in

LOLLOL OMGOMG SuperSuper

Srdce ženicha z Ruže pre nevestu vyhrála Stanka!

Ruža pre nevestu je slovenská verze populární americké reality show „The Bachelor“. Úspěšný podnikatel Radko Urbanyak, který v současné době žije a podniká v Norsku, se prostřednictvím této show seznámil s osmnácti ženami, které soutěžily o jeho přízeň! 

Celý koncept je založen na romantických schůzkách, dramatických momentech a postupném vyřazování soutěžících žen. Ty se pak musely vypořádávat s různými výzvami, přičemž Radko měl možnost strávit s každou z nich určitý čas, a to nejen během individuálních, ale i skupinových schůzek. Tímto prostřednictvím se Radko pokoušel zjistit, se kterou ženou toho má nejvíc společného, kdo je jeho srdci nejblíž, s kým má největší chemii a kdo se tak k němu nejlépe hodí. 

Show byla plná emocí, romantických momentů, ale i dramatických situací, které k tomuto formátu neodmyslitelně patří. Radkovu cestu za láskou měli diváci možnost sledovat nejen na platformě Voyo.cz, ale i na televizních obrazovkách, a to na stanici TV NOVA, kde bylo včera večer odvysíláno velké finále!

A co před finálem prohlásil o celé reality show a o svém konečném výběru Radko Urbanyak? Nečekal jsem, že to bude tak velké, že to bude mít takový ohlas. Nebylo to nic takového, co by někdo z nás mohl v reálném životě zažít. Ale nakonec si člověk zvykl. Nejdřív začala ta randíčka, ale poznávání už bylo těžší. Možná se mi některé ženy nelíbily, možná tam nebylo dostatek sympatií. A podle toho jsem se rozhodoval,” svěřil se prostřednictvím videa moderátorům Radko.

Ti se ho poté také zeptali, jaký vliv mělo na jeho rozhodnutí seznámení se s rodinami finálové trojice žen. „Střetnutí s rodinou je ve vztahu velmi důležité. Ukazuje to, kým byl ten člověk vychovaný. Bylo to příjemné setkání s každou z těch rodin a byl jsem rád, že jsem je všechny mohl poznat. K děvčatům, ke kterým jsem měl největší sympatie, se city vyvíjely postupně, takže jsem na začátku nedokázal říct, která z nich bude ve finále. Ale postupně, jak šel čas, tak jsem začal mít pocit, že to a to je to speciální děvče, které možná do toho finále půjde,“ doplnil ještě Urbanyak. 

A jak tedy velké finále dopadlo a kterou z žen si Radko Urbanyak nakonec vybral? V průběhu show si Radko našel sympatie k Julii, Stance, Laře a Jennifer, která se již dříve zúčastnila švýcarské verze tohoto pořadu. Chemie byla zřejtelná i mezi ním a Fergie. 

Poslední trojice žen – zleva Stanka, Julie a Jennifer

Nakonec se ale Radko rozhodoval mezi Stankou z východního Slovenska a Českou Julií, přičemž ještě několik minut před konečným výsledkem prohlásil: „Nemyslel jsem si, že muž může mít zároveň city ke dvěma ženám. Takové pocity jsem v životě nezažil. Rozhodoval jsem se do poslední chvíle a doufám, že jsem se rozhodl správně!“  

Na sociálních sítích se již nějakou dobu před konečným finále vedly dlouhé diskuze, zda zvítězí distingovaná Stanka, nebo její opak – živá a energická Julie…Po dvou celodenních rande s každou z nich si ale Radko nakonec vybral Stanku, které daroval zásnubní prstem s těmito slovy: Od začátku jsem se těšil na každou chvíli, kdy jsme mohli být spolu. Zbožňuji všechny naše vzpomínky, každou z nich. I když vím, že ne všechny byly dokonalé. Přiznám se, že mám strach, že by to s tebou bylo ze začátku velmi seriózní a vážné. Chápu, že jsi ve stádiu života, kdy hledáš vážný vztah a že si ho opravdu zasloužíš. Jsi dokonalá žena, připravená na rodinu. A já přesto, že toužím po tom samém, mám před tím velký respekt. Ty jsi pro mě ale až příliš důležitá na to, abych tě zklamal a zranil. Vím, že se poznáme chvíli, ale i to mi stačí na to, abych věděl, že mě děláš lepším člověkem! Vím, že jsi bojovnice. Když jsem slyšel, že jsi kvůli pořezanému prstu skončila v nemocnici, hned jsem za tebou spěchal. A když jsem tehdy viděl, jak jsi byla smutná a zranitelná, uvědomil jsem si, že tě chci chránit nejenom teď, ale navždy! Stanko, já nejsem jasnovidec a neumím ti zaručit, jak to mezi námi dopadne. Stoprocentně ale vím, že se ti podařilo něco, co zatím nedokázal nikdo jiný. Objevila jsi moji citlivější stránku, kterou jsem dlouhé roky v Norsku potlačoval. Přišel jsem na Srí Lanku najít lásku a dnes jsem opravdu šťastný, protože jsem ji opravdu našel! Mám pro tebe něco krásného a chci se tady zeptat, zda přijmeš můj prsten?“

„Jasně, že přijmu!“ prohlásila šťastná Stanka. A jak se k tomu, že skončila jako druhá, vyjadřila Julie, u které bylo nepochybné, že se do Radka zamilovala? „Dala jsem takhle srdce,“ natáhla Julie ruce s otevřenými dlaněmi…A možná to bylo málo, anebo naopak až moc…Bolí to, když někomu věříte, co vám říká, a pak ta osoba jedná úplně opačně…,“ dodala krásná Češka v slzách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Agáta: Když jsem otěhotněla, chtěla jsem od Soukupa prsten!

FashionAdell: Chci se přihlásit na Miss!