in

LOLLOL WTFWTF SmutekSmutek SuperSuper

Sugar Denny si užívá léto s novým přítelem!

Denisa Kouřílková, alias Sugar Denny, je jedna z nejznámějších českých influencerek. Na české internetové scéně působí již řadu let a do širokého povědomí se v posledních dvou letech dostala i díky úspěšnému podcastu s názvem Kontroverzní.

Tento podcast vydávala se svým, dnes již bývalým, kamarádem Tadeášem Kuběnkou a společně se pouštěli nejen do známých osobností českého showbyznysu, ale i do některých influencerů.

Jak je známo, Kontroverzní je nyní již minulostí a Sugar Denny, ale i Tadeáš, pokračují dál vlastní cestou, a to jak na platformě HeroHero, tak i na platformě Youtube. Denisa v současné době vydává nejen podcast Catnip, který má se Simonou Tvardek, ale nadále pokračuje i v podcastech vlastních, a to právě na již zmíněném HeroHero.

Nedávno se také svým sledujícím a fanouškům pochlubila, že má již několik týdnů nového přítele a zdá se, že je konečně šťastná! A to i přesto, že se zhruba před týdnem sledujícím na Instagramu svěřila, že se některé slečny snaží jejího přítele od vztahu s ní odradit a píší mu, že je závislá na drogách, krade a pokud se rozejdou, tak mu zničí život…

„Ta borka prostě viděla, že mám takového sexy chlapa a prostě si řekla, že mi ho ukradne. Ona to musí dělat pro promování zdarma, ale nevím, jestli psát zadanému borcovi, který mi to do minuty pošle, a vysmějeme se ti. Je to promo, co chce…,“ napsala Sugar Denny na svém Instagramu o jedné z nich.

To, že má Sugar Denny nový vztah nezůstalo bez povšimnutí ani na dalších sociálních sítích. A zvlášť poté, kdy na TikToku zveřejnila video, které s přítelem společně natočili o tomto víkendu. Předcházelo mu i to, že Sugar Denny v živém vysílání čekala na jeho přílet, neboť pochází z Turecka, a rovněž, že sledující požádala, aby jí poradili nejlepší místo, kde je v Praze možné zajít na running sushi. 

Nechala si ho řídit tvoje auto, takže to něco znamená,” komentovala video z příjemně stráveného víkendu jedna s Denisiných sledujících na TikToku. A další pak pokračovala: Držím palečky, ať vám to vydrží a jste spolu šťastný.”  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Komentář

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Fashionadell a její chlapci

Monika Binias: Sámer Charlotte podrazil! Je milý, jen když vás potřebuje!