in

Muž rak. Romantický snílek nebo cynický pragmatik?

Lidem ve znamení Raka rozhodně nechybí citlivost, empatie a ochota naslouchat problémům ostatních. To znamená, že když máte nějaký problém, můžete se na ně obrátit a budete pravděpodobně vyslechnuti právě tak, jak v danou chvíli potřebujete.

Přesto, že mohou působit jako někdo, kdo je plný emocí a pocitů, nechybí jim schopnost analytického myšlení, kterou dokáží naplno využít v pracovní oblasti, jež je místem, kde je na ně stoprocentní spolehnutí.

A jaký je muž Rak v oblasti lásky a partnerských vztahů? Není typem muže, který by se nechal snadno strhnout…Při poznávání tak může postupovat pomalu, být zdrženlivý a nedůvěřivý. Vyhodnotí-li vás ale jako tu pravou, od vztahu s vámi ho odradí jen máloco.

Znamení Raka je v astrologii nejčastěji spojováno s pojmy jako rodina, domov a mateřství. V případě muže to znamená, že má silně vyvinuté ochranitelské a obranné instinkty, v důsledku čehož se stále snaží o materiální a rodinné zabezpečení.

Muže Raka je velmi snadné zranit, neboť je mimořádně citlivý a bojí se výsměchu. Když pak ve vašem vztahu něco takového nastane, obvykle to poznáte tím, že se tento muž „stáhne.“ Tedy, že jeho city na určitou chvíli ochladnou, neboť je skryje pod silný račí krunýř. Říká se také, že muž Rak miluje ve svém životě nejvíc svoji matku. A nebývá to daleko od pravdy… Může se tedy stát, že od něho čas od času uslyšíte věty typu: „Maminka dělala tu omáčku hustší,“ či něco podobného…Jeho matka je totiž v jeho očích někým, koho opravdu není snadné překonat. Je to jako by stále stála na jakémsi pomyslném piedestalu…Může se vám také zdát, že je tento muž tajemný a že je obtížné se k němu emocionálně přiblížit, což může vést ze strany ženy k zesilování nátlaku. Zde ale astrologie říká pozor! Nátlak přináší jen neustálé zvyšování račí odtažitosti…

Rak je jakousi zvláštní kombinací romantického snílka a cynického pragmatika. A takový je obvykle i v lásce a v partnerských vztazích. Bude vás tedy sice zahrnovat péčí, ale současně se může stát, že bude kontrolovat, zda jste neutratila větší množství peněz, než je zdrávo. Tuto vlastnost, kterou ženy obvykle příliš neocení, však ovlivňuje zejména to, v jakém ascendentu se tento muž narodil. Pokud je jeho ascendent v ohnivých znameních, jakými jsou například Střelec nebo Lev, tato šetřivost u muže Raka příliš neplatí. To, co je ale pro Raka to nejdůležitější, je jistota! A to nejen finanční jistota, ale zejména jistota emocionální. To znamená, že když vás Rak shledá vhodnou partnerkou, můžete v něm získat muže, který je nejen citlivý a něžný, ale také muže, který vás jen tak neopustí. Ne nadarmo se jedná o znamení, u kterých je jedna z nejnižších rozvodovostí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Barbora Mlejnková: Chlapi jsou teď zženštilí. Chlap má lovit „mamuty“!

Nela Slováková: Hanychová? To je normálně postrach mužů!