in

OMGOMG

Tadeáš Kuběnka: Víc mě mrzí Simona než Denisa!

Je to již téměř dva měsíce, kdy bylo hlavním tématem internetové scény, že Tadeáš Kuběnka odešel řešit své psychické obtíže na kliniku mentálního zdraví. Tehdy následovalo emotivní prohlášení, ve kterém vystoupila Tadeášova maminka Lenka, Denisa Kouřílková alias Sugar Denny, která měla s Tadeášem společný podcast s názvem Kontroverzní, a další Tadeášova kamarádka – Simona Tvardek. V tomto prohlášení se Lenka Kuběnková vyjádřila slovy: „Zaznamenala jsem, že jsou na Youtube nějaká videa a vyjadřují se i ti, kteří o tom vědí h*vno…A my, abychom předešly dalším spekulacím, tak jsme se tady s děvčaty sešly, abychom řekly, jaká je situace a jak ta realita teď vypadá…“  Poté pokračovala Sugar Denny, která sledujícím oznámila, že Tadeáš prožívá velmi těžké období, z čehož jsou ona, Simona a jeho maminka na pokraji sil…

Zhruba po deseti dnech se pak znovu, tentokrát v prvním videu podcastu Kontroverzní, které již natočila bez Tadeáše, ozvala společným fanouškům opět Sugar Denny. „Všichni jsme mysleli, že to bude něco krátkého, že to bude maximálně dvoutýdenní záležitost, že se prostě vyspí a bude v pohodě…Ale ještě nevíme, co s ním je a až budu vědět, tak to se nezlobte, ale to s vámi sdílet nebudu, protože to není my place…Řeknu vám ale, že je to na mnohem dýl, než jsme si mysleli. Hrozně moc dementů, sorry, ale normální člověk tohle v životě neřekne, řeší to, že je teď Tadeáš zavřený…A říkají – no jo, to vám teď nepojede byznys…Nám jde ale hlavně o to, aby byl Tadeáš v pořádku! Prostě vidět ho v takovém stavu, a nemoci cokoli udělat, je prostě šílené, protože já se vždycky snažím všem pomoct! A vždycky jsem byla ten člověk, který každého podržel,“ prohlásila tehdy v slzách Sugar Denny.

Tadeáš se v té době k této situaci nevyjadřoval…Později však vydal instagramové story, ve kterém žádal sledující, aby mu Denisina vyjádření neposílali, neboť již nechce být součástí podcastu Kontroverzní…Poté se však celá situace, v důsledku jejich interních komunikací, vyhrotila a řadu stories vydala i Sugar Denny: „Já jsem vůbec nečekala, že tohle vůbec budu muset někdy postovat…Vždycky jsem si ale říkala, co se stane, když se přestaneme bavit s Tadeášem…A říkala jsem si – poj*bal všechny svoje kamarády, ale třeba to neudělá mně! A zapřísahala jsem se, že pokud proti mně nepůjde on, tak já nikdy nepůjdu proti němu! Ale vidím, že Twitter je plný vyjádření, jaká jsem abusive pí*a a jak se chovám ke svému kamarádovi…“ A zveřejnila tak i Tadeášovy diagnózy, v důsledku čehož se však s přílišným pochopením uživatelů sociálních sítí nesetkala…Následovala zveřejnění konverzací s Lenkou Kuběnkovou, ve kterých ji obvinila nejen z toho, že je příčinou Tadeášova stavu, ale současně oznámila, že peníze, které si od ní půjčila, jí rozhodně nehodlá vracet…

Posléze se tak už jen čekalo, jak se k celé situaci postaví sám Tadeáš a na jeho vyjádření po návratu z kliniky mentálního zdraví. Mnozí také doufali, anebo chtěli věřit, že Tadeáše čas strávený na klinice změní a že tak celá „kauza“ vyhasne…To se však nestalo, neboť z jeho instagramových postů bylo zřejmé, že se na Sugar Denny a Simonu Tvardek, která ho ve spolupráci s Sugar Denny zastoupila, „vaří voda“…A došlo i k obviněním, že mu Sugar Denny podcast Kontroverzní odcizila a rovněž, že mu finančně nebylo vráceno to, na co měl coby zásadní postava podcastu Kontroverzní nárok!

