in

LOLLOL SuperSuper WTFWTF

Aleš Bejr: Adélo, já vás s Reném oddám!

Když se s večerem začalo smrákat i v poslední příhraniční dědině, rozjela se, a to jako každý večer, kola vysokých výdělků a vlna finančních příležitostí pro ty, pro něž se klasická práce stala až nekomfortním úkonem…Ruce nad novými dárky si tak ale nemnuli pouze účastníci tiktokových duelů, kteří mezi sebou soupeří se stejným zápalem, jako sportovci při sportovních kláních, ale zejména soudruzi, sedící tam kdesi v centrále, v daleké  Číně…

Před potěmnělou obrazovku mobilu stejně tak usedla i známá kontroverzní influencerka Adéla Pulcová, kterou její fanoušci a sledující znají pod uměleckým jménem – Fashionadell…“Snipe, lidi! Pojďme!! Snipe, snipe, máme rukavici,” nechala se TikTok žargonem unášet žena, která se z neznámých důvodů stala jednou z nejsledovanějších lidí na českém internetu…A připojil se k ní i její nový přítel René Gondek, který o její srdce dlouhodobě usiloval a ke kterému se ihned po seznámení nastěhovala. A co o tomto mladém muži zamilovaná Adéla veřejně prohlašuje? Například, že nikdo není jako on a prostřednictvím písní pak také slova o neutuchající lásce: “Žádná tě nebude milovat víc než já, žádná z nich ti nedá to, co ti dám jen já, žádná k tobě necítí to, co cítím já a žádná jiná není jako já…”

A jelikož od doby, kdy jejich vztah vstoupil ve všeobecnou známost, již uplynul nějaký ten čas a jeho délka tak překročila magickou hranici tří týdnů, začínají se mezi sledujícími množit dotazy, zda a kdy dojde zasnoubení či možné svatbě…Stejný dotaz tak vznesl i dosud nekorunovaný král bizáru Aleš Psychopat Bejr, který se k Fashionadell připojil v rámci včerejšího duelového zápolení…“Ty máš teď nějakýho nařáchlýho chlapa, Adélko…Konečně někoho normálního,” řekl Aleš Adéle a hned poté přišel i s nečekanou nabídkou…“Kdybyste chtěli oddat, tak já jsem oddávající! Chcete oddat? Na úřadě, na vejboru? Já bych vás oddal! Svatba, dítě a pak dovolená v Jugoslávii…,” shrnul nadějné vyhlídky Psychopat Bejr. Fashionadell se při Alešově vyslovení jejích tajných přání potutelně culila, René však výhodnou nabídkou zamluvil a nejasně přislíbil, že k něčemu takovému dojde výhledově v rámci kontroverzní sportovní organizace Red Face. Je to totiž známo, že se Adéla prostřednictvím této organizace již jednou zasnoubila, a to se svým bývalým přítelem Janem Kulasem. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Vítězové Red Face? Kunštár a princezna Droběna!

Monika Binias: Chtěla bych ještě jedno dítě