in

LOLLOL WTFWTF SuperSuper OMGOMG SmutekSmutek VztekVztek MilujuMiluju

Agáta Hanychová: Přítelkyni Soukupa už chybí jen hnědé vlasy!

Agáta Hanychová se s Jaromírem Soukupem seznámila v červnu roku 2022, kdy byla hostem v jeho pořadu Instinkty na TV Barrandov a již tehdy bylo patrné, že se Agáta Soukupovi velmi líbí! Vztah, který nabral velmi rychlé obrátky, oba potvrdili po několika dnech a brzy poté si již společně užívali v Soukupově vile ve španělské Marbelle, kam přijeli i ostatní členové Agátiny rodiny. Bývalá modelka v té době také otěhotněla a o Jaromírovi mluvila jen s velkým nadšením!

„V životě chcete jen jedno. Mít stabilní rodinu a nepos*at to. Stalo se. Holka po rozvodu se v tom plácá. Ale upřímně, je mi fajn a druhá šance funguje. Jaromír je určitě od mého exmanžela jediný partner, se kterým jsem byla takhle dlouho v kuse. Dali jsme to úplně skvěle, nehádali jsme se a těšíme se, že spolu teď budeme furt! Máme společný smysl pro humor, stejné zájmy, milujeme pohyb, sport a je nám spolu moc hezky,“ prohlásila tehdy pro Super.cz po dovolené v Marbelle Hanychová.

To, že budou žít společně, se ale nakonec nestalo…Agáta zůstala ve svém domě na pražském Suchdole a Jaromír Soukup ji několikrát týdně navštěvoval. V dubnu 2023 se jim narodila společná dcera Rozárka a když pak zhruba po roce, tentokrát již všichni tři, odjeli na letní prázdniny do Soukupovy vily v Marbelle, vrátila se z nich již Hanychová s dcerou sama…Následně pak svým sledujícím na Instagramu oznámila ukončení vztahu se Soukupem slovy: „Je něco, co vám jako své instarodině dlužím říct jako první. Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si každý svou vlastní. Bolí to. Není to pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál.“ 

Velmi rychle poté ale Agáta své fanoušky opět nečekaně překvapila! Již během září totiž bulvární deníky psaly o tom, že se vrátila ke svému staronovému příteli a otci jejího syna Kryšpína – Mirkovi Dopitovi! „S Jaromírem jsem nebyla šťastná,“ svěřila se Agáta počátkem října v instagramovém vysílání svým holčičkám. A potvrdila také, že obnovený vztah rozhodně nebere na lehkou váhu: „Bojíme se a víme oba dva, že je to velká zodpovědnost. Určitě bychom nechtěli Kryšpínovi ublížit, aby znovu přišel o tatínka. Budeme dělat maximum pro to, abychom to nepos*ali.“ A již koncem prosince 2023 se tak hlavní zprávou showbyznysového světa stalo to, že Agáta a Mirek vstoupili do manželského svazku! 

Tyto skutečnosti ale nelibě nesl bývalý partner a otec malé Rozárky Jaromír Soukup a v posledních měsících měli tak čtenáři bulvárních deníků možnost číst desítky, možná i stovky článků, které se věnují otázce vleklých soudních sporů v péči o jejich společnou dceru! Tyto spory však bohužel stále nekončí, neboť bývalí partneři si dosud nemohou přijít na jméno…A nepomohlo tomu ani to, když si Jaromír Soukup zhruba v polovině listopadu začal s Agátinou mnohaletou kamarádkou Gabrielou Wolfovou, kterou Agátiny „holčičky“ velmi dobře znají z jejich společných vysílání! 

Na toto téma již Agáta mnohokrát nepřímo poukazovala, a to ať již na svém Instagramu nebo v médiích. Před více než měsícem se například pro TN.cz, v rámci řešení soudních sporů, vyjádřila i v této otázce: „Jediný vyjádření k soudu. Já jsem se dozvěděla tady od tatínka Rozárky, že se pachtím s novináři. Já se s nimi nepachtím, a dokonce s nimi ani nespím. To, co jsem říkala, to jsem říkala, nic víc ani nikomu říkat nebudu.“  A svým sledujícím se pak v příběhu na Instagramu svěřila slovy: „Chtěla bych vám toho říct tolik, ale nemůžu. Protože všechno to začíná být tak zábavný, že mně to hlava nebere…”

To, že ale nic říkat nebude, nakonec porušila a před měsícem se o nové přítelkyni Jaromíra Soukupa poprvé vyjádřila v podcastu Agáta a Ornella, kde přiznala, že se skutečně jedná o její kamarádku Gabrielu Wolfovou a že ji velmi mrzí, že jí to Gabriela neřekla, a tento vztah naopak před Agátou měsíc a půl tajila…

„Nejvíc mě na tom ranilo, že to byla moje dlouholetá kamarádka. Chodila ke mně na zahradu, koupat se do bazénu, jedla s mými dětmi a myslím, že jsem jí i dost pomohla s Instagramem, když začínala. Myslela jsem si o ní, že je to člověk, na kterého se můžu spolehnout. Hrozně mě to ranilo,”  prohlásila tehdy smutně Agáta. Jelikož však v posledním díle podcastu opět došlo na odpovídání dotazů sledujících a Ornella se tak Agáty zeptala, co říká na to, že je nyní její bývalý manažer Josef Koudelka velkým kamarádem právě Gabriely, Hanychová se k Wolfové vyjádřila znovu: „Mě píše spousta holek, což mě pobavilo, že se hrozně těší, až si Gabriela Wolfová nechá obarvit vlasy nahnědo, protože to je to poslední, co jí chybí…Moje dítě si půjčuje, má po mě bývalého, má také mého bývalého manažera a už i zhubla. Takže jediný, co jí chybí je teda cit, soudnost, láska, rozum, empatie, přátelství a pak už jen ty hnědý vlasy.“

Na to pak dnes na svém Instagramu vtipně zareagovala i sama Gabriela Wolfová, která sdílela svou fotografii v tmavě hnědé paruce, a to s komentářem – změna je život!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Komentář

  1. Bizar to je, hlavně Wolfová ani Soukup vztah nepotvrdili, pořád to tají i když to ví půlka Prahy. Krivavi oba stejní. Agáta vše vykeca oni naopak dělají vše za zády a pak bodnou. Ubožáci, Wolfová je dno, Soukup narcis

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Andrej Babiš oznámil krach svého manželství!

Sugardenny: Pane Babiši, kdybyste potřeboval rameno, jsem tady!