in

Mikýř o své výhře v Survivoru: Nemohlo to dopadnou jinak!

Výhercem reality show Survivor Česko & Slovensko 2024 se po sedmdesáti sedmi dnech stal Martin „Mikýř“ Mikyska! V posledním díle, který všichni bývalí soutěžící sledovali v pražském klubu Duplex, se rozhodovalo mezi programátorkou Nikolou Kabátovou a influecery Martinem Carevem a Martinem „Mikýřem” Mikyskou! Nejprve všechny tři čekal vyřazovací souboj, ve kterém „Mikýř“ své soupěře porazil v zapalování ohně, a do finále tak postoupil už jen on a Nikola! V tuto chvíli totiž přišla změna a vítěz v souboji mohl rozhodnout, kdo s ním půjde do finále…

 

A jak tuto změnu vnímal vyřazený Martin Carev? „Dnešní den byl takový zvláštní…Ve vzduchu byla taková nostalgická atmosféra…S Nikčou a „Mikýřem“ jsme si prošli ostrov, zavzpomínali jsme na pro nás důležitá místa, a potom jsme jeli na finálový souboj, který byl super. Byl hrozně dynamický a zajímavý. Nosili jsme tam koule namočené v petroleji, které hořely a museli jsme s nimi vybalancovat do květináče…Bylo to dost těsné, ale nakonec vyhrál Miky. Ale myslím, že si to zasloužil. A pak se vlastně rozhodl vzít si s sebou do finále Nikču, za což jsem fakt rád. V to, že se mi tři spolu dostaneme do finále, jsem doufal celou dobu a vím, že to byl její sen – dostat se do finále. Ale teď je ten návrat do reality náročný…,“ řekl pro TV Nova bronzový Carev.

Martin „Mikýř“ Mikyska rozhodně na české internetové scéně nepatří mezi neznámé postavy a jedná se také o bývalého snowboardistu a několikanásobného mistra České republiky ve slopestyle. V roce 2021 moderoval i hudební Ceny Anděl a velké množství uživatelů sociálních sítí ho zná rovněž díky pořadu Mikýřova úžasná pouť internetem, který vydává na platformě Youtube. A co prohlásil o svém vítězství? „Osobně jsem nejvíc překvapený z lidí, kteří si na úplném začátku mysleli, že to nevyhraju. Nerozumím tomu, co čekali. Při přijímačkách na VŠE jsem měl asi 92 bodů ze 100…, tak si to spočítejte…To nemohlo dopadnout jinak. Ani nevím, jestli z toho mám radost. Radujete se, když si dokážete vyžehlit ponožky? Trochu jo, ale očekává se to od vás,“ uvedl „Mikýř“, který je znám svým specifickým humorem, pro deník Blesk.

A kdo je žena, která vydržela úctyhodných sedmdesát sedm dní na ostrově a které vysněné vítězství uteklo jen o krok, neboť Mikýř většinu porotců přesvědčil, že si vítězství zaslouží víc než ona? Nikola Kabátová je ze všech soutěžících snad největší fanynkou celé show a dostat se do ní si přála již od dětství! Survivor totiž miluje a zná snad všechny jeho verze, a to jak americkou a tureckou, tak i australskou. Nikola také již před nástupem do hry prohlašovala, že nemá problém s aliancemi, případným lhaním, nebo možností někoho podrazit. A co stojí za její velkou duševní silou? Nepochybně i to, že její život zasáhla velká tragédie, když při požáru přišla o svou babičku a mladší sestru. 

A jaké tedy byly například argumenty, kterými si „Mikýř“ získal porotu? „Zpočátku jsem měl naivní představu, že zvolím pár lidí a dojdeme do finále. Byl jsem připravený za ty kluky položit život, obětovat se. Ta strategie docela dlouho procházela. Chtěl jsem hrát tu hru čistě. Ten sociální aspekt hry mě nezajímal. Chtěl jsem to projít skrz ty duely. V individuálních imunitách se ukázalo, že jsem dobrý v balancování všeho. To mi dalo možnost rozhodovat, kdo půjde do duelu. Zpočátku jsem se snažil být neřízená střela, dělat bizarní kroky. Uvědomil jsem si ale, že podrážím své spojence, a tak jsem se soustředil na vizuální fóry s divákem…,“ prohlásil ve finálovém díle letošní vítěz.

Letošní, tedy již třetí ročník Survivor Česko & Slovensko se začal na televizních obrazovkách vysílat od 27. února 2024, a to nejprve na platformě Voyo a později i na TV Nova a na Slovensku pak na TV Markíza. Pokud se nejednalo o známé tváře showbyznysu, zájemci o účast v reality show museli projít čtyřměsíčním castingem, který prověřil jejich psychickou a fyzickou odolnost. Survivor se poté natáčel v Dominikánské republice a průběhem celé show diváky provázel známý moderátor Ondřej Novotný! Soutěžící byli rozděleni do dvou týmů, přičemž jeden z nich byl nazván Lovci a druhý, který byl složen z mediálně známých tváří, pak Titáni. Po vyloučení poloviny soutěžících se oba kmeny sloučily do jednoho a zbylí soutěžící tak až do finále bojovali o individuální imunitu, která vítězi zajistila, že nemůže být vyloučen na kmenové radě. Poté, co ve hře zůstali pouze tři hráči, nerozhodovali už o svém osudu navzájem…O celkovém vítězi totiž rozhodla rada složená z vyřazených členů soutěže. A co si vítěz celé reality show, kromě titulu Survivora, vlastně odnese? Je to peněžní výhra v hodnotě 2 500 000 Kč!

https://www.instagram.com/p/C8XtJkIsPi0/

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Česko & Slovensko (@survivorcs_official)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Konec Fashionadell na sociálních sítích?

Lulu: Vyzývám Soukupa na zápas! Chci ho pořádně proplesknout!