in

LOLLOL SuperSuper WTFWTF SmutekSmutek

Monika Binias si rýpla do Agáty a Soukupa!

Jaká témata přinesly bulvární deníky a o jakých novinkách v životě známých osobností českého showbyznysu se tak mohli čtenáři v posledních týdnech dočíst? To se mohli dozvědět ti, kteří sledovali podcast Nevím no na platformě Herohero. A jelikož se v hlavních titulcích bulvárních médií často objevují zmínky o Agátě Hanychové, nemohlo její jméno chybět ani zde. Ale nebyla to pouze Hanychová, koho si tentokrát vzala na paškál Monika Binias s kamarádkou Veronikou…

A do koho se tedy Monika s Veronikou pustily? Zmíněno bylo například jméno Anny Hamannové, alias Hafo, což je jedna z nejznámějších tvůrkyň platformy pro dospělé, dále pak jméno Sámera Issy, bývalého dlouholetého kamaráda Moniky Binias, také modelky Simony Krainové, herečky Veroniky Žilkové, Andreje Babiše, Angie Mangombe, Josefa Kůrky, Jaromíra Soukupa a dalších.

Hanychová uzemnila Sámera. Je mi líto, že ti nevyšla kariéra a dneska už tě nikdo nezná…Tak zněl například titulek jednoho z článků, který byl Monikou Binias vybrán a komentován. „Hele, Agáto, ty mi nahráváš na smeč. Ale ty jsi tak pitomá a omezená, že to není možný! Co jsi ty, ty v*le? Vždyť Sámer normálně hraje a koncertuje. A zvou ho úplně v pohodě na party. A ty nejsi ani herečka, ani zpěvačka, jen bývalá modelka…A to jsi ještě vyhrála někdy pravěku. Teda vyhrála…Byla třetí,” prohlásila Binias, kterou mohou televizní diváci například znát z pořadu Tchyně či reality show Štikovi, ve které kdysi byla se svými dcerami a bývalým manželem. „Za mě hodně vyniká děláním skandálů. Znáš snad někoho, kdo má tolik skandálů a bizárů, jako ona? Já třeba neznám nikoho, kdo by si procházel rozchodem a neustále přitom dával storýčka s písničkou Fuck you…,” řekla Moničina kamarádka Veronika. Binias s její odpovědí souhlasila a následně dodala, že Agátu v médiích zaznamenala díky tomu,  že má každé dítě s někým jiným a vystřídala velké množství partnerů.

Dále byl na Agátu vytáhnut článek s názvem Agáta si pustila pusu na špacír. Noc s Jágrem a líbačka s Dykem…„Tady bych řekla, že Agáta se už dostává do posledního punktu, protože chlapů už měla hodně, děti má tři a Dopita opětovně nezklamal…A co chceš vytahovat dál? Protože tohle je poslední punkt, když na sebe práskneš, jaká si byla k*rva. Tam je normálně vzduchoprázdno, protože kdyby přemýšlela, tak si řekne, že tohle už je za čarou a je to pořád to samé dokola,” prohlásila Monika. 

A aby toho nebylo málo, byl zmíněn i Agátin bývalý přítel Jaromír Soukup, a to v souvislosti s článkem – Ostuda století pokračuje. Jaromír Soukup před své pohádky přišel o TV Barrandov, usvědčily ho dokumenty…Mně se strašně líbilo, jak Soukup strašně opovrhoval a napadal různý lidi, když byl s Agátou. Nejvíc! To si všimni. To úplně gradovalo! Jak kdyby ho někdo nakazil…,” řekla Monika Veronice. „Mě třeba psali lidi, že se v těch pořadech jenom drbe, hanobí a že tam v podstatě není nic jiného. On v té době, kdo se pohnul, tak toho zkritizoval…A opravdu, karma je zdarma…A mně, protože on teď dělá ty obličeje a skoro pláče, tak mně toho člověka fakt není líto…,” uvedla Binias na adresu dnes již bývalého ředitele TV Barrandov.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Agáta Hanychová: Já miluju hned! Sandro Jandejsek Bez Pózy!

Extrémní bizár na tiskovce Clashe! Bejr přinesl prase a Lauberová kolík!