku! Společenská sebevražda…A všichni se zítra dozví, co je osoba, co mučila Charlly, zač…A ty se s ní kamarádíš…To sis opravdu p*sral celý svůj život!” A dnes pak pokračovala v rámci bonusového podcastu Nevím no na platformě Herohero.co: “Dozvěděla jsem se od novinářů, že Sámer avizoval, ať přijdou na jeho narozeniny, protože bude propagovat píseň, která je sedm let stará a že tam přijde i Charlotte. A je to další poklesek Sámera, protože Charlotte s ním nemluví, protože se baví s člověkem, který ji zbil, sebral jí telefon, obsadíl jí sociální sítě a dával si tam svoje věci. A k té osobě, co jsem slyšela od Charlotte…Tato osoba práskla na Martina, že má za sebou výkon trestu a pak rozdávala rozhovory, jak Charlotte se vším pomáhala. Všude volala, chtěla se zviditelnit a nakonec se přilepila na Sámera…A i tato osoba má za sebou údajně kriminální činnost, a to za distribuci drog…A nyní se cpe do bulváru…A Sámer se s ní dal dohromady, když ví, jak Charlotte ublížila?”


 
  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Sugar Denny: Tadeáš a Rachel se mi vysmívají!

Stane se Zbyněk Vlček nejkrásnějším mužem světa?