in

VztekVztek LOLLOL WTFWTF SmutekSmutek SuperSuper MilujuMiluju OMGOMG

Ondřej Novotný: Je to mega podělávka a šílenství!

Od 27. února 2024 mohou diváci na TV Nova a na platformě Voyo sledovat již třetí řadu oblíbené reality show Survivor, která vznikla ve spolupráci s tureckou produkční společností Acun Medya Global. První řada měla premiéru v lednu roku 2022 a moderátorem byl, stejně jako minulý a i letošní rok, sportovní komentátor Ondřej Novotný! Ondřej založil v roce 2016, společně se slovenským podnikatelem Pavlom Nerudou, česko-slovenskou organizaci smíšených bojových umění s názvem – Oktagon MMA a v letech 2017 – 2018 moderoval i reality show – Robinsonův ostrov. 

Třetí řadu Survivoru začala TV Nova vysílat v únoru 2024, přičemž se nehraje pouze o prestižní titul Survivora, ale i o výhru v částce 2 500 000 Kč! Pro televizní diváky je ale tato řada jistým zklamáním, neboť show již z řady důvodů opustila celá řada soutěžících…Na kmenové radě čtvrtého dílu show například opustil Michael Skalický, který byl ihned po příjezdu zasažen zdravotními problémy, které si vyžádaly zásah lékařů a v šestém díle pak ze soutěže odstoupila známá influencerka a podnikatelka Ornella Koktová, a to rovněž na základě zdravotních komplikací…Posléze se nechala dobrovolně vyřadit influencerka  a módní návrhářka Rachel Karnížová, ze závažných osobních důvodů odstoupil zpěvák Sebastian, poté i trenér Jakub a nyní také hasič Filip…

Sledující na sociálních sítích tak již delší dobu píší negativní komentáře ve smyslu, že show spíš připomíná soutěž o to, kdo bude chtít odjet dřív domů…Odchod hasiče Filipa, který své odstoupení nejprve svedl na stesk po rodině, avšak posléze se na povrch dostala informace, že odešel, neboť si v práci vzal pouze měsíc volna, ale již rozběsnila i moderátora Ondřeje Novotného. Je to mega podělávka a šílenství,” rozčiloval se Novotný na svém youtubovém kanále. Ondřej byl zklamán také z toho, že Filip sehrál na kmenové radě divadlo, přičemž realita byla tak trochu jiná: “Nikoho to neštve víc než mě. Jsem z Filipa fakt rozladěn. On ti něco řekne tam, potom, když se vrátí, a pak vlastně řekne, že si to naplánoval.” Jelikož se však rozproudily i diskuze, zda by TV Nova neměla podobné výstřelky pokutovat, Novotný prohlásil: “Je to porušení asi veškerých pravidel, veškeré úcty k divákům i k těm, kteří byli na castingu. Jedna věc je, když to vzdáš, protože to nedáváš, a druhá věc je, když si to naplánuješ. Myslím si, že to zašlo fakt daleko a jsem zvědavý, jakou to bude mít dohru. Tohle je no go! Jestli je něco hrůza, tak tohle.”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Lela: Karlosovy bývalky si stěžovaly, že nejsou ve filmu!

Agáta: Když mi někdo ublíží, mé “holčičky” ho “zneškodní”