in

OMGOMG WTFWTF SmutekSmutek LOLLOL SuperSuper VztekVztek MilujuMiluju

Tadeáš Kuběnka: Vždycky jsem byl feminní klučík! Žena ale být nechci!

Pochází z Havířova a v devíti letech odešel se svou matkou do Prahy. „Máma mě sbalila a nikdo se mě neptal,“ uvedl v podcastu Bez Pózy na platformě Herohero. V patnácti začal studovat grafický design, studium ale nedokončil: „Začal jsem vydělávat peníze, bydlel jsem sám a nějak se mi po těch kalbách nechtělo do tý školy chodit…“ 

Řeč je o Tadeáši Kuběnkovi, známém influencerovi, který se proslavil tím, že v roce 2021 vyhrál druhou řadu reality show Like House. V této reality show byla hostem i Agáta Hanychová, která v ní strávila předem domluvených osm dní. A netajila se ani tím, že do ní vstoupila i kvůli penězům. Od soutěžících si však vyslechla i velmi nepříjemné poznámky. Například, že je odtažitá, arogantní, anebo falešná…„Když jsem si přečetla, co si o mně myslí účastníci vily, tak mě to vlastně ani nepřekvapilo. U mě na sociálních sítích třeba hejty nejsou, protože mě přeci jenom sledují starší holky. A ty se mezi sebou spíš chválí a podporují, než aby se hejtovaly,“ uvedla tehdy pro iDnes.cz Agáta. A jak nyní vyplynulo z podcastu Bez Pózy, který má Hanychová se svým bratrem Vincentem a do kterého byl jako host pozván Tadeáš Kuběnka, byl to právě Tadeáš, s kým si Agáta ve vile nejvíc rozuměla!

Oba sourozence pak zajímalo, jak vlastně Tadeáš vyrůstal, co ho ovlivnilo a co již méně…„Já jsem byl vždycky takový hodně feminní klučík. Měl jsem ale velmi liberální rodiče a líčit jsem se začal v patnácti,“ prohlásil Tadeáš. To zaujalo Vincenta a chtěl se dozvědět vědět víc. „A od kdy vlastně začíná to, že se cítíš jako feminní kluk, anebo se cítíš jako holka? Jaký je v tom rozdíl, teda kromě pinďoura?“ zeptal se Tadeáše. „Tak jsou i holky s pinďourem, samozřejmě…,“ odpověděl Tadeáš. Tomu ale Vincent příliš nerozuměl„No, že se narodíš s pinďourem a pak si uděláš kozičky,“ upřesnil tedy Tadeáš. „Tak jsi kluk s kozama. Copak kdybych si teď na sebe dal křídla, tak jsem pták s lidským tělem? A pozor, to absolutně není nějaká homofobní úvaha. Mě reálně zajímá, od kdy jsi jako klasifikovanej jako žena?“ nenechal se odbít Vincent. „Od svého rozhodnutí,“ uzavřel tuto otázku Tadeáš. „A proč nechceš být žena, když jsi feminní?“ zajímalo Vincenta. „Nevím, mám rád penisy a chci mít penis,“ řekl Tadeáš. A ty nechceš mít prsa?” zajímalo Vincenta. „Objednal jsem si z Aliexpresu nasazovací kozy…, prohlásil Tadeáš.

Nejen reality show Like House ale byla tím, v důsledku čehož vstoupil Tadeáš Kuběnka do povědomí široké veřejnosti. Následovaly například Ikony z Moravy, které měl se svou kamarádkou Simonou Tvardek, vítězkyní třetí řady reality show Like House. A poslední dva roky pak podcast Kontverzní, který se stal velmi úspěšným podcastem na české internetové scéně. Tadeáš v něm vystupoval se známou influencerkou Denisou Kouřílkovou, alias Sugar Denny, a společně tak reagovali na různé bulvární kauzy a bez servítek se také pouštěli do osobností českého showbyznysu a jednotlivých influencerů. Jejich spolupráce ale skončila, a to v dubnu tohoto roku, kdy Tadeáš odešel na kliniku mentálního zdraví a kdy mezi těmito bývalými kamarády došlo i k finančním nesrovnalostem. 

Tadeáš se také nijak netají tím, že na klinice skončil s toxickou psychózou, a to v důsledku nadměrného užívání marihuany. A i tato otázka se dostala na přetřes v rámci podcastu Bez Pózy. „Já jsem měl toxickou psychózu. Z hulení. Já jsem strašně hulil, celou zimu a celé jaro. A normálně mi to vyvolalo toxickou psychózu. A kvůli tomu beru prášky, antipsychotika a antidepresiva. A třeba Denisa to ve videích strašně normalizuje a říká, že tráva není droga…Já jsem měl extrémní paranoie. Myslel jsem, že po mně všichni jdou a že mi všichni chtějí ublížit. Je to opravdu extrémně nebezpečný. Dlouho jsem si myslel, že mě to uklidňuje, ale mě to dok*rvovalo ještě víc! Byl jsem furt zhulenej a když jsem nehulil, tak jsem měl panické ataky…,“ svěřil se oběma sourozencům v podcastu Tadeáš. A následně podobnou zkušenost potvrdil i sám Vincent: „Já jsem přestal hulit trávu, protože se mi tím začaly rozjíždět mentální problémy. Nevím, jestli ti něco říká derealizace. Tak to jsem měl a taky jsem málem skončil v psychiatrický léčebně. Takže ona ta tráva fakt není prdel! Hulíš, hulíš a je to v pohodě, dokud se ti jednoho dne nerozjedou chyby v mozku…A já jsem byl taky člověk, který se toho zastával a říkal, že marihuana je skoro i prospěšná…To, že se to globálně legalizuje, je za mě špatně, protože u mladých lidí, když hulí trávu, tak se jim strašně rozj*bává mozek. Je to normálně chemický disbalanc v mozku…”

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Donald Trump se stal terčem pokusu o atentát!

Cvakne Kocián Kunštára? A co ukáže Droběnka? Red Face chystá další bizár!