in

LOLLOL OMGOMG WTFWTF VztekVztek SmutekSmutek SuperSuper MilujuMiluju

Ondřej Novotný: Clash of the Stars je ostuda lidství!

Clash of the Stars je sportovní organizace, která pořádá amatérské a bizarní MMA zápasy mezi influecery a dalšími veřejně známými osobnostmi! Tyto zápasy přitahují značnou pozornost, a to nejen médií, ale i velkého množství fanoušků a uživatelů sociálních sítí! Organizace byla založena v roce 2021 a za tři roky již stihla uspořádat celkem sedm galavečerů, přičemž osmý galavečer se uskuteční 22. června 2024 v ostravské Ostravar Aréně.

A na co se tak mohou fanoušci bizáru tentokrát těšit? V kleci se utkají již tradiční tváře Clash of the Stars, jakými jsou Filip Grznár, Karlos Benda či Pavel Snejsk Měsíček a novým účastníkem pak bude například Martin Kocián, který je bývalým členem skupiny Lunetic! Zajímavým zápasem bude nepochybně i souboj mezi bývalým profesionálním zápasníkem Václavem Babou Jagou Mikuláškem a Sandrem Jandejsem, dále pak zápas Hany KrutoHanky Gelnarové s Michaelou Miss Problem Dostálovou či dva proti jednomu, a to v podání influencera Honziho Michálka s Lukášem Huhu Procházkou a Patrikem Corleone Horváthem.

View this post on Instagram

A post shared by Clash of the Stars (@clashofthestars)

Clash of the Stars však není jedinou organizací, která v podobném duchu působí na české mediální scéně! Existuje totiž i organizace Red Face, která rovněž pořádá vlastní bojové galavečery, kterých se účastní více i méně známí zápasníci a nyní i tzv. herci bez domova z pardubického stanového městečka Aleše Bejra. Tato organizace původně plánovala zaměření na turnaje ve fackování, avšak takovou sportovní zábavu jí česká legislativa nakonec neumožnila. Přesunula se tak, stejně jako Clash of the Stars, k zápasům v MMA či boxu…Red Face, kterou zhruba od února letošního roku promuje Aleš Psychopat Bejr, označuje samu sebe za krále bizáru a i na jejich galavečer se diváci a fanoušci mohou těšit již velmi brzy, a to 14. června 2024 v Congress Centree v Pardubicích.

Jelikož si tyto organizace postupně získaly značnou pozornost fanoušků a sledovatelů sociálních sítí, dostaly se brzy do hledáčku i profesionálních organizací MMA či jejich pořadatelů. A již několikrát si k nim vyjádřil i spoluzakladatel Oktagon MMA Ondřej Novotný, který je znám také jako moderátor reality show Surivor, a rozhodně si nebral žádné servítky! K organizaci Red Face tak například minulý rok po červnovém galavečeru prohlásil: „Z toho, co se včera odehrálo, jsem viděl asi dost. Dělám to nerad, ale na druhou stranu je někdy potřeba to říct. I když se snažím obecně nevyjadřovat ke konkurenci, tak budu upřímný a řeknu, že jsme narazili na úplně nové dno. A to od A až do Z! Ten pocit studu, že se něco takového děje a máš to alespoň jedním okem sledovat, je až neuvěřitelný. Přál bych nám všem, aby to bylo naposledy…“

A co řekl Ondřej Novotný ke sportovní organizaci Clash of the Stars poté, co Oktagon vyprodal fotbalový stadion v Edenu a jeho hlavní hvězda, Karlos Vémola, porazil před 27 tisíci diváky další ikonu československého MMA Attilu Végha? „Kdyby Karlos přešel do Clashe, byla by to pro něho ostuda. Je to ostuda pro každého skutečného sportovce, co tam vleze…To se prostě jinak říct nedá…,“  prohlásil Novotný v rámci podcastu ve studiu Reflex. „Pro mě to prostě není ani sranda, pro mě je to ostuda lidství. Pro mě to není legrace, když někdo má být vzorem, že bere drogy, píchá si je bůvíkam do genitálií, říká to veřejně a hází tam všemi možnými věcmi, co z člověka vypadávají…Je to prostě dehonestace lidství. A když slušní lidé o tomhle říkají, že je to legrace, tak tam už jsme jednou byli a byl to zánik civilizace. Ve finále to tam směřuje, protože neustále posouváme ty hranice…,“ doplnil ještě šéf Oktagonu Ondřej Novotný.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Agáta Hanychová: Soukup s Prachařem se spolčili proti mně!

Veronika Žilková: Lidi jsou prostě nevěrní…Muži i ženy!