in

SuperSuper LOLLOL VztekVztek MilujuMiluju

Žhavé výročí Koktových v Budapešti! Ornella v Evině rouše!

Je tomu již třináct let, co se Ornella, tehdy ještě Štiková, seznámila s Josefem Koktou! Bylo jí devatenáct a Josefovi o 36 let víc. Dle jejích slov jí na něm zaujalo, že ji uměl rozesmát, dokázal jí naslouchat a choval se k ní jako ke královně! 

A kde k seznámení dvojice, která je v současné době rodiči již tří společných dětí, vlastně došlo? „V roce 2010 jsem na gymnáziu přijala na Facebooku jeho žádost o přátelství. Hrozně jsme se tomu smáli. Nejdřív to bylo jen ze srandy, totální náhoda, ani jsem nevěděla, kdo to je,“ svěřila se v roce 2021 Ornella deníku Blesk. Josef byl v té době ještě mnohonásobným milionářem a za ženu měl známou moderátorku Gábinu Partyšovou. „Měl jsem stamiliony zdaněných peněz na účtech a chuť užívat si života. Jenže přišel druhý rozvod, třetí manželství, riskantní investování na americké burze, pokles dolaru, moc kamarádů, kterým jsem půjčoval, další rozvod…To vše přispělo k tomu, že mám v téhle chvíli akorát dluhy a přes soudy se domáhám svých rozpůjčovaných peněz,“ prozradil v roce 2015 Josef Blesku důvody, které ho připravily o peníze. Ve stejném roce také vstoupil do manželství s Ornellou a jejich vztah se stal jedním z nejstabilnějších vztahů českého showbyznysu! 

Společně se zúčastnili i několika reality show! V roce 2018 show s názvem Štiky, ve které měli diváci možnost poznat celou rodinu Ornelly, v roce 2023 si vyzkoušeli Výměnu manželek a nedávno pak Ornella odjela i do Dominikánské republiky, kde zabojovala v reality show Survivor.

Nyní ale Ornella pro Josefa připravila velké překvapení, neboť 20. května 2024 slaví 13 let od doby, kdy se poprvé potkali! Odletěli tak do Maďarska, kde si užívají  společné chvíle v hotelu Kempinski, s překrásným výhledem na centrum Budapešti! „Čučím, co pro mě můj miláček připravil. Orny mě vzala do země mého předka, protože můj děda byl Maďar. Takže jdeme slavit, lásko,“ prohlásil Josef v jednom z Ornellou sdílených příběhů na sociálních sítích. 

A že je tento výlet i po třinácti letech plný žhavé lásky, ukázala svým sledujícím na Instagramu pak Ornella i prostřednictvím své fotografie, a to přímo v Evině rouše!

https://www.instagram.com/p/C7H97bnI1Y8/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Víte, s kým si píšete? Případy sexuálního vydírání…

Spolehlivý partner? Muž ve znamení býka!