in

Bejr řádil, Kulas nezvítězil a Lulu si chránila silikony!

Ve čtvrtek 13. června 2024 měli fanoušci bizáru velkou příležitost, jak si přijít na své! V pardubickém Congress Centre Atrium Palác se totiž konala tisková konference králů bizáru – sportovní organizace Red Face! Organizace, která stejně jako konkurenční Clash of the Stars, pořádá MMA zápasy mezi influencery a známými či méně známými osobnostmi české internetové scény!

A kdy se tedy ti, kteří se připravovali na zápas, společně utkali v kleci? Hned následující den! Neboť pátek 14. června byl tím dnem, kdy se v Congress Centre Atrium Palác konal již čtvrtý z galavečerů této kontroverzní sportovní organizace! A jaká karta byla tentokrát pro diváky připravena? Ze známějších tváří zde byl například bývalý přítel Shopaholicadel, nyní vystupující pod jménem Fashionadel, tedy Jan Kulas, který nastoupil proti Eriku Mášovi! Kulase na pódiu tiskové konference Red Face přivítal její promotér Aleš Bejr, a to těmito slovy: „Zdravíme ještě Adélku a držíme ti palce, aby ses dostala do Miss, protože myslím, že tam máš své místo! A viděl bych to i na finále!“ Následně se zeptal i Kulase, zda si myslí, že má Adéla šanci dostat se v soutěži krásy až do finále? Asi to finále. Vítězka, no…,”  prohlásil na tiskovce s úsměvem na Jan Kulas. Bejr se však raději ujistil, zda se vůbec jedná o Miss lidskou a ne třeba koňskou…? Lidská, no…,” upřesnil ještě Adélin bývalý přítel… Poté se na pódiu objevil Máša a na otázku Aleše, zda ke svému soupeři cítí nějakou nevoli, odpověděl: „Trošku, no. Já jsem ho hledal v Praze v popelnicích, když ho ona vyhodila…Chtěli jsme se seprat, ale on tam nebyl, tak uvidíme, jestli náhodou ještě neuteče…“ Janu Kulasovi, který na předchozím galavečeru předvedl překvapující výkon a s přehledem zvítězil, se ale tentokrát bohužel zvítězit nepodařilo a byl poražen právě zmíněným Erikem Mášou!

Mezi množstvím chystaných zápasů se diváci mohli například těšit i na bývalou milenku Karlose Vémoly Zdeňku Černou, alias Lulu, která se v kleci utkala s Alexou Throat, tedy hvězdou filmů pro dospělé! Původně se mělo o plácanou přes zadek na tři pokusy. To znamená, že když jedna ze soupeřek udělá krok, je to počítáno jako faul a pokud ani jedna krok neudělá, vítězství se posuzuje dle síly zbarveného pozadí…Nakonec se ale jednalo o Sexy MMA zápas, ve kterém byla Lulu po pár vteřinách poražena, a to i přesto, že bylo zřejmé, že se rozhodně nejedná o netrénovanou zápasnici! 

Neúspěch pak Zdeňka okomentovala na svém Instagramu slovy: „Soupeřka mě hned na začátku trefila do prsa, takže jsem to radši ukončila hned – vzdáním se. Riskovat prasknutí mých implantátů v MMA už raději nebudu…“ A co řekla Lulu na tiskové konferenci den před zápasem? „Já jsem tady neměla být. Dohodlo se to teprve předevčírem a je to takové spontánní…Většina z vás mě asi zná z předminulého zápasu, kde jsme teda dělaly plácanou, což byl můj debut, a teď si chci obhájit vítězství!“ prohlásila silikonová kráska. Její soupeřka, která společně s Bejrem tiskovou konferenci uváděla, pak slova Zdeňky ještě doplnila: „Budeme mít na sobě nějaké pěkné spodní prádélko. Ať jsme tam svůdné a ať je to trošičku taková sexy vložka, když už tam budou takové bitky…“

A koho bylo možné vidět na tiskové konferenci dál? Například Petra Kunštára, který měl na předchozím galavečeru nastoupit proti Janu Kulasovi, nakonec ale na zápas ani nedorazil…Tentokrát se Kunštár dostavil nejen na staredown s Džejárem, ale na tiskovce požádal dokonce o ruku svou přítelkyni Denisu, která Kunštárovu žádost přijala a druhý den také vyhrál zápas! Džejár je bývalý přítel Kunštárovy partnerky, takže se na pódiu velmi rychle strhla hádka, zda se o Denisu v rámci jejich vztahu dostatečně staral, anebo ne…? „Je to úplný nemehlo. Vůbec na to nemá. Furt si jenom chlastal z peněz, co jsem měla…Jak ses o mě staral? Z mých peněz, viď?“ křičela Denisa a shodila bývalého přítele Džejára z pódia.

A jací všichni zápasníci proti sobě na čtvrtém galavečeru Red Face nastoupili? Byl to například Diego Kotlár proti Drzému čertovi. Kotlár sice sliboval bídu i nejznámějšímu českému bijci Karlosi Vémolovi, v zápasu s Drzým čertem ale prohrál již po méně než minutě, kdy inkasoval tvrdé KO…Pěkný zápas předvedli například Novis se Šormem, ve kterém nakonec zvítězil Novis! Dále se spolu utkali Heretic a Tong Po, který v organizaci Red Face není žádným nováčkem, zvítězil však Heretic, což jeden z fanoušků na instagramovém účtu Red Face okomentoval slovy: „Zabiják Tong Po zas dostal na p*ču!“

Dva proti třem, a to Hošek a Svoboda proti Biletskému, Brožovi a Horníkovi! V tomto zápase zvítězil Biletský, Brož a Horník! Neobvyklým zápasem večera se stal souboj mezi Řezníčkem, kterému je 57 let a Herákem, kterému je devatenáct a který také zvítězil! „Týpek má 57 let a má tak o 50 kg víc, takže za mě vyrovnaný zápas…,“ okomentoval Herákovu výhru jeden ze sledujících instagramového profilu Red Face. Následoval Slepička proti třem fighterům, přičemž tento zápas skončil vítězstvím všech tří, tedy remízou…, doprovázenou nesouhlasným bučením diváků z publika…V rámci večera byl k vidění i druhý ženský zápas, a to mezi Pocahothas a Hrbkovou z Pardubic, která Pocahothas s přehledem „uškrtila“ již v prvním kole a zápas Jevického proti Paliharimu, Kouďáka s Hladovým vlkem či Hollymana s Hájkem…

View this post on Instagram

A post shared by RED FACE (@redface.cz)

Jedna z hlavních hvězd kontroverzní organizace však musela chystaný zápas na poslední chvíli odvolat! A to Lucie Droběna Kotlárová, jež měla nastoupit proti Diegově dámě…Před zápasem si ale zlomila ruku, takže souboj ji čeká až v rámci následujícího galavečera Red Face, který je plánován na podzim!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Tadeáš Kuběnka: Víc mě mrzí Simona než Denisa!

Sugar Denny: Tadeáš si polovinu věcí nepamatuje!