in

Ornella Koktová: Chci zlepšit vztahy se svou sestrou!

Ornella Koktová, rozená Štiková, je influencerka a podnikatelka, která se do povědomí veřejnosti dostala zhruba před třinácti lety, a to zejména díky vztahu s Josefem Koktou, který byl úspěšným obchodníkem v oblasti médií, marketingu a reklamy! V současné době má Ornella s Josefem již tři děti a diváci televizních obrazovek je mohou například znát i z reality show Štikovi, z Výměny manželek a Ornellu i z nedávné účasti v oblíbené soutěži Survivor!

V posledních týdnech ale plní titulní stránky bulvárních deníků zejména Ornellina sestra Charlotte, a to v důsledku propíraní její drogové závislosti, anebo v souvislosti s prodejem značkového oblečení instagramovým zákaznicím, kterým však objednané a zaplacené zboží nikdy nedošlo! A jak prohlásila Monika Binias, matka Charlotte a Ornelly, pro Expres.cz: „Nejsme u konce. Tito lidé mají období nahoru a dolů. Impuls k úplnému očištění může přijít za měsíc, za rok, ale také třeba za deset let. To nikdo neví. S impulsem přestat musí přijít oni sami. To nám řekl pan primář v Bohnicích. Teď máme období, kdy jdeme nahoru.“ 

Monika Binias, dříve Monika Štiková, se proslavila například účinkováním v reality show Štikovi, dále pak účastí v pořadu Prostřeno či ztvárněním tchýně, která radila rodinám s problémy, v pořadu Tchýně na TV Barrandov. Nyní má Monika se svou kamarádkou také nový podcast na Herohero.com s názvem Nevím no, ve kterém natočila jeden z dílů právě s Charlotte!

Ornella se k životu své sestry dlouho nemínila veřejně vyjadřovat…Jelikož je však v této otázce neustále konfrontována, rozhodla se věci uvést na pravou míru a podělit se tak o svůj názor! A to i v důsledku toho, že její sestra v rozhovoru pro deník Blesk uvedla, že jí rodina nepomohla a žádnou terapie nepotřebuje, neboť si dokáže s problémy poradit sama! „Spouštěčem bylo to, že jsem byla na všechno sama. Rodina se ke mně úplně otočila zády, aniž bych jim něco udělala. Byla jsem z toho prostě hotová…Středem pozornosti byla Ornella a já jsem si všechno řešila sama,“ uvedla Charlotte. Na otázku redaktora Blesku, zda by Ornelle něco vzkázala, Charlotte odpověděla: „Tak samozřejmě bych chtěla ty naše vztahy dát zase nějak do pořádku! Ale určitě bych chtěla, aby veškerý připomínky nebo rady přišly říct přímo mně…A ne, že se to takhle propírá přes média! To mi přijde takový nefér…” 


A jak tedy celou věc vidí sama Ornella? To se mohli dozvědět sledující podcastu Agáta a Ornella na Herohero.co, kde Ornella prohlásila: „Věc, která mě zarazila je to,  že Charlotte tvrdí, že jí nikdo z rodiny nepomohl. To ale není pravda. Babička jí pomáhala vždycky a já jí už asi čtyřikrát stěhovala…Charlotte je člověk, který špatně snáší práci a já jsem jí pomocnou ruku podala několikrát. V listopadu jsem jí například nabídla, že jí odvezu od těch špatných lidí pryč a  řekla jí, že může jít k nám. Měli jsme i domluvený termíny a s Pepou dávali dohromady hostinský pokoj. Ale bohužel se to nekonalo a mrzí mě to, protože u nás by měla jídlo a bydlení a čas dát se dohromady.“

Ornella si rovněž myslí, že za původem těchto problémů stojí určitá Charlottina nesamostatnost, k níž byla v průběhu dětství a dospívání vedena: „Myslím, že u Charlotte byl velký a zásadní problém samostatnost. Ona totiž z té péče, toho komfortu rodičů, přesedlala do vztahu s Ivkem, který se o ní celý roky staral…Třeba, když šla k praktický lékařce, tak tam s ní šel, aby nešla sama. To samé dělala babička. Táta se na výchově moc nepodílel, takže byla mamánek a pořád hodně ochraňovaná. Máma jí všechno zařídila a ona vlastně tu realitu normálního života neustála. V tom vidím i velký ponaučení pro mě, že děti musíme vést k samostatnosti! Budu se jí ale snažit kontaktovat. Nebudu jí pomáhat formou peněz, protože to se neosvědčilo. Ráda bych zjistila, jak na tom skutečně je! Dozvěděla jsem se, že dělá v nějakém květinářství, tak mě napadlo jí najít a zlepšit vztahy. Takže budu asi ochotná udělat ten vstřícný krok a podpořit jí v tom, co tvrdí. Tedy, že jde na tu lepší cestu!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Agáta Hanychová: Soukup mě stále miluje! Měl by se jít léčit!

Nová přítelkyně Andreje Babiše?