in

LOLLOL

Andrej Babiš oznámil krach svého manželství!

V posledních měsících se Monika Babišová po boku svého manžela ve společnosti téměř neukazovala. I přesto však řadu lidí překvapilo, když Andrej Babiš vyrazil na začátku dubna na dovolenou na Maledivy, přičemž Monika trávila čas s kamarádkami v Římě.

Přetrvávající dohady a spekulace ale dnes ukončil sám Babiš, který vydal na svém instagramovém účtu prohlášení o ukončení jejich vztahu: „Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že se naše cesty nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii. Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné.“

Monika, původním jménem Herodesová, poznala Andreje Babiše v roce 1992 v lovosickém podniku Lovochemie, který je součástí Babišova holdingu. Do této firmy nastoupila jako sekretářka, přičemž Babiš byl tehdy jedním z ředitelů. 

Přesto, že se však poznali již v roce 1992 a mají spolu dvě děti, do manželství vstoupili až v červenci 2017. Nyní by se tak Andrej Babiš rozváděl již podruhé, neboť v době seznámení s Monikou byl ženatý s Beatou Adamovičovou, se kterou má dceru Adrianu a syna Andreje. A i pro Moniku by to byl již druhý rozvod. Ta se totiž v pouhých devatenácti letech provdala za svou dětskou lásku, avšak toto manželství vydrželo pouhé dva roky. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Lulu: Co na té Hanychové ti chlapi vidí? Je to koště!

Agáta Hanychová: Přítelkyni Soukupa už chybí jen hnědé vlasy!