in

SuperSuper LOLLOL WTFWTF SmutekSmutek

Rachel: Zasnoubená nejsem, ale jsme oficiálně spolu!

Rachel Karnížová je slovenská influecerka a módní návrhářka, která vstoupila do širokého povědomí české i slovenské veřejnosti nejen účastí v třetí řadě reality show Love Island, ale i krátkým působením v oblíbené show Survivor! V rámci Love Islandu se Rachel seznámila s Claudem Lhoteckým, a přesto, že tvořili nejkontroverznější pár celé reality show, dostali se do finále, kde však nakonec skončili jako třetí!

Koncem ledna ale společně oznámili ukončení vztahu: „Přesto, jak moc jsme si rozuměli, nehádali se a bylo nám spolu dobře, tak máme v některých zásadních věcech rozdílné názory a každý asi i trošku jiný životní směr. Poznali jsme se v reality show, ale i tak to bylo z obou stran všechno reálné a upřímné. Oba jsme se k sobě chovali moc hezky, a i přestože jsme se měli tak rádi a pořád máme, rozhodli jsme se to ukončit.“ 

Nějakou dobu po rozchodu to dokonce vypadalo, že Rachel a Claude zůstávají nadále v přátelských vztazích, posléze se ale vše změnilo! Jako první se o Claudovi začala nepříliš lichotivě vyjadřovat Rachel, nakonec ale svou verzi pověděl i Claude. „Nechtěl jsem mít vedle sebe někoho, kdo prodává své nahé fotky na internetu, nebo někoho, pro koho jsou noční kluby domovem,“ řekl rozhodně Claude. A co tehdy o svém bývalém příteli například prohlásila Rachel? „Psala jsem mu, co si dovoluje zveřejňovat soukromé zprávy, že je úplně stejný, jako všichni ostatní a snaží se jen nasbírat sledující a čísla,“ svěřila se kráska ve slovenském podcastu Oski Baramiho – S nami.

Před dvěma dny se však na instagramovém účtu Rachel objevila fotografie, která překvapila nejednoho ze sledujících!Rachel, která v té době trávila dovolenou s Dominikou Horákovou v Dominikánské republice, totiž zveřejnila svou ruku se zásnubním prstenem a Dominičiným komentářem: Řekla ano!”

Následně se zpráva o tom, že se Rachel zasnoubila s Dominikou Horákovou, objevila ve většině titulků bulvárních médií! Dnes však Rachel vydala vyjádření, kde celou situaci objasnila slovy: „Asi všichni čekáte na naše vyjádření a chtěla bych říct, že to nejsou zásnuby, ale oznámení toho, že jsme s Dominikou spolu! Takže to není ani snubní prsten. Jen nám přišlo hezké si to takhle vyfotit a média to vzala tak, že jsem zasnoubená. Nejsem zasnoubená, ale chci říct, že jsme oficiálně spolu!“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Králové bizáru? Tiskovka zápasníků Red Face!

Jaromír Soukup: Kvůli Zemanovi jsem byl považován za démona!