in

LOLLOL VztekVztek WTFWTF OMGOMG SuperSuper SmutekSmutek MilujuMiluju

Tadeáš Kuběnka: Toxickou psychózu jsem měl z trávy!

Tadeáš Kuběnka se dostal do povědomí veřejnosti zejména v důsledku výhry druhé řady reality show Like House v roce 2021. „Vždycky jsem miloval vyjadřovat sebe sama skrze vzhled. To, jak vypadám, je pro mě extrémně důležité. Jsem svoje priorita číslo jedna. Chci vypadat skvěle pro sebe i pro okolí,“ přiznal v roce 2022 v rozhovoru pro radio Wave. 

Po výhře ve zmíněné reality show následovaly Ikony z Moravy, jež vznikly ve spolupráci s Tadeášovou kamarádkou Simonou Tvardek, která se stala výherkyní třetí řady Like House. Fanoušci, ale i hateři, kterých má Tadeáš díky mnoha kontroverzím značné množství, ho pak v roce 2023 mohli vidět i v jednom ze zápasů Clash of the Stars 5: The Champ In here, kde zvítězil nad Danielem Holomkem. 

Současně, a to od října 2022, rozjel Kuběnka, společně se známou influencerkou Denisou Kouřílkovou alias Sugardenny, podcast Kontroverzní, který se stal doslova rozbuškou české internetové scény! A to zejména tím, že si v něm oba protagonisté rozhodně nebrali servítky, a to ve vyjádřeních o známých influencerech a dalších osobnostech showbyznysového světa. I přes tyto kontroverze však podcast značně prosperoval, a to zhruba do poloviny dubna tohoto roku, kdy Tadeáš v důsledku psychických potíží zahájil klinickou léčbu.

Z počátku to vypadalo, že ho v době nepřítomnosti v podcastu zastoupí kamarádka Simona Tvardek…A tak se i stalo…Následně však mezi Sugardenny a Tadeášem došlo k jistým neshodám, které pramenily i z toho, že Denisa vypustila některé informace, a to i informace, jež se týkaly stanovení Tadeášovy diagnózy. Konflikty přišly i v souvislosti s možnostmi dalšího pokračování společného podcastu a spravedlnosti či nespravedlnosti rozdělení společných financí. Následkem velmi negativních vyjádření v rámci instagramových stories tak nakonec došlo k vyhrocení celé situace a ukončení jejich dříve tak intenzivního přátelství…Mezi sledujícími, hatery a fanoušky mezitím probíhaly dlouhé diskuze o tom, jak asi tato záležitost nakonec dopadne a zda Tadeášovi léčení pomůže, anebo ne…

Během své nepřítomnosti se Tadeáš v podstatě nevyjadřoval, to se však jeho návratem změnilo. Před časem totiž na svém Instagramu sdílel fotografii z filmové série Star Wars, u které bylo napsáno, že se na Denisu se Simonou vaří voda…A další prohlášení pak následovala: „Já se teď po měsíci koukám na ty skvosty, co MUDr. Kouřílková navařila, a nestačím se divit. Krasavice, ty sis tak nablila do huby, že to není možné…Doteď jsem držel pusinku, ale v červnu se můžete těšit na nový podcast, kde to všechno probereme…“

A jaký je tedy pohled Tadeáše na tuto velmi nepříjemnou situaci? O tom promluvil pro Youtube kanál Stay12, kde prohlásil: „Deniska spoustu věcí pozměnila. Tvrdila, že mi bude šetřit na dovolenou a že mi bude pomáhat, ale to se nějak nestalo. Poslala mi sedmdesát tisíc. Správně mi ale měla poslat dvěstě tisíc. Byli jsme domluvení, že ona má padesát procent a já mám padesát procent. A měla mi poslat padesát procent za duben a padesát procent za květen a poslala mi akorát sedmdesát tisíc a napsala – ať jdu do prd*le, že ona ten kontent přece dělala sama a že si víc peněz nezasloužím. Mně ale přijde vtipné, že vlastně lidem tvrdila – ať neruší odběr na našem společném HeroHero, protože na našem společném HeroHero mi bude šetřit peníze a pak mi poslala ani ne 25 %…“ 

Moderátor Youtube kanálu Stay12 se pak Tadeáše zeptal, zda se vůbec dokáže odprostit od té persony, kterou na české internetové scéně stvořil? „Jako furt jsem trochu namachrovanej zm*díček, to nemohu říct, že nejsem…To asi ve mně zůstane vždycky, ale už si asi nemyslím, že jsem nejlepší na světě, protože jsem měl takový přesvědčení, že všechno dělám nejlíp…Ale zjistil jsem, že mám se spoustou věcí problém…Pro ten podcast jsem žil, ale teď budu dělat kontent sám a chci řešit věci, co mě opravdu zajímají – kultura, filmy a fashion. Chci si taky udělat tetovací kurz, protože tetování miluju a fakt chci něco tvořit,“ odpověděl mu Tadeáš. Vzhledem k tomu, že mnoho lidí očekávalo, že Tadeáše možná pobyt na klinice změní a nakonec byli i tací, kteří byli nepříjemně překvapeni, že se tomu možná tak úplně nestalo, vyjádřil se Tadeáš i k této otázce: „Já jsem na Denisu nic nenakydal. Já jsem jenom reagoval na to, co ona vyplodila. Na to, že tvrdila, že jsem jí ukradl voňavku…Na to, že tvrdila, že Kontroverzní účet je napsaný na moji mámu, což nevím, kde si vyhrabala z prd*le…Jel jsem čtyři hodiny do Havířova a říkal jsem si, že si to pustím a bylo to neuvěřitelný, co tam vypustila…Měl jsem potřebu k tomu něco říct, protože jsem k tomu nic neříkal dva měsíce a nechal jsem jí, aby se k tomu vyjadřovala 24/7 a ona furt dál vytahovala h*vna a h*vna…“ 

A co dalšího se ohledně Kuběnkova vyjádření k celé kauze mohli dozvědět sledující podcastu Tadeáš Kuběnka na platformě HeroHero, které natočil se svou maminkou Lenkou?

„Během Like House jsem začal fetovat kokain a celý rok 2022 a 2023 jsme nedělali nic jiného, než že jsme s kamarády na bytě fetovali kokain…A v roce 2023 jsem to už nedával a začal jsem se zpátky bavit se Simonou, a ta mě naučila místo fetování hulit…A v březnu už jsem dával čtyři brka denně…Takže ten můj problém, ta moje toxická psychóza vznikala fakt dlouho…V době kauzy se Sergeiem jsem začal mít paranoie, že jsem se bál být sám doma…Pak bylo to se Sibiřanem, to stop Tadeáš…A když byly ty Ikony v kuchyni, kdy u mě bydlela Simona, tak jsem měl tři podcasty, bylo toho moc a hodně jsem hulil…A já jsem měl tu toxickou psychózu z trávy…, tak zněla i moje diagnóza. Začal jsem mít strachy ze všeho, třeba z toho, že na mě zazvonil soused. V tom dubnu jsem byl strašně nervózní a strašně jsem hulil, protože mi přišli vyhrožovat fanoušci Bendiga, že mě přijdou zastřelit a hodit do popelnice a já jsem to šel řešit na policajty a ti mě s tím poslali do p*dele. A já jsem se cítil fakt ohroženej, že mi někdo něco udělá. A Denisu to vůbec nezajímalo. A do toho jsme ještě řešili ten soudní spor s podvodnicí z Bratz Clinic a spolupráce s Denisou a Simonou je k*rva náročná…Ten den, kdy se to stalo s těmi storýčky, tak mi Simona furt balila brka…Ona se mnou hulila furt. A já jsem nespal asi dva dny…A já jsem se strašně bál, že mi chce někdo ublížit… uvedl Tadeáš ve svém podcastu. 

I zde Tadeáš podrobně popsal, jak vnímá ukončení podcastu Kontroverzní a s tím spojené finanční nesrovnalosti: Teď ty dvě čarodějnice mají tu drzost to pojmenovat Kontroverzní ikony, ale Kontroverzní jsem vymyslel já. A i Ikony z Moravy jsem vymyslel já. Fuj, mně je z nich tak blbě…Celý to Kontroverzní žilo ze mě, teď bude povídat ten narcis…Ale kdo tam tahal ta témata, ty hosty? Já! Mě irituje, že ona mi tu platformu ukradla a obhajuje si to, že na to má právo. Přitom pro to udělala velkou p*ču. Youtube bylo napsané na mě a HeroHero na Denisu, protože mi řekla, že to bude výhodnější, protože nebudu muset platit DPH. Okradla mě o podcast, Youtube, o všechno! O možnost vyjádření se, do p*či! Já se cítím zneužitej, fakt se cítím zneužitej! Jak kdyby mě znásilnila do pr*ele. A ta mr*ka bláznivá, ona je tak hnusná, snilá čarodějnice…I ta Simona…”

https://www.instagram.com/p/C8HMjutAwIQ/

View this post on Instagram

A post shared by Tadeáš Kuběnka (@tadeaskubenkaa)

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Veronika Žilková: Lidi jsou prostě nevěrní…Muži i ženy!

Jaromír Soukup: To zklamání, ten podraz, ta dýka v zádech…