A co řekl Tadeáš Kuběnka ke své aktuální situaci v druhém díle vyjádření k celé „kauze“ v podcastu Tadeáš Kuběnka na HeroHero, který natočil společně se svou maminkou a bývalým kameramanem Kontroverzní Kryštofem, který má se Sugar Denny rovněž špatné zkušenosti v otázce placení? https://www.bizzar.cz/2024/06/12/tadeas-kubenka-toxickou-psychozu-jsem-mel-z-travy/Jsem doma, jsem střízlivý a ještě dlouho střízlivý budu. Na trávu už v životě nesáhnu a alkohol teď taky nepiju, protože beru antipsychotika a antidepresiva. A až to někdy přestanu brát, tak si umím představit, že si dám pivečko, ale teď si radši nedám ani to pivečko…Jsem střízlivý, bydlím u maminky a budu mít pejska!” prohlásil Tadeáš.

Odběratelé podcastu se mohli také dozvědět, proč bylo Denise nakonec Lenkou Kuběnkovou doporučeno Tadeáše nenavštěvovat: „Ty jsi přišel s tím, že chceš mluvit s Denisou. Tak jsem říkala, že ok a že jí zavoláme přes Facetime. A ona vlastně neřekla nic a jen strašně a hystericky brečela…A ty, jak jsi jí viděl, tak si začal brečet taky…A já jsem ten telefon vypla a řekla, tak takhle ne! A když jsem šla v pondělí domů, tak jsem jí volala a říkala jí, že to chápu, že je to smutné, když jste kamarádi, ale že tobě to brečení nedělá dobře…“ To potvrdil i sám Tadeáš, který zavzpomínal na to, že když ho Denisa přišla navštívit, tak jediné, co mu s brekem řekla, bylo, že dluží na daních 1 600 000 Kč, že tři měsíce nezaplatila nájem, a to v době, kdy byl v toxické psychóze, všeho se bál a nevěděl, „která bije“…„Když jsme hledali jinou alternativu než Karlák, tak mi volala Denisa, že mi dá Simonu, a ta začala mluvit o vašem HeroHero, že by si to od května vzala celé na sebe a že by bylo fajn, kdyby se to na ní celé přepsalo, že Denisa by měla Kontroverzní a Simona Čisté víno…,“ doplnila ještě Tadeášova matka.

Tadeáš také promluvil o tom, jaké jeho léčení vlastně bylo a tuto obtížnou situaci vnímal: „V Bohnicích tě akorát nadopovali práškama a celý dny jsi chodil po chodbách jak duch…Byli tam zvláštní lidi, byli tam vrazi, bezdomovci…Takže jsme našli Neo Centrum, a to bylo fakt něco jiného…Byl tam program a bylo tam co dělat. No, a pak jsem vlastně psal tý Denise, protože mě přišly peníze z Youtube, z Kontroverzní…A já jsem jí napsal, že jí z toho pošlu půlku a ona, že jo. A pak jsem s ní začal komunikovat, protože jsem se bál, že mi ty peníze nechce poslat…Psali jsme si třeba deset dní, a pak vím, že byl ten náš poslední hovor, ve kterém jsme se bavili, co budeme dělat, až vylezu, a že budeme zase točit podcast…A ona říkala – já se těším, až si spolu zahulíme…A já – prosím??? Ale já nemůžu hulit! A ona – ale můžeš normálně hulit! Ty nevíš, s čím se tam léčíš…Ty se léčíš s narcistickou poruchou, ty se neléčíš s tím, že jsi přehulený…A ukazovala mi, jak se Simonou hulí, což já vůbec nechápu, jak si mohla dovolit, když já tam byl s toxickou psychózou z trávy a z jejích HHC bombónů! A další den jsi mi volala ty, že ti volala a říkala, že jsi narcistická svině a ať jdeš do prdele…A pak mi poslala devítiminutovou hlasovku, kde mi vyčítá, že já jsem vlastně špatný kamarád, protože správný kamarád, když je na léčení, tak se má své kámošky zeptat, jak to cítí ona, protože ona to měla těžký! A pak mě odhlásila z toho kanálu, odebrala mě z Youtube a poslala mi za*raných 70 tisíc, místo 200 tisíc…! Přejmenovala to na Kontroverzní ikony a odteď je to kanál Denisky a Simonky a dělají tam můj kontent! Víc mě ale mrzí Simona než Denisa…Simona, která na Denisu nadávala každý den…Vlastně jedna nadávala na druhou…”

View this post on Instagram

A post shared by Tadeáš Kuběnka (@tadeaskubenkaa)

View this post on Instagram

A post shared by Tadeáš Kuběnka (@tadeaskubenkaa)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Jaromír Soukup: To zklamání, ten podraz, ta dýka v zádech…

Bejr řádil, Kulas nezvítězil a Lulu si chránila silikony!