in

Král flirtu? Muž ve znamení Blížence!

Screenshot

Je pro vás v životě důležitá výrazná jistota, klid a stabilní zázemí? Pak pro vás zřejmě partner ve znamení Blíženců nebude zrovna to pravé ořechové…Anebo, pokud se i přesto pro tohoto muže rozhodnete, nemusí být dosažení takových věcí tak úplně jednoduché…Blíženci bezpochyby dokáží komunikovat o kdejakém tématu a nechybí jim ani schopnost provádět více věcí najednou…Provází je ale jakýsi vnitřní neklid a rovněž určitá netrpělivost, která jim nedovolí zkoumat věci do větší hloubky…

I přes množství témat, o která se zajímají, tak často zůstávají na povrchu, přičemž vše, co dělají, provází i jistá rozpolcenost nebo časté výkyvy nálad…Byla jste například s mužem Blížencem na úžasné akci, kde jste vedli dlouhé hovory na jakékoli téma a cítila jste se přitom jako již dlouho ne? Tedy tak, že jste si možná nikdy s nikým nepřidala tak blízká? Druhý den ale může být vše úplně jinak…Může se vedle vás probudit muž, který je bez nálady, popudlivý, anebo kritický. Můžete se pak sama sebe ptát, co se vlastně změnilo? Udělala jsem, nebo řekla, něco, co nebylo vhodné? Vůbec ne…

S Blížencem se totiž může stát i to, že máte pocit, že jste každý den s úplně jiným člověkem. Mnoho lidí tak toto znamení vyhledává spíš pro přátelské vztahy, tedy, aby společně něco zažili, pobavili se atp., neboť dlouhodobý partnerský vztah může být snadno vyčerpávající.

Vládnoucí planetou znamení Blíženců je planeta Merkur. Tito muži jsou tak obvykle inteligentní, zvídaví a také výmluvní, protože sdělování a výměna myšlenek je pro toto znamení značně důležitá! Jedná se také o znamení, které je ze své podstaty společenské, přátelské a nedělá mu problém navazovat nové vztahy. A že se také často může jednat o velmi rychlé vztahy…Blíženci totiž nemají rádi samotu a nejsou ani rádi sami se svými myšlenkami.

A jak tedy probíhají vztahy s muži v tomto znamení? Muže Blížence málokdy zaujme žena, která je submisivní, závislá, anebo nejistá. Jedná se rovněž o muže, pro kterého je velmi důležitá svoboda a osobní prostor, takže vyhledávají partnerky, které to vidí podobně. Tedy ženy, se kterými je možné vést intelektuální diskuze, které mají všeobecný přehled a dokáží myšlenkové pochody Blížence dostatečně stimulovat. Ve vztahu jsou neradi ovládáni či zahnáni do kouta! Jakmile se tak ze strany ženy objeví větší citové nároky, většinou se mají tendenci stáhnout do vlastního nitra, anebo úplně zmizet! Dělá jim také problém projevovat své emoce a touží po aktivním a zajímavém životě, ve kterém se nebudou cítit spoutáni. Je tak potřeba brát v potaz, že se tyto jejich potřeby jen nesnadno skloubí s tradičním modelem soužití…Pokud si tedy chcete udržet partnera ve znamení Blíženců, musíte mít značné pochopení pro jeho touhy po nových podnětech, tolerovat jeho neklid, nemít příliš majetnické sklony a neočekávat ani jistou budoucnost či výrazné finanční zabezpečení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Nela Slováková: Agáta na mě chtěla volat policii!

Agáta Hanychová: Soukup s Prachařem se spolčili proti mně!