in

LOLLOL WTFWTF VztekVztek SmutekSmutek OMGOMG MilujuMiluju SuperSuper

Expřítel Fashionadell Josef: Jsem první těhotný muž v České republice!

Josef Gotovcev je bývalý přítel kontroverzní influencerky Adély Pulcové, alias Fashionadell. Jejich vztah skončil před třemi měsíci, a to v jednom z Josefových živých vysílání na platformě TikTok. „Adéla se vrátila s nějakou kamarádkou a začala si balit věci. A řekněme si ještě jednu věc. Často čtu v komentářích – chudák, ona je nemocná. Ale kolikrát vám mám opakovat, že není nemocná…Ona má poruchu osobnosti, a to je něco úplně jiného! Jestli si myslíte, že je nemocná, takže se může vyléčit…Ne, nemůže se vyléčit! Vzdělávejte se v tom a nepište nesmysly…Ano, její kamarádka si ji bere k sobě. Hodně štěstí…,“ okomentoval tehdy záznam videa reakční kanál s názvem Redfoxka. A co prohlásil v rámci tehdejšího živého vysílání sám Josef? Ten kamarádce, která Adéle pomáhala se stěhovaním, poradil jediné: „Vezmi si ji k sobě a zažiješ si to, co já…“

Od rozchodu tohoto páru ale uběhl již nějaký ten pátek a Fashionadell v současné době žije s René Gondekem, který se jí dvořil dlouhodobě prostřednictvím sociálních sítí.

Josef je prozatím sám, pracuje v automobilce a plánuje rovněž opětovně rozvážet jídlo pro společnost Foodora. V rámci včerejšího živého vysílání na platformě TikTok také přiznal, že je rád, že má již vztah s Fashionadell za sebou…To však nebyla ta hlavní a nečekaná zpráva, kterou si pro své sledující připravil! „Jsem první muž, který je v České republice těhotný!” oznámil včera na TikToku Josef. 

Jelikož se ale vyrojila celá řada pochybovačných komentářů a nevěřícných dotazů žádajících další vysvětlení, následně pokračoval: „Jasně, že jsem těhotný! Normálně se to stalo. Dlouho jsem neměl ženskou, tak jsem si to dělal sám a nepatrnou náhodou jsem se oplodnil. A normálně, já jsem furt zvracel a bolí mě kozy…Tak jsem si říkal, co to je? Tak jsem si udělal test a byly tam dvě čárky! Ale nejsem nemocnej, prostě jsem se asi fakt sám oplodnil a čekám miminko. V pondělí jdu na ultrazvuk a pak vám dám vědět. Někteří živočichové to taky dokážou, tak proč ne lidi? V dnešní době je možné všechno! A já už jsem dítě chtěl, takže to konečně přišlo!“  

„A jak je to možné???“ dělaly, že nechápou, některé z komentujících žen. „Nevím, asi je ze mě hermafrodit. Když dlouho nemáte sex, tak si s tím evoluce prostě poradí…,“ odpověděl jim rozesmátý Josef. Sledující, kterým bylo jasné, že je chtěl Josef celým sdělením pouze pobavit, mu následně poradili, jaká jména by se k očekávanému potomkovi nejvíce hodila. Padly tak návrhy jako Enrique Iglesias, tedy jméno po otci, a dále pak jména jako José, Armando, Lakatoš, Esmeralda, Mercedes a další.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Muž Lev? Král vztahové džungle!

Agáta Hanychová: Já miluju hned! Sandro Jandejsek Bez Pózy!