in

Agáta Hanychová: Já miluju hned! Sandro Jandejsek Bez Pózy!

Když měli minulý rok diváci poprvé možnost vidět Sandro Jandejska na televizních obrazovkách, překvapil je těmito slovy: Kde jsou hezké holky, tam jsem já!” Bylo to v rámci třetí řady oblíbené reality show Love Island, do které Sandro přišel najít lásku…„Ale viděl jsem ty holky a moc to tam nebylo…,“ prohlásil v podcastu Agáty Hanychové a Vincenta Navrátila Bez Pózy, na platformě Herohero. „Já věřím, že jsi tam hledal lásku! Já miluju hned!“ řekla Sandrovi Agáta, což Vincent pobaveně potvrdil…Proto má taky dítě se Soukupem. Byli na jedné hezké dovolené a mají dítě. Proč si, sakra, myslíte, že když jste na jedné hezké dovolené, tak že budete mít toho člověka rádi i potom?” zeptal se nechápavě Vincent. „My v to věříme, viď, Sandro…,“ prohlásila Hanychová, na které bylo vidět, že má k Jandejskovi, stejně jako řada jiných žen, jisté sympatie.

A je možné, že diváci budou mít možnost vídat Sandra na televizních obrazovkách i v budoucnu! Love Island sice nebyl zrovna tím, po čem by tento muž toužil, neboť se hlásil do Survivoru, na show o lásce ale změnil názor a doufá, že by tam nyní mohly být ještě hezčí dívky než minule…„Je to dobře placený, takže bych chtěl jít znovu – do čtyřky. Teď nabírají…Ale chci dát Survivor, takže uvidím…,“ uvedl Jandejsek.

I přesto, že v podcastu Bez Pózy Sandro Jandejsek přiznal, že si zájem fanoušků užívá: „Já to miluju, když za mnou někdo přijde. Když jdu třeba do Vaňkovky a nikdo si mě nevšimne, tak mě to naštve…Nejvíc mě ale poznávají mladí…,” není tato sféra tím, čím by se Sandro primárně živil. V současné době totiž pracuje jako trenér a o víkendu pak jako ochranka známého rapového zpěváka Callina. Rovněž není ani žádným nováček v bojových sportech! Má za sebou již 22 zápasů a i když začínal jako boxerský amatér, nyní je coby profesionální zápasník velmi nadějným fighterem. Zhruba před měsícem se také stal doslova senzací osmé řady kontroverzní sportovní organizace Clash of the Stars, kde porazil bývalého zápasníka Oktagonu Václava „Babu Jagu“ Mikuláška!

A je tedy Sandro, co se týče žen, stále tak vybíravý, jako to vyznělo v sestříhaném medailonku, na základě kterého vstupoval do reality show Love Island? A jaká by měla být dívka, která by tohoto muže, který má italské kořeny, vlastně zaujala? „Mně je to už úplně jedno…Nemusí nic. Já uvařím, uklidím, ale musí být příjemná a hezká. Snad už ani ten Onlyfans by mi nevadil…Hlavně, když mě nebude podvádět,“ svěřil se Sandro Jandejsek Agátě a Vincentovi v podcastu Bez Pózy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Expřítel Fashionadell Josef: Jsem první těhotný muž v České republice!

Monika Binias si rýpla do Agáty a Soukupa!