in

LOLLOL

Stane se z Agáty Hanychové hinduistka?

„Ty jsi tam zažila nějakého vymítače ďábla, že jsi přijela taková nová a vzkříšená?“ zeptala se Hanychové Ornella Koktová v podcastu Agáta a Ornella na platformě Herohero. 

Do vztahu se svým současným manželem, Miroslavem Dopitou, vstoupila Agáta Hanychová v říjnu minulého roku, po nevydařeném partnerství s Jaromírem Soukupem. Agátu s Dopitou rovněž spojuje společný syn, neboť spolu začali poprvé chodit již v roce 2010. Nyní se ale vydali na Bali, kde strávili čtrnáct dní v místech, kde žil Miroslav Dopita dlouhých deset let…

A je nepochybné, že Bali Hanychovou uchvátilo, neboť v podcastu Agáta a Ornella prohlásila: „Bali je krásný, nádherný…! A byl tam asi nejhezčí beach klub, co jsem kdy v životě viděla.“  Nebylo to však pouze to, co zapříčinilo, že se Agáta z Bali vrátila – nová a vzkříšená! Z Agátiných fotek a videí, kterými v průběhu cesty zásobovala svůj Instagram, bylo totiž zřejmé, že u ní došlo i k jistému duchovnímu uvědomění či duchovní proměně…

A s čím tato její proměna souvisí a důsledku čeho vznikla? Agáta se Ornelle v podcastu svěřila, že ji dlouhodobě provázely nepříjemné pocity, jež jí ztěžovaly dýchání a díky kterým nemohla spát tak, jak by potřebovala. Pocity, které souvisely s nezpracovaným odchodem její babičky. „Šli jsme tam na očistu, kterou dělají mnichové,” prohlásila Agáta a uvedla také, že se účastnila i očisty individuální, při které byla zhypnotizována! „Byla to ženská, chvíli si se mnou povídala a řekla mi, že mám strašnou tíhu. Tak jsem jí říkala o té babičce a ona mi řekla – Vy ale také nejste šťastná, berete si všechny problémy do sebe a z malé věci uděláte obrovskou…Mávala nade mnou rukama, začala počítat a víc už si nepamatuju. Ale Mirek byl vedle a říkal, že slyšel, jak křičím a mlátím rukama. A když jsem se vzbudila, tak jsem se nadechla, přestaly mě bolet lopatky a ten kámen ze mě úplně spadl! A pak jsme šli na očistu těla…Procházeli jsme mezi skalama, byli tam ti bohové a oni vždycky dávají před dveře košíček s tyčinkou…A my to dávali těm bohům. Šamani nás polévali kokosem a pak jsme do těch skal museli zařvat, co nás nejvíc trápí…,” popsala Agáta průběh „očištění“, které využívají balijští hinduisté. 

Kdo však Agátu Hanychovou sleduje dlouhodobě, nemohlo mu uniknout, že donedávna prohlašovala, že na takové věci nevěří. To se však dovolenou na Bali zřejmě změnilo a víru upevnilo i to,  že v tu samou dobu podobnými pocity údajně v Čechách procházela i modelčina matka a sestra. „My tři holky jsme jí musely takhle vyprovodit…Takže já, která jsem se vždycky smála těmto věcem, jsem se rozhodla, že prostě chci každý den strávit nějakou tu chvilku sama. Meditací. Jako není to tak, že se z tebe stane hinduistka, když jsi čtrnáct dní na Bali, ale mě to strašně uklidnilo!“ řekla Ornelle Agáta.

 „Jsem ráda, že od teď budeš věřit na něco víc. Já jsem tě normálně nakazila duchovnem! A já bych se vlastně mohla očistit od své matky! To bych v té hypnóze ale taky asi hodně křičela…,“ odpověděla Agátě Ornella.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Angie Mangombe tiskovka šokovala! Sibiřan říká, Clash jsou pokrytci!

Táhne vám na šedesát a chcete být modelkou? Žádný problém!