in

Jsi monstrum, křičel Mikýř na Jacka!

Námět pro natočení reality show Survivor vzešel původně z nápadu amerického producenta Marka Burnetta, který se nechal inspirovat psychologickým filmem Pán much! Tento film pojednává o dětských námořnících, kteří ztroskotali na pustém ostrově a postupně mezi sebou vedli válku, v níž jedna skupina prosazovala pokusy vedoucí k návratu domů a druhá si chtěla užít nečekaně dlouhé prázdniny…Reality show Survivor je franšíza reality show, kterou měli možnost diváci televizních obrazovek sledovat již v radě zemí! Ve Spojených státech například pod názvem Kdo přežije, a to od roku 2000, v České republice se pak podobný formát poprvé objevil v roce 2006 jako Trosečník, v letech 2017 – 2018 Robinsonův ostrov a od roku 2022 jako Suvivor Česko & Slovensko!

A co se nyní v Dominikánské republice, kde je show natáčena, vlastně odehrává? V 19. díle proběhla dosud největší hádka celé řady, při níž došlo k porušení pravidel, které nenechalo chladným ani moderátora Ondřeje Novotného a které dokonce vedlo i k vyloučení dotyčných z odměny! „Survivor má spoustu pravidel a jedny z nich jsou ty etické. Jack nemůže využívat něco tak hrozného, co se stalo Nikole či jiná soukromá témata k tomu, aby získal výhodu ve hře. A na druhou stranu samozřejmě násilí a vyhrožování je absolutně mimo mísu,“ prohlásil moderátor Novotný.

Mezi Jackem a Mikýřem totiž došlo ke kofliktu, který se týkal nemístného vtipu, jenž byl Jackem utrousen u ohně a týkal se uhoření. Tento vtip se velmi dotkl soutěžící Nikoly, které při požáru zemřela babička a sestra. Martina „Mikýře“ Mikysku tato nevhodná slova natolik rozčílila, že začal na Jacka křičet a vyhrožovat mu dokonce fyzickým násilím! „Začal jsem po něm křičet, že je monstrum a že nechápu, jak může být tak krutý. Vedle mě seděla Nikča a Janča. Dvě holky, které mají nějaké životní příběhy…A člověk by měl mít alespoň polovinu mozku, aby vnímal, že nemůže vtipkovat o těchto věcech,“ vysvětlil posléze na kameru Mikýř. 

https://www.instagram.com/p/C6YRxtTL5by/?hl=cs

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Česko & Slovensko (@survivorcs_official)

A jak se k celé situaci postavila sama Nikola, která údajně zvažovala, že soutěž dobrovolně opustí, neboť nechce být s Jackem ve sloučení? „Upřímně, bojuji s tím. Miluji Survivor, ale nelíbí se mi akceptovat omluvu se stylu Jacka – sorry, baby, já jsem nevěděl…Tohle opravdu nedělá psychicky zdravý člověk. Nemá mu to ale cenu říkat, protože on je absolutně debilní. On tuhle věc nepochopí a já momentálně nevím, co mám dělat,“ rozplakala se Nikola. Jack se naproti tomu obhajoval tím, že mu dané souvislosti nedošly a vtip byl myšlel obecně, v čemž ho podpořil i soutěžící Radek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Miss Ruža Dolli: Najděte si partnera, který se o vás postará!

Vypadá jak Veškrnová! Píší lidé o úpravách Dary Rolins