in

Expřítel FashionAdell Jan Kulas: V Red Face už zápasit nebudu. Chci se soustředit na rodinu!

„Nechci už ze sebe dělat d*bila a chci se na sto procent soustředit na svou rodinu, protože rodina je u mě na prvním místě,“ oznámil sledujícím na Instagramu Jan Kulas, bývalý přítel Adély Pulcové alias FashionAdell. Oznámení, které mělo být vysvětlením proč už Jan Kulas nechce zápasit v rámci Red Face, doprovázela píseň kapely Rybičky 48 – Ty v*ole, já budu táta…A vzbudila tak spekulace, že s přítelkyní čekají potomka!

Po bizarním rozchodu s kontroverzní influencerkou, který se odehrál v průběhu letošních Vánoc a který v přímém přenosu sledoval prakticky celý internet, si Jan Kulas rychle našel přítelkyni a nějaký čas pak pracoval za kasou obchodního domu.

 

„Seznámili jsme se na TikToku. Hodně dlouho mi dělala moderátorku,“ prohlásil tehdy o nové přítelkyni pro server Antiyoutuber.cz Kulas. Jelikož je ale Jan vyučený letecký mechanik, našel si posléze práci, která je bližší jeho zaměření a v současné době tak vyrábí autodíly pro značku Porsche.

A jak bylo zmíněno, fanoušci bizáru mohli v předchozích měsících Kulase vidět i jako zápasníka kontroverzní sportovní organizace Red Face, kde měl hned dva zápasy! V prvním měl nastoupit proti Petru Kunštárovi, po kterém se však těsně před zápasem slehla zem…„Třicet tisíc za Kunštyho,“ nabízeli tehdy pořadatelé odměnu tomu, kdo Kunštára najde. Nakonec tak Kulas vyhrál nad náhradníkem a v další řadě, která se uskutečnila v červnu, byl ale nakonec poražen. „Trochu jsem s tím počítal, že mi to nevyjde. Bohužel jsem podcenil přípravu a protihráče a doplatil jsem na to,” svěřil se po zápase, na který dorazil v převleku Spidermana, serveru Super.cz. 

Nyní se však situace změnila! Jan Kulas již další zápasy neplánuje a jak informoval Antiyoutuber.cz údajně také prohlásil: „Sociální sítě opouštím úplně, protože se chci věnovat své přítelkyni a hlavně chci střežit naše soukromí. Začátkem roku čekáme dítě a nechci, aby to pak každý blbec řešil.“ Dnes ale Kulas informaci o těhotenství jeho přítelkyně, která na sociálních sítích vzbudila značné pozdvižení, na instagramovém profilu popřel! 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Cvakne Kocián Kunštára? A co ukáže Droběnka? Red Face chystá další bizár!

Charlotte Štiková se bude vdávat!