in

WTFWTF LOLLOL OMGOMG

Charlotte Štiková se bude vdávat!

Charlotte Štiková, která se poslední dobou objevuje na stránkách bulvárních deníků zejména v souvislosti s opakovanými problémy s drogami, se bude vdávat! O ruku ji totiž požádal nový přítel Martin (50), kterého zná tři týdny, žije s ním v Havířově a který trénoval Martina Kociána na zápas v rámci kontroverzní sportovní organizace Clash of the Stars! 

Charlottin přítel Martin je na fotografii v podřepu upřestřed

Jedná se o muže, se kterým se Charlotte Štiková, společně se Sámerem Issou, nedávno objevila také na filmovém festivalu v Karlových Varech. A právě zde prý mezi nimi přeskočila jiskra! „Mně je padesát, tak není čas otálet. Takže když se zadaří, tak budu moc rád,” uvedl pro Super.cz Martin a připustil, že už plánují i rodinu!

Po dlouhé době se tak jedná o velmi pozitivní zprávu, kterou na svém Instagramu komentovala i Charlottina matka Monika Binias, a to slovy: „Moc si přeju, abys byla šťastná a Martin se mi zdá jako rovný chlap.“ 

Charlottin život ale bohužel neprovází jen pozitivní zprávy…Po delší době se nyní objevila v Praze, kde jí ale čekal soud, ve kterém byla předvolána jako svědkyně ženy, u které ještě nedávno bydlela a pokoušela se pracovat. Tato žena pak pro Prima Lajk uvedla, že se jí Charlotte pokusila okrást. 

To ale nebylo hlavním předmětem tohoto stání. Zmíněná žena totiž Charlottina přítele údajně napadla nožem!  „Charlotte a Martin se po soudu za mnou ještě zastavili. Charlotte u mě hledala doklady. Možná by vás mohlo zajímat, že Martin požádal Charlotte o ruku a ona souhlasila. Jak to chtějí dělat, to netuším. Ale už je to na ní. Já s ní nadobro skončila,“ doplnila ještě žena, u které Charlotte nedávno pracovala.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Expřítel FashionAdell Jan Kulas: V Red Face už zápasit nebudu. Chci se soustředit na rodinu!

Natálie 28: Zmizel a všude si mě zablokoval. Narcis jeden!