in

Natálie 28: Zmizel a všude si mě zablokoval. Narcis jeden!

Když mi bylo devatenáct, skončila jsem druhá na okresní soutěži krásy. Byla jsem nadšená! Vždyť to bylo vůbec poprvé, co jsem kdy v životě něco vyhrála! Ceny sice za moc nestály, neboť vítězka dostala od organizátorů kolo a já balíček kosmetiky značky Avon…Dlouho jsem si ale myslela, že to hlavní, co jsem díky soutěži vyhrála, bylo seznámení s Petrem!

Petr byl podnikatel a vlastnil několik obchodů ve vedlejším městě. Na soutěži se objevil jako sponzor a ještě dlouhé měsíce potom mi vyprávěl, jak jsem ho svou krásou okouzlila!

Zpočátku bylo všechno jak na obláčku…Nejen, že jsme si měli stále co říct a měli snad úplně stejné zájmy, ale tu chemii, jakou jsem měla s Petrem, tak to jsem snad ještě nezažila…Trvalo asi půl roku, než se objevily první nedorozumění a hádky. Ne však z mé strany, neboť já na Petrovi neviděla jedinou chybu. Pro mě byl prostě dokonalý! A to nejen svým vzhledem, ale hlavně svým vystupováním. 

Byla jsem to já, kdo se ale dozvěděl, že by neškodilo, kdybych shodila nějaké to kilo…Vždyť jsem přece před pár měsíci vyhrála soutěž krásy, kde byly požadovány míry 90-60-90…A v posilovně jsem si při svých 175 cm udržovala váhu 53 kilo…!!! Tenkrát mě ani nenapadlo, že i kdybych byla ze zlata, Petr by si na mně stejně nějakou tu chybu našel. Začalo mu totiž vadit úplně všechno! Jaké mám názory, jaké nosím oblečení, s jakými přáteli se stýkám, a dokonce i to, jak jím, nebo beru do ruky lžíci! Přesto, že mi to nedávalo žádný smysl, začala jsem se čím dál víc snažit. Chtěla jsem vypadat lépe, abych Petra dostatečně reprezentovala…Také jsem se přestala stýkat s přáteli…A moje názory? S těmi jsem Petra raději nezatěžovala. Už jsem věděla, co ho dokáže rozčílit a snažila se tomu předejít…I když jsem se ale Petrovi přizpůsobila snad ve všem, byl stále chladnější a více odtažitý. Ve vztahu už neinicioval téměř nic a když jsme se jednou za čas viděli, vše mu vadilo.

Byla jsem nešťastná a tolik si přála vrátit vztah tam, kde byl ještě před pár měsíci…V době, kdy bylo vše zalité sluncem…Kdy mi Petr projevoval lásku a kdy mi od něho chodila jedna zpráva za druhou…Teď jsem byla ráda, když na moje přání hezkého dne po několika hodinách vůbec odpověděl…A přitom jsem věděla, že tráví dlouhé hodiny snad na všech sociálních sítích. Když ho pak má kamarádka našla dokonce i na seznamce, definitivně mi došla trpělivost a Petra jsem s nepříjemným zjištěním konfrontovala. Ten ze mě ale udělal blázna a snažil se mi namluvit, že si to má kamarádka vymyslela. „Ty věříš, tý krávě, víc než mně? Děláš si p*del???“ udeřil na mě. A když jsem mu pak ukázala kamarádkou ofocené screeny jeho profilu, řval na mě, že jsem bláznivá hysterka a všude mě zablokoval.

A tak vztah, který jsem si zpočátku malovala jen v růžových barvách, skončil dnes tak „oblíbeným“ ghostingem…„Buď ráda, že ses toho narcise zbavila! Ten měl zájem, jen když tě neměl jistou. Pak zas musel letět honit ego někam jinam…,“ snažila se mě tehdy uchlácholit kamarádka. 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Charlotte Štiková se bude vdávat!

Díky implantátu si užívám jako zamlada!