in

LOLLOL

Angie Mangombe: Jedu za Daisy Lee! Na Ayahuascu!

Influencerka Angie Mangombe vstoupila do povědomí veřejnosti účastí v několika reality show. V roce 2021 ji diváci televizních obrazovek mohli například vidět v reality show Like House a v roce 2023 se, ještě s bývalým přítelem Josefem Kůrkou, účastnila oblíbené show Výměna manželek, kde zjistila, že je těhotná. Přesto, že v červnu tohoto roku vztah s Josefem Kůrkou nečekaně skončil, snaží se oba expartneři udržet přátelské vztahy kvůli společnému synovi. 

„Jsem k vám hodně otevřená, a tak si myslím, že vám tohle dlužím. A chtěla bych to říct ještě dřív, než se to k vám dostane z médií. Svatba se ruší, nebude,“ napsala před více než měsícem Angie na svůj instagramový profil. 

Ale nebyl to jen Like House, anebo Výměna manželek, kde mohli Angie její fanoušci vidět. V roce 2022 absolvovala i zápas v rámci kontroverzní sportovní organizace Clash of the Stars, ve kterém se utkala s Barborou Uhlířovou, hvězdou platformy pro dospělé, a který skončil remízou. 

Zápas ale Mangombe čeká i tento rok! V současné době se totiž připravuje na souboj s úspěšnou zápasnicí Hanou Gelnárovou, kterou vyzvala do klece v minulé řadě, která se konala v Ostravě. Obě ženy se tak utkají již 7. září 2024 v pražské Sportovní hale Fortuna, a to v rámci Clash of the Stars 9!

Jelikož je čas prázdnin, jedním z témat, které obě kamarádky společně probraly, bylo i to, jak plánují strávit zbytek letních dnů. Angie se sledujícím svěřila, že se připravuje na první týdenní dovolenou u moře s malým synem, a to v Čechy tolik oblíbeném Řecku a také, že plánuje i týden o samotě. „Ale nejedu sama. Chci jet na ten týden a fakt si to užít. Jako pochlastat, protože s malým moc nepochlastáš. Mně vadí ten pocit, že by mě mohl vidět ozřalou, když jsem to viděla u tý babičky…Takže proto jsem to rozdělila. A není to ani dovolená. Ale Daisy Lee, ona má tu Ayahuascu, a tak…Takže jedeme s kámošem tam. Do džungle. Jedem se sjet do džungle!“ prohlásila Angie. 

Daisy Lee, vlastním jménem Karolína Urbanová, je bývalá česká pornoherečka, která se v lednu roku 2024 přestěhovala do Ekvádoru, kde nejen, že našla lásku, ale také zde již řadu měsíců nabízí, prostřednictvím vlastního projektu Amayas, zájezdy za rituály s psychotropním látkou Ayahuascou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Veronika Žilková: Jídlo do koše neplivu. Byl to jen vtip!

Muž Lev? Král vztahové džungle!