in

LOLLOL WTFWTF SmutekSmutek OMGOMG VztekVztek SuperSuper MilujuMiluju

Jaromír Soukup: To zklamání, ten podraz, ta dýka v zádech…

To, že vztahy mezi muži a ženami nejsou zrovna jednoduché, je všeobecně známý fakt! Jsou totiž ovlivněny širokou škálou rozdílných biologických a psychologických faktorů, v důsledku čehož se snadno mohou stát zdrojem různých konfliktů a všelijakých nedorozumění…Zároveň však nabízí možnost pro růst a větší vzájemné porozumění…

Řešení konfliktů je další oblastí, kde se mohou mužská a ženská očekávání rozcházet. Zatímco muži mají tendenci řešit konflikty racionálně a přímo, ženy obvykle hledají řešení prostřednictvím emocí…Každý z nás je ale jiný a může tomu být i naopak.

A co je tedy důležité pro nalezení naplňujícího a úspěšně fungujícího vztahu? Zásadní je údajně nalezení lásky k sobě, neboť to je to, co ovlivní, jaké partnerské vztahy nakonec vytváříme! O tom ví své i Richard Chlad, bývalý automobilový závodník a podnikatel, jehož byznys se točí okolo výherních automatů a který si prošel různými vztahovými peripetiemi…Nyní je ale šťastně ženatý, a to za Annu Marii Kánskou, která je dcerou Veroniky Kánské, známé díky roli Blaženy Škopkové ve filmech Slunce seno.

A jaký má tedy Richard Chlad pohled na to, jak by měly vztahy mezi mužem a ženou fungovat a co by, kdyby mohl, udělal ve svém předchozím životě jinak? To se mohli dozvědět ti, kteří si nenechali ujít podcast Jaromíra Soukupa na platformě HeroHero, s názvem Show Jaromíra Soukupa!

„Já bych změnil některé svoje předchozí vztahy, které byly dva. Jak všichni vědí, že jsem podnikal a podnikám dodnes v těch loteriích a parazituju tak na některých lidských závislostech…Tak mi za to Bůh dal do života dvě závislačky…A s těma jsem si teda užil hodně lidského pekla…A obdivuji tě, jak to dokážeš zvládat a ještě u toho pracovat…Nejen všechny podnikatelské průšvihy, ale zejména to domácí zázemí, který chybí…,“ řekl Richard Chlad Jaromíru Soukupovi, který ho do svého podcastu pozval. „Já ti něco řeknu. V říjnu, listopadu jsem měl vanu a byl jsem bez energie, vyřízený a přemýšlel jsem o smyslu života…Jestli má cenu bojovat, anebo nemá cenu bojovat…Ty ses dokázal zvednout, ale já se ještě zvedám…,“ odpověděl Soukup Richardu Chladovi.

A jak prohlásil Jaromír Soukup, Chlad se mu nakonec stal i určitým učitelem, neboť mu řekl, že důležité je právě to, aby člověk začal mít rád sám sebe a nestavěl vlastní potřeby a zájmy na druhé místo…„Určitě se z toho dostaneš, ale musíš se začít chovat jako velký sobec, protože lidi, kteří dokáží zneužívat naší velkorysosti, vědí…Speciálně ženské si na nás dokážou vyřvat a vydupat, jako rozmazlený parchant, svůj blahobyt…To je úplně nejjednodušší…Proč by měla jít dotyčná někam pracovat…Nejjednodušší je přijít, dupat, dupat, dehonestovat a vydírat, aby z tebe vyrazila co největší blahobyt pro sebe…Teda ve jménu děcek a následně z toho žít spokojeným životem…Taky jsem si prožíval noční a taky přes sms, telefony, dehonestace přes sítě…Noční kvůli tomu, že dotyčná byla většinou pod vlivem nejen chlastu, ale ještě to opepřila antidepresivy a prášky na spaní…Ta mladší k tomu ještě brala nějaký látky, který inhalovala…A já jsem byl v tu dobu relativně blbej, protože jsem nebyl schopný podchytit, proč má člověk takový výkyvy nálad…Proč se chová úplně nevyzpytatelně a proč to prostě z totální lásky skončilo tak, že mě pak píchla kudlou do zad,“ prohlásil Chlad a Soukup doplnil slovy: „A ještě otočila…!“

A následně to byl Jaromír Soukup, kdo se Richardu Chladovi otevřel a svěřil se záležitostmi, které ho dlouhodobě trýzní jeho nitro: „Já měl ten vztahový karambol opepřený tím, že té holčičce byly čtyři měsíce…A já jsem to vůbec nedával, že ti jí jako vyrvou…Jsou prostě chlapi, kteří si někde udělají dítě, posílají někam alimenty a je jim to jedno. A vidí děti o Vánocích… Ale ani ty, ani já, navenek tvrďáci a uvnitř…Jako ta rodina je součást toho srdce, bytí a osobnosti…Tak jsem to nedokázal a nedokážu to úplně vstřebat, protože jsem přišel minimálně o půlku jejího dětství. I když mám střídavou péči, tak mám prostě půlku času, který jsem bez ní a blbě to snáším. Tohle bylo jako hodně důležitý pro mě…A to zklamání, ten podraz, tu dýku v zádech, jasně…Ale bolesti musíme nějakým způsobem zvládnout. Člověk to musí zvládnout, nemůže skákat z okna…Ale někdy ty myšlenky jsou jako…Je to těžký, ale musíš najít cestu dál a mimochodem ti to říká, máš dítě, musíš se o něj postarat. Nemůžeš dovolit, aby žilo v nějakém špatném prostředí, v alkoholu…Je to peklo, se kterým nemůžu nic dělat…Ale zase když to srovnám, moje první žena, kterou jsem opustil kvůli jiné ženě a mám s ní dvě děti, tak na ni vlastně vzpomínám s láskou. Jak byla racionální, jak se o ty děti starala a jak se chovala ke mně…A k té Agátě…Ono je strašně jednoduchý používat polopravdy, pololži a upravenou realitu proto, abych získal lítost, pozornost a podporu…Já to nedělám, ale když si to pak čteš, tak je ti to strašně nepříjemný…“

Richard Chlad, který v podcastu Show Jaromíra Soukupa přiznal, že je mu Soukupa líto, neboť mu jeho příběh v řadě věcí připomíná ten jeho, pak rozhovor zakončil slovy, že sám byl vždy tím, kdo by se úplně všem rozdal…Takový způsob jednání však již nyní nepovažuje za ten nejlepší, jak v životě fungovat, neboť je ve většině případů lidmi pouze zneužíván… „Takže jsem si řekl, že za prvé musíš začít u sebe a musíš mít rád sám sebe! Já jsem do té doby fungoval jako tažnej vůl,“ uzavřel Chlad.

View this post on Instagram

A post shared by Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Tadeáš Kuběnka: Toxickou psychózu jsem měl z trávy!

Tadeáš Kuběnka: Víc mě mrzí Simona než Denisa!