in

Bizár všech bizárů! Aleš Bejr jde do klece s Kajínkem!

Red Face je kontroverzní sportovní organizace, která vznikla na konci roku 2022, přičemž ji od samého počátku provázelo velké množství kritiky a neustálé komplikace! Původně bylo totiž plánováno, že se zápasníci budou mezi sebou pouze fackovat! Následně ale přišlo vedení organizace s nepříjemnou zprávou: „Fackovaná nebyla, i přes naše úsilí, definovaná zákonem jako sport. Nemůže se tak prezentovat jako show, neboť bychom tím porušili zákonná nařízení…” V důsledku toho se tak přešlo k zápasení, které je definováno pravidly MMA a pravidly boxu…Přesto se však majitelům a organizátorům Red Face stále nedařilo tak, jak by si asi představovali…

Začátkem března 2023 tak vsadili na Aleše Bejra, který byl na tiskové konferenci představen jako nový promotér! Do té doby byl Aleš Bejr jednou z nejvýraznějších tváří konkurenční sportovní organizace Clash of the Stars, přičemž klíčovým se zde stal jeho zápas s majitelem TV Barrandov – Jaromírem Soukupem! Třetí řada Red Face tak již byla promována samotným Bejrem a vyvrcholila dubnovým galavečerem v pražské UNYP Aréně, kde mohli diváci vidět bojovat například známého francouzského baviče s influencerem Freescootem, dále pak 260 kilovou Lucii Droběnu Kotlárovou, anebo Jana Kulase, bývalého přítele tzv. FashionAdel…

Nyní se ale sportovní organizace Red Face připravuje na další galavečer, který se uskuteční již 15. června 2024 v brněnské sportovní hale BOBBYHALL! A s čím tedy tentokrát přišel, v rámci chystané akce, promotér Aleš Bejr? S překvapením, které zřejmě překonalo i veškeré hranice skalních fanoušků českého bizáru! Bejr totiž přijal výzvu zápasit s nejznámějším českým vězněm Jiřím Kajínkem! „Aleše všichni znáte jako výtržníka, který všechny napadá. Takže já to tam s Alešem trochu pořeším…Ale teď to hlavní. Do zápasu vstupuji, protože mi zbývá jenom malý kousíček do dokázání mé neviny. Mám hromadu důkazů, ale tenhle kousíček ještě potřebuji…V této organizaci dostanu odměnu, která bude opravdu zajímavá…A já chci tuto odměnu věnovat tomu, kdo mi pomůže ten kousíček dorazit, aby ta obnova procesu mohla nastat. Končí mi podmínka a budu moci zápasit s Alešem bez jakéhokoli limitu, kdybych mu třeba zlomil malíček…,“ prohlásil Kajínek v propagačním videu organizace Red Face.

A jak zpropagoval bizarní zápas sám Aleš, který je v současné době v tvrdé dvoufázové přípravě a tvrdí, má fyzičku jako zm*d? „Na začátku bych rád pozdravil pana Lesýčka z Clashe a Onďu Novotného z Oktagonu. Cože ty tam máš? Jo, odvetu století s Attilkou a Karlosem…Tak já nevím, kamarádíčku maličkatý…Ty jsi o mě říkal hrozný píčoviny, ty močko poch*aná! Kdo bude sledovat Oktagon a kdo se půjde podívat na zápas Psychopat versus Jiří Kajínek, nejznámější vězeň a pistolník? A to nejen československý! Ale celosvětový pistolník, který xkrát utekl, aktuálně je na svobodě a jeho příběh byl zfilmován? To nikdy nebylo nejen v Československu, ale zřejmě ani na planetě! Koho by zajímal zápas s nějakým Lesýčkem, kterého nikdo nezná?” 

A jelikož byla spousta lidí z posledního zápasu Aleše Bejra zklamaná, neboť byl diskvalifikován a zápas s Jaromírem Soukupem tak trval pouhých 89 vteřin…, slibuje nyní Aleš zcela jiný průběh! „Na Kajínka chtějí jet i moji rodiče, takže já jim musím ukázat, co ve mně k*rva je! Ukázat jim toho sportovce. Fair play. Nebudu dělat žádný p*čoviny! Takže žádný fauly, žádný kraviny, jako to bylo s Barrandovem… To neexistuje! Jediná možnost je, že mi dá Kajínek knockout a že nebudu moci pokračovat…Ale udělám všechno proto, aby pan Kajínek jel v lepším případě do nemocnice,“ řekl Aleš ve videu na svém Youtube kanále. 

A jak vidí chystaný zápas sledující na sociálních sítích? „To už je fakt katastrofa,” zněl například jeden z facebookových komentářů. Na TikToku pak Kajínkova výzva vyvolala doslova rozruch! „Prosím, už stačí, probuďte se všichni…,” napsal muž pod přezdívkou Rob a další uživatel jen suše konstatoval: „Organizace bohužel ví, co lidi chtějí…”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Nová přítelkyně Andreje Babiše?

Dokážete být ve vztahu věrní?