in

Veronica Biasiol: Není důležité, zda je partner muž nebo žena!

Zhruba před týdnem se ve Fóru Karlín uskutečnil již patnáctý ročník Miss Czech republic, ve kterém byla královnou krásy roku 2024 zvolena Adéla Stroffeková! Během finálového večera, který moderoval Ondřej Novotný společně s Natálií Kočendovou, však byly uděleny i další ceny! Došlo tak ke korunovaci čtyř žen, které budou Českou republiku reprezentovat na mezinárodních soutěžích krásy. Korunku Miss Supranational získala Michaela Macháčková, Miss International Alina Demenťjeva, Miss Miss Intercontinental Julie Smékalová a korunu Miss Grand International pak Veronica Biasiol!

Veronica je jednou z nejznámějších českých influencerek! Má silnou základnu věrných fanoušků a na Instagramu ji v současné době sleduje úctyhodných 225 tisíc sledujících! Řada lidí ji také zná prostřednictvím jejího podcastu Honey Talk na platformě Youtube, nebo jako módní návrhářku značky Honey B. A právě to jsou skutečnosti, které Veronica může velmi dobře zúročit v rámci reprezentace České republiky na soutěži Miss Grand International. Tato soutěž vznikla v roce 2013 v Thajsku a je považována za mezinárodní soutěž krásy, která si získala značnou popularitu nejen díky sociálním sítím, ale také v důsledku skvěle zorganizované show! 

Veronica Biasiol s vítězkou Miss Grand International 2023 – Lucianou Fuster

A jak vnímá přípravy na světovou soutěž krásy sama Veronika? „Je přede mnou velká výzva! Beru to opravdu vážně a s velkou pokorou. Ale ta výzva za to stojí! Bude to neuvěřitelný! Když mě korunovali, tak jsem si říkala – tý jo, já fakt jedu! Miss Grand je hodně o show, o výrazným make-upu a hodně o výrazném projevu. Beauty, body, brain and business…A to je to, co se já tady snažím už nějakou dobu tvořit. Takže se na to asi i nejvíc hodím,“ svěřila se kráska v rozhovoru pro Super.cz. 

A jak Veronica reaguje na negativní komentáře některých sledujících na sociálních sítích, které se v rámci volby Miss Czech republic, ale i v průběhu jejích příprav, objevily? „No, já to jednak nečtu a zase ta světová soutěž, na kterou jedu, tak moc o té přirozené kráse není. Lidé chtějí, aby holka, která vyhraje Miss, nebyla jenom krásná, ale aby byla kompletní balíček. A ve finále ta, co vyhraje, tak se nejvíc komentuje její vzhled, což mi přijde zvláštní…A co týče vzhledu, tak mně se prostě líbí panenkovský, výrazný make-up…Všechno takový hodně symetrický a vyumělkovaný. Ale myslím, že moje úpravy nejsou vyhnaný do nějakého extrému. Na první pohled nevypadá, že mám upravený nos, na první pohled nevypadá, že mám ty největší prsa…Myslím, že se mi podařilo najít tu správnou míru,“ prohlásila Biasiol. 

A jak se Veronice Biasiol v současné době daří v osobním životě? A má na něj vlastně, při svém zápřahu, vůbec čas? Jsem single, ale člověk nikdy neví, co přijde. Do vztahu se ale úplně neženu. Já jsem vlastně od nějakých patnácti let vždycky byla ve vztahu. A ani se tolik nedívám na to, jestli je to muž nebo žena, ale jaký je to člověk. Buď tě prostě zaujme ta duše a nějaký to spojení tam je, nebo není. Já jsem bisexuální a jsem na to jakoby pyšná a myslím si, že se není za co se stydět. Takhle to vnímám celý život, objasnila Veronica moderátorce Super.cz vztahové otázky, které v médiích obvykle dostává.

View this post on Instagram

A post shared by 15th ANNIVERSARY MISS CZECH REPUBLIC (@missczechrepublic)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Daisy Lee: Praskly mi silikony!

Víte, s kým si píšete? Případy sexuálního vydírání…