in

LOLLOL

Bývalý člen Luneticu Kocián předvedl pořádnou show!

Zpěvák a tanečník, to je Martin Kocián, který je známý především jako člen populární skupiny Lunetic! Proslavil se ale nejen jako zpěvák, ale také díky kontroverzním výstupům a osobním životem, který často plnil titulní stránky bulvárních médií…

Tato skupina byla v devadesátých letech a na přelomu století jednou z nejznámějších chlapeckých kapel a skládala se ze čtyř členů – Martina Kociána, Aleše Lehkého, Davida Škacha a Václava Jelínka. Lunetic si získali fanoušky chytlavými popovými melodiemi a tanečními kreacemi, přičemž mezi jeho nejznámější hity patřila například píseň Máma, Chtěl bych tě líbat, anebo Dotyky. Skupina se sice v roce 2003 rozpadla, později se ale dala několikrát opět dohromady, a to v rámci různých koncertů a turné. Navzdory osobním problémům a změnám v sestavě se však Lunetic stále těší určité popularitě a nostalgii mezi svými fanoušky!

Nyní se ale Martin Kocián připravuje na zápas, a to v rámci sportovní organizace Clash of the Stars, kde nastoupí proti zkušenému Pavlu Snejksovi Měsíčkovi! Tento zápas se však na kartě řadí spíš mezi ty, které mají diváky pobavit… Diváci Snejkse v Clash of the Stars rozhodně neuvidí poprvé…Utkal se totiž již s Tadeášem Veselým, který ho v druhém kole porazil TKO, dále pak s Václavem Flachsou, neboli Králem Berouna, kterého zas porazil Snejks a potřetí se Šimonem Sajmonosem Valentou, který byl Snejksem ukončen hned v prvním kole.

A kdy se tedy diváci a fanoušci bizáru mohou těšit na galavečer Clash of the Stars? Již 22. června 2024! Uskuteční se v Ostravar Aréně ve Vítkovicích a jedná se již o osmý galavečer této kontroverzní sportovní organizace! A kdo sledoval Youtube kanál Clash of the Stars nebo byl dokonce přítomen v pražském klubu Duplex, mohl včera sledovat poslední tiskovou konferenci https://www.youtube.com/watch?v=7THDhxk9-30 před tímto galavečerem, kde Martin Kocián ukázal, z jakých důvodů byl schopen dlouhé roky plnit přední strány bulvárních deníků. I zde se totiž předvedl pořádnou show! 

@casopisbizzar

Martin Kocián z Luneticu na Tiskové konferenci Clash of the Stars #cesko #ceskarepublika #slovensko #clashofthestars #clash #fight #mma #martinkocian

♬ původní zvuk – Bizzár

@casopisbizzar

Martin Kocián z Luneticu na Tiskové konferenci Clash of the Stars #cesko #ceskarepublika #slovensko #clashofthestars #clash #fight #mma #martinkocian

♬ původní zvuk – Bizzár

Nejprve zarapoval, následně ukázal hrudník, nad kterým kdysi omdlévala jedna fanynka Luneticu za druhou a také předvedl, kolik síly ukrývá jeho, poslední dobou tak trénované, tělo! Bez problémů se totiž vyšplhal ze spodního patra do vrchního, a to bez použití schodů, přičemž stíhal i provokovat svého soupeře! Ale je potřeba říct, že ani ten nedržel zas až tak zpátky, neboť Martina napadl už při jeho rapování a pokusům o zpěv! Když se moderátor Snejkse zeptal, z jakých důvodů je to mezi nimi tak vyhrocené, Snejks odpověděl slovy: „Jako je to vyhrocený a mě to baví! Frajer dostane přes držku a udělám z něj skupinu Holki! Předvedl se tady jak p*ča!” 

A co odpověděl Martin na otázku promotéra Clash of the Stars Tomáše Le Syho, který se ho zeptal, jak probíhala jeho příprava na chystaný zápas? „Já jsem docela ve formě! Začal jsem na sobě makat, protože jak jste mi dali tu nabídku, tak to pro mě byla výzva!” prohlásil Martin Kocián.

View this post on Instagram

A post shared by Clash of the Stars (@clashofthestars)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Sugar Denny: Tadeáš si polovinu věcí nepamatuje!

Konec Fashionadell na sociálních sítích?