in

Ornella k Agátě: Ranní hrátky nemusím a starším to déle trvá!

Influencerka a podnikatelka Ornella Koktová je již zhruba 13 let ve spokojeném vztahu s Josefem Koktou, se kterým se v roce 2015 vzali. Mají spolu tři děti a Ornelle se v posledních letech velmi daří i po pracovní stránce! Tak jednoduché to ale nebylo vždy, neboť Ornella Pepu poznala ještě v době, kdy byl ženatý s moderátorkou Gábinou Partyšovou a vztah Ornelly a Pepy tak často zaujímal přední stránky bulvárních deníků! A jak na tuto dobu vzpomíná sama Ornella? „Bylo to nesmírně náročné. Já jsem do toho všeho ještě maturovala, Pepa byl ženatý, najednou se mnou přestal mluvit. Řešila jsem různá dramata. Ani doma to nebylo fajn. Byla jsem v opravdu šíleně vyhrocené situaci a vůbec jsem nevěděla, jak můj život půjde dál. Ale přiznám se, že jsem toho měla tolik, že jsem ani neměla kapacitu na to přemýšlet, co si o mě myslí široká veřejnost,” prohlásila Ornella před rokem pro Kafe.cz.

V 2023 se manželé Koktovi také účastnili oblíbené reality show Výměna manželek a nedávno mohli diváci Ornellu sledovat na televizních obrazovkách i v reality show Survivor Česko & Slovensko, ze které však zhruba po dvou týdnech ze zdravotních důvodů odešla. „Už delší dobu mi nebylo úplně dobře. To vyvrcholilo v noci, kdy se mi udělalo tak špatně, že jsem upadla do bezvědomí. Necítím se stále dobře, je to těžký takhle to říct, ale ta moje cesta tady je u konce. Jsem máma, mám děti a nemůžu jít na hranu, i když mě to hrozně mrzí,“  prohlásila Ornella na kmenové radě, kam byla přivezena z nemocnice.

Kromě toho, že Ornella podniká, neboť v roce 2017 založila jezdeckou značku oblečení s názvem Pink Horse a nyní prodává i produkty Boobie Tapes, neboli speciální pásky na ňadra, má podcast i s Agátou Hanychovou! „Samy jsme nečekaly, že budeme v top pětce českých podcastů. Nechci ale rozebírat moje rodinné vazby s lidmi, se kterými se nebavím, protože to rozdmýchává zlo a Agáta má také nějaké rodinné kostlivce, které nechce vytahovat,“ uvedla Ornella pro Expres.cz. 

V tomto podcastu, na placené platformě Herohero, se posluchači mohou dozvědět řadu kontroverzních věcí z života obou influencerek nebo i z životů některých osobností české mediální scény! V posledním díle pak Agáta s Ornellou například odpovídaly na dotazy sledujících, přičemž jeden z nich, adresovaný Ornelle, zněl – jaký je s Pepou po tolika letech sex a jak si ho dokážete obzvláštnit? Ornella prohlásila, že na tuto otázku odpoví jen tehdy, když Agáta prozradí, jaké by to bylo po sto letech s Mirkem Dopitou…„Klidně…Boží!,” odpověděla Agáta. 

Následně se tak do otázky pustila i Ornella: My nemáme v ložnici děti, to je zásadní – nespat s dětma! A aby to nesjelo na nějaký úplný, hrozný rutiny, tak třeba teď, když jsme byli na tom výletě, tak jsem koupila proceduru, která se jmenuje koupel lásky. A bylo to strašně krásný, byl tam krb a ty okvětní lístky růží…Pepa dokonce udělal z té koupele lásky časosběr. A pokud má někdo dotaz, jestli třeba na to Pepa bere nějaký léky, tak nebere. A to s tím dnes mají problém klidně i pětatřicátníci.“ 

A jak často s ním spíš, zeptala se Agáta. „Dvakrát, třikrát týdně. Kolikrát jsem totiž vyčerpaná až do morku kostí. Ale musím říct, že já úplně nemusím takový ty ranní hrátky. Jsem spíš noční tvor. Nevím, jak jsi to měla ty s Jaromírem, ale mě přijde, že těm starším lidem to déle trvá, proto ten časosběr a ne video,” zasmála se Ornella a Agáta s pochopením pokývala hlavou…A pak také přiznala, jak to má ona sama v intimní sféře s Miroslavem Dopitou: Jako málo. Nevymlouvám se na hlavu, ale když máte malý děti, tak jste strašně unavený. Prostě tak třikrát, čtyřikrát týdně. Ale když jsme bez dětí, tak si to radši vyberu dopředu. To pak radši víckrát za den, a pak budu mít pokoj.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Co si myslíte?

Napsal(a): Bizzár

Říkali, že je blázen…On se ale stal nejznámějším malířem světa!

Natálie Kočendová: Je to můj pan Božský!