in

LOLLOL WTFWTF OMGOMG SuperSuper VztekVztek SmutekSmutek MilujuMiluju

Jaromír Soukup: Bolí mě, že Agáta své “holčičky” neusměrnila!

Zhruba před dvěma týdny se na instagramovém profilu mediálního magnáta a podnikatele Jaromíra Soukupa objevila zpráva, na základě které bylo možné předpokládat, že Jaromír chystá pro své fanoušky a sledující nové překvapení! 

V předchozích dnech se pak na platformě Herohero objevil podcast, a to s příznačným názvem – Show Jaromíra Soukupa! Je rovněž možné, že se Soukup nechal inspirovat nejen známými osobnostmi českého mediálního světa, které platformu v poslední době hojně využívají, ale také bývalou partnerkou Agátou Hanychovou, která se na Herohero již nějakou dobu úspěšně pohybuje! A že si Agáta v podcastu nebere, ve vyjádřeních souvisejících s Jaromírem, zrovna servítky, o tom se nepochybně přesvědčil i nejeden s uživatelů! 

Show Jaromíra Soukupa tedy odstartovala pilotním dílem, ze kterého je zřejmé, že Soukup bude v podcastu otevřenější než ve svých pořadech na TV Barrandov, přičemž plánuje i zapojení diváků prostřednictvím otázek či zvaní zajímavých hostů! Přesto, že je Jaromír Soukup znám tím, že se ke svému soukromí příliš nevyjadřuje, na Herohero otevřel i bolestnou otázku bývalého vztahu s Agátou, se kterou ho spojuje společná dcera Rozárka. 

Soukup se tak přirovnal k Andreji Babišovi, jehož rozchod s manželkou Monikou se stal mediálně velmi propíraným tématem posledních týdnů! „Když se se mnou rozešla Agáta, tak jsem dostal na sociálních sítích od těch jejích „holčiček“…Nebo co to je za lidi, který ji jako milujou…Ať umřu, ať přijdu o dítě a jaký jsem hnusák…A teď to souviselo s tím, co jako dělám, jaký jsem člověk, jak vypadám, kolik mi je let…Kdybyste viděli těch urážek, jak jsem starej, hnusnej…Říkal jsem si, jak mohou lidi přát bolest někomu, koho neznají…,” svěřil se svým sledujícím Soukup. Prohlásil také, že nejvíc ho ale bolela úplně jiná věc, než nepříjemné věci, které píší nějaké „holčičky“… „Mě na tom bolelo, že ta Agáta ty holčičky nezaparkovala, že jim neřekla, prosím vás, vím, proč jsem s ním byla, mám s ním dítě, nechte ho bejt…Ale to ona neudělala…,“ posteskl si mediální magnát.

https://www.instagram.com/p/C6ykPKZMkuP/

View this post on Instagram

A post shared by Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Nejkrásnější ženou České republiky se stala Adéla Štroffeková!

Agáta: Babiš opustil Moniku kvůli mladší, což je hnusný!