in

OMGOMG WTFWTF SuperSuper MilujuMiluju LOLLOL VztekVztek SmutekSmutek

Lulu: Jaromíre, zvu tě na své narozeniny!

Když minulý rok v září ukončila Agáta Hanychová vztah s Jaromírem Soukupem, pozvala ho bývalá milenka Karlose Vémoly Zdeňka Černá, alias Lulu, na oslavu svých narozenin! Ta se konala v rámci galavečera kontroverzní sportovní organizace Red Face, kde se utkala v disciplíně plácání po zadku i Lulu: „Jsem dost stydlivá. Pozvala jsem ho přes sociální média na zápas. Bohužel odezva ještě žádná není. Byla bych ráda, kdyby přijal pozvání. Nevím, jestli má ale vůbec náladu na takové věci…“  

Lulu si Jaromíra poprvé všimla v době, kdy začal randit s Agátou Hanychovou. Jelikož ale velmi brzy čekali dítě, nechtěla se do jejich vztahu příliš plést. „Agátu jsem znala, ale jeho ne. Všimla jsem si ho až, když spolu začali chodit. Je to 100% můj typ. I osobnostně. Mám na něj crush. Pak jsem to nechala plynout. Měli dítě a vypadali šťastně. Byla jsem zklamaná. Teď je zase vše jinak,” řekla Lulu v rozhovoru pro VipStar.cz po rozchodu nejsledovanějšího páru českého showbyznysu!

Jaromír Soukup ale tehdejší pozvání nevyužil a na galavečer organizace Red Face nedorazil…Přesto se mu však Lulu pokoušela psát ještě v průběhu listopadu, jak ale přiznala, výrazný úspěch to nepřineslo: „Píšu mu průběžně pořád, ale zatím moc nereaguje…” 

V následujících měsících se ale do klece začal chystat i sám Jaromír, a to v rámci konkurenční sportovní organizace – Clash of the Stars, přičemž se jeho zápas s Alešem Bejrem měl stát vrcholem sedmé řady! Zdeňka Černá se zmíněné akce sice neúčastnila, ze zápasu, který ale nakonec trval pouze pár vteřin a skončil diskvalifikací Bejra, však byla zklamaná…A to až natolik, že ztratila zájem o i Jaromíra Soukupa…Nebyla jsem tam, viděla jsem jen fotky. Hrůza! V televizi vypadá fit a vytrénovaně. Nahý mě ale hrozně zklamal. Jinak co se týče té technické stránky, tak když mu Clash vybere doslovně psychopata jako soupeře, tak se nemůžou divit, že to dopadlo takhle a diváci jsou otrávení. Navíc si jako osobní trenérka myslím, že by mohl ze své figury vytěžit víc…,“ uvedla tehdy Lulu pro eXtra.cz. Ještě důrazněji se pak vyslovila v rámci svého Instagramu, kde později napsala: „Co jsem na něm kdy viděla? Do postele už ho s touto ‘vytrénovanou’ figurou nechci!!! Obdivuji Agátu, že tohle v posteli snesla!“ 

Zdálo se tedy, že Lulu zcela obrátila a také, že tím její zájem o Soukupa končí! Jak je ale patrné, nestalo se tak! Nyní totiž Zdeňka na sociální síti Instagram sdílela pro Jaromíra nové pozvání: Ahojky, já bych vás všechny ráda pozvala na svou oslavu narozenin, která se bude konat 9. září v UNYP Aréně. Bude to v rámci Red Face a potom bude velká afterparty! Takže doufám, že všichni přijdete! A tobě, Jaromíre, bych chtěla dát malé překvapení. Budeš tam mít rezervovaný VIP stůl přímo u klece, abys to všechno mohl vidět zblízka! Takže doufám, že přijdeš a že se zúčastníš pak i té afterparty. Takže se uvidíme tam!” 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Agáta: Médiím dal tip Soukup! Manželovy exekuce jsou promlčené!

Adam Sedro o Venis: Do Love Islandu nemůžeš jít vdaná